Şimdi Ara

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bilgin98 , Or-Chan Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.457
Cevap
203
Favori
217.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla kusura bakmayın ama vs konusunda yaka silktiğimiz ps fanları gibi davranıyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt

Şöyle güzel bir adventure modu gelse keşke  

Her yazdığında yoksa fiyat ve ön sipariş bilgisi mi geldi diye hevesle açıyorum hep hüsran  

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

bu ne biçim ifade kaç yaşındasın sen çocuk filan mısın 56 yaşındayım ben ömrümde ps konsolu almadım xbox vardı bir aralar nintendo alınca onu da yeğene hediye ettim

ayıp ediyorsunuz fan filan ömrümde hiçbir şeyin fanı olmadım olmam da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 16 Nisan 2025; 17:39:6 >
  • Arkadaşlar, abiler, ablalar sakin olun gözünüzü seveyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 16 Nisan 2025; 17:38:13 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    son 10 sayfada kaç tane yorumun var Niye üzerine alınıyorsun yaşının adamı değilsin Belli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Neyse uzatmaya gerek yok herkesin yazış stilinden belli bana cevap yazma bir daha

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gençler malum topluluk gibi çok kişiselleşmeye gerek yok. Fiyatlar zaten bizim için hiç uygun değil. Nintendo bilmeyen için beklenti biraz değişiyor haliyle. Nintendo fanatikleri için bile türkiyede oyunlara ve donanıma erişim marjinal fayda adına anlamsız. Almak isteyen haliyle alternatifi olmadığından bu güncel fiyatlara boyun eğecek, istemeyen almayacak. Kimsenin tercihi diğerinin tercihine tehdit olamaz. Ama türkiyede nintendo bilinmiyor, bazı bilgilerin(kişisel yorumlar değil) belirtilmesi haliyle önemli. Oyunlarda kafa dağıtmak için buradayız, kafa bulanmasına gerek yok

• Nintendo konsolunu ve oyunlarını severiz game boy advance den beri bir şekilde konsolunu oyununu denerim ama switch 2 bu konsol ve oyun fiyatlarıyla ederinin üstünde olduğunu düşünüyorum umarım satışlar düşük olur 3ds de yaptıkları gibi fiyatı indirmek zorunda kalırlar. İlk günden alacak arkadaşlara iyi oyunlar konuyu takip edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 349$ düz 399$ mario kart bundle olarak çıksaydı herkes mutabık kalırdı sanırım.

Bence de biraz yüksek fiyattan çıkıyor konsol.

Oled 350 iken yeni cihazın aynı fiyatta olmasını beklemek pek makul değildi bence. 400 düz, 450 bundle tartışılabilirdi. Ama dediğim gibi enflasyon ve donanım derken konsolun fiyatı normal denebilir. DF de aynı fikirde. Oyunlar, politikalar esas sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 17 Nisan 2025; 10:31:45 >

Katılıyorum hocam zaten 90 dolara oyun satacağım demişsin, yetmemiş switch 1 oyunlarına yükseltme bedeli 10 dolar istemişsin üstüne sosyal özellikler de para ile olacakmış. Tüm bunların üstüne en azından konsol fiyatını ucuz tutabilirlerdi bizim tabirimizle ayağımız alışsın diye ama tercih etmediler. Belki ikinci bir wii u hezimeti olmayacak ama ben Switch 2 nin 1 kadar başarılı olamayacağını düşünüyorum. Umarım fiyatlar daha makul seviyelere gelir çok daha fazla kişi deneyimlemiş oluruz. Benim de aklım donkey kong oyununda kaldı harika duruyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S A M C R O -- 17 Nisan 2025; 10:44:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 dolar olayı yok arkadaşlar. Konsolu fiyatının üstüne satanlar gibi 90'a satanlar. Msrp 80 World gibi oyunlar.

• Şu ön sipariş fiyatı belli olsunda yd mi yoksa trden mi alacağız ona karar versek artık

• dimontales kullanıcısına yanıt

Hikaye oldu ya. Arkadaşlara telefonda 1 hafta içinde açıklama yapıcaz demişler ses çıkmadı. Eminim artık, kurdan dolayı erken satmak istemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 17 Nisan 2025; 13:18:22 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Belli ki yeni döneme yeni fiyatlandırmalar gelecek. Ps6’nın 600 $ üstünü görmesi mümkün. Gta6 ile oyun fiyatları değişimi bir şekilde hazırlanıyordu, ilk kurşunun nintendo’nun sıkması biraz beklenmedi. Umarım herkes bu basit eğlenceye sıkıntısız erişebilecek ortamı yaratabilir. Nereye varacağı konusunda hiç bir fikrim yok ama 3ds durumu yaşanmazsa, yani bu fiyatlara göre talep devam etmesi durumu yaşanırsa pek şaşırmam.

• jymz___ kullanıcısına yanıt

PS5 pro 700 dolar zaten hocam, Ps6 muhtemelen 700 dolar üstü olur. Hatta Gta6 bundle ile belki 800-900 dolara bile satılabilir. Pc ile kıyaslasak tr de pc toplamak istesek olası ps6 fiyatı kadar sadece ekran kartı ve işlemciye para gider. O açıdan da konsol almak daha makul. Tüm bunları düşününce nintendo konsol fiyatı makul kalıyor. Nintendo özelinde de bana bakan yönüyle şöyle bir durum var: s2 nin s1e oranla çok daha iyi olduğu da bir gerçek. Zaten 3.parti oyunları oynatması için ben tutup Switch2 almam. Switch 1 oyunlarının modernize edilmiş halini oynamak için s2, tr de s1 fiyatının 3 katına satışa sunulursa da s2 almam. s1 ile nintendo evrenine giriş yapabilirim. Benim için görüntü iyileştirmesi çok önemli değil.

• okadar herseye para istiyorlar ki neredeyse power tusuna bassan 5 dolar para cekecek konsol. El insaf biraz kullanici dostu, fanlarina deger veren bir mantikla ciksa eminim potansiyelinin ustunde satacakti. Bunlar zaten oyunlarimiza hasta inek gibi sagariz, dalgamiza bakariz kafasiyla bakalim ne olacak gorecegiz.

• Nintendo of Americayoutube
    Join us on April 17 at 6 a.m. PT to learn more about Mario Kart World for Nintendo Switch 2 in the Mario Kart World Direct. The livestream will be roughly 15 minutes. Visit Nintendo.com for more info: https://www.nintendo.com/us/gaming-systems/switch-2/featured-games/mario-kart-world/?utm_source=SW&utm_medium=soytnoa&utm_campaign=A1013-01&utm_id=A1013-01 #MarioKartWorld #NintendoDirect #NintendoSwitch2 Subscribe for more Nintendo fun: https://goo.gl/HYYsot Follow Nintendo of America X/Twitter: https://twitter.com/NintendoAmerica Facebook: https://www.facebook.com/NintendoAmerica Instagram: https://www.instagram.com/nintendoamerica Twitch: https://www.twitch.tv/nintendo
    https://www.youtube.com/watch?v=mq4uCJDwO9U
  • World'te düzgün bir coop olur mu diyordum. Direct'e baktım. Varmış free roam da birlikte yapılabiliyor. Hatta isteyen herkes haritanın başka yerlerinde dolanabiliyor aynı anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 17 Nisan 2025; 16:47:19 >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.