< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ (77. sayfa)

-
-
Yorumlarda olması da ayrı bir olay. Valla ilk duyurulduğu zaman da yakında diyorlardı. Ucu açık. Zaten 1 küsür ay sonra çıkışı var. Çıkışta açacaklarsa ona da yakın diyebilirler. Net olmadıkça anlamı yok.
-
Satis noktalarinda demesi icin iyi miktarda stok almis olmasi lazim ama ilk parti uretim adeti icin global olarak sikinti oldugu yaziyordu her yerde. Sitelerde de on siparis icin stoklar bitti gorunuyor.
Eskiden hatirlarim, bu tip urunlerde ara ara stok tekrar acilirdi iptaller veya yavas yavas belli adetlerde siparise acmalari nedenli olarak ama su an o da yok gibi. Bakalim ne olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GALDER -- 28 Nisan 2025; 9:6:1 > -
NS2 vs Steam Deck Oled karşılaştırması
-
Cihazın gücü Ps5'e yakın gibi. Çıkış oyunlarından Yakuza 4K 60FPS çalışıyormuş konsolda (dock). Acaba GTA6 gelir mi Switch 2'ye?
Kafam çok karışık Switch ya da Switch 2 almak konusunda karar veremiyorum. Switch tadına hiç bakmadım. Gamecube'den beri çıkan her konsolu alırım denerim nintendodan, Kırık bir Switch çok fiyat/performans geliyor.
Ayrıca Switch 2 Kütüphanesi yeterli olmayacak bir süre, pilin ve ekranın kötü olacağı şimdiden belli, yani OLED çıkınca mecbur herkes değişecek fakat konsolun gücü iyi, bu neslin sonuna kadar çıkan her oyun gelebilir ve GTA6 elde oynama fikri çok güzel. RDR2 Switche gelmişti.
-
Hayır Ps 5'e yakın değil. Kas gücü olarak Ps 4 Pro gibi. Ama güncel mimari ve DLSS gibi etkenlerle ondan daha güçlü. Gta 6 gelse bile geç gelecektir. Switch kütüphanesi geniş evet epey. Pilin ve ekranın kötü olduğunu düşünmüyorum ama pil doğal olarak geride ilkinden çünkü daha güçlü. Ekranı ise Switch'in Lcd ekranından kat kat iyi. Oled'i ise aratmadığı söyleniyor ama tabii arada teknoloji farkı var. 2 de Oled ile gelince en iyisi olacaktır. Ama beklemeye değer bir şey göremiyorum. 3 seneden önce gelmez Oled. Gelince isteyen satıp geçer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 28 Nisan 2025; 22:8:43 > -
Şu videoda Street Fighter üzerinden Ps4 - Switch 2 - Ps5 3'lü karşılaştırma yapmışlar. Ps4'ten açık ara üstün ve Ps5'e oldukça yakın geldi bana. Veriye değil gördüğüme göre yazdım. Nintendo bu konsolun 2. versiyonunu sonra da Oled ve Lite versiyonunu çıkartır mutlaka. Hakikaten bu kadar güçlü olması cezbediyor insanı.
ElAnalistaDeBitsyoutube
🔥 Games -70% OFF:: https://ene.ba/Analista 🔥 Buy the best games at the lowest price!: https://ene.ba/Analista-Games 🔥 Buy digital cards at the best price!: https://ene.ba/Analista-Tarjetashttps://www.youtube.com/watch?v=Q_Rw37mjUoI -
Bazı oyunlar kendini de sınırlıyor öyle bir durum da var. Zaten Switch 2 el konsolu olduğu için sınırı, tflops değeri falan belli yani. El cihazları ile kıyaslarsak Steam Deck'ten güçlü olacağı kesin gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 28 Nisan 2025; 22:40:19 > -
Steam Deckten güçlü mü? Öyleyse Steam Deck'i de elemiş olurum aklımdan. 30 bin altına çıkarsa TR garantili bir tane kapmak en mantıklısı oluyor sanırım. Ya da YD fiyatın oturmasını beklemek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 29 Nisan 2025; 1:44:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Steam deck neredeyse 4 senelik cihaz tabi daha güçlü.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Steam Deck'in olayı Pc oyunları oynatmak. Switch 2 konsol olduğu için odak kendi oyunları. Mini bir pc'den güçlü olması oldukça iyi bir şey o yüzden.
-
-
Switch emule edebiliyor o sebeple onu da düşündüm dostum. Yanında normal pc kütüphane oyunları da oynayabileceğim için listemdeydi ama Switch 2 sanırım en iyi seçenek şu anda. Hem de yeni nesile ilk adım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 29 Nisan 2025; 11:10:3 >
Bu kare özelinde Ps5'ten de iyi duruyor :)
Switch 2 ön siparişleri tarihi seviyeye ulaşıyormuş. "Satmaz ya" diyenler ne düşünüyor acaba
-
Bunlar sayılı dün dediğim gibi. PS 5 gibi güce yakın bile değil.
-
satmaz bence
-
Sarı sitede biri önsiparişe açmış CD Media daha beklesin :) 26K fiyat var şu anda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 29 Nisan 2025; 12:52:0 >
CDMedia 26k'dan satışa sunsa, hiç yurtdışı uğraşmam, türkiyeden alır geçerdim ama imkansız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X