< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ (69. sayfa)
-
-
İthalatçı garantili ürünler 25-29k civarı giriş yaparsa şahsen resmi garantili düşünmem. Bende resmi garantili cihazların 40k ve üstü bir fiyata satışa sunulacağını düşünüyorum. 1.konsol hala 13-15k civarına alınabiliyor. Yurt içi olarak düşünürsek mantıklı bir fiyattan çıkmazsa 1.cihazı alırım, 2. cihazın da oledi çıktığında memnun kalırsam ilk cihazdan o zaman 2.cihazın oledini alırım.
-
Siz daha bekleyin. Adamlar sosyal medyada "Günde en çok hangi saatlerde oyun oynarsınız?" diye soruyor o sırada
-
-
Diğer alternatif yolda yurtidisina gidiyorsanız oradan alırsınız ya da tanıdık varsa gelirken getirir 20bine geliyor asagi yuksri
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vergi iadesi ile 17-18K civarına bitiyor iş (Mario Kart World bundle hemde)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun

-
Bizimkiler anket yapmaya devam
-
Hori hile klavyesi paylaşıyor hala Gizala instagram'da çıldırırsın
-
O neyse direkt ekmeğinin peşinde. Cd Media saat kaçta oyun oynuyorsun diyor
-
Bu vergi iadesi olayı amazondan alınca yapılabiliyor mu hocam biliyor musunuz?
Yok hocam turist olarak gidip mağazadan alıp geri dönerken gümrüğe bildirilerek yapılıyor o.
Elden alıp gelenlerin yapabildiği bir şey yani. Ama amazon fazla vergi çıkardı ise, bir miktar vergi iadesi alışveriş yapılan karta yapıyor.
2020 yılında Amazon İngiltere'den PS5 almıştım, kartıma birkaç ay sonra vergi iadesi yapmışlardı.
-
Türkiye’ye verilen siparişlerdeki olayı biliyorum. Ps5’i ve Nintendo Switch’i Amazon Almanyadan türkiyeye sipariş etmiştim hep çıkış zamanlarında. Artık Almanya Türkiye’yi kıskandığı için yollamıyor sanırım, daha uğraşlı yöntemlerle uğraşmak zorunda kalıyoruz
Onu daha önce de demiştim 40k civarı bir fiyat olacaksa yurt dışından alırım daha iyi. Ederi belli bunun. Şahsi düşüncem cihaz beklendiği kadar çok satmayacak, fiyatını globalde düşürecekler. Ps5 pro yüksek fiyat ve yeterli olmayan donanımı ile ps5in satışını arttırmıştı. s2 de s1 satışını arttırabilir yada beklendiği gibi s1den s2ye geçiş olmaz. Gerçi sony boş kutu tanıtmıştı nintendo bana hitap eden 2-3 yeni oyun duyurdu ama remastered edilmiş eski oyunları için ve yeni 3-5 oyun için dünyayı ikna edebileceklerini düşünmüyorum. Tabi bu benim kişisel görüşüm.
-
Pro ile 5 arasında büyük fark yok ama. İyi bir referans değil yani. Pro ara konsol, Switch 2 ana konsol. Ps'in alternatifi var Switch'in yok vs. Cihaz fiyatı düşmez. Pahalı değil ki. Donanımı fiyatını haklı çıkarıyor bence. Bizdeki fiyat sorunu bizle alakalı. Globalde de esas sorun oyun fiyatları. Yoksa enflasyon donanım derken 400-450 makul.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 15 Nisan 2025; 18:10:30 > -
Bence de switch 2 nin en buyuk rakibi switch 1. Hali hazir switch sahibi olan insanlara biraz zor satacaklar gibi duruyor ki asil kitle ve musteri o. Elle tutulur bir innovasyon yok, biraz daha buyuk, daha guclu ve cok daha pahali. Nasil satacaklar bakalim gorecegiz ama switch 1 kadar asla ama asla satacagini dusunmuyorum. Wii den sonra cikan Wii U basarisizligi ortada, buna benzer bir durum tahminimce olmaz ama tamin ettikleri satislari yakalayacaklarindan supheliyim.
-
Ben aslında diğer firmalar gibi yapacağını düşünüyordum ama cross gen yapmayacakları belli oldu. Switch 2’ye özel oyunlar duyurdular. Yeni gelecek oyunlar da belli ki switch 2’ye özel gelecek. Hali hazırda switch 1 sahibi olanlar gelecek oyunlara göre donanım yenilemeyi erteleyebilirler tabi. Ama ps4 ve ps5 ilişkisi gibi olmayacaktır. Hali hazırda duyurulanların dışında yeni duyurular büyük ihtimal switch 2’ye özel olacak galiba. Wiiu durumuna düşerler mi? Açıkçası bilemiyorum kitlesel bir geri bildirim gelirse olabilir. Ama öyle bir dönemdeyiz ki sanki o tepki gelmeyecek gibi görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jymz___ -- 15 Nisan 2025; 19:12:42 >
Globalden bahsediyorum hocam. Fiyatını eleştiriyorlar. Oyun fiyatları zaten pahalıydı daha da arttı.
Arkadaşlar her Nintendo konsolu eleştirisine rakibi yok demenize gerek yok. Buraya gelip konuyu takip ettiğimize göre oyunlardan dolayı konsolu takip ediyoruz. Oyunlara erişim için bakıyoruz. Yoksa exc.oyunlarını çok önemsemeyen biri için el konsolu olarak çok daha iyi rakipleri var, home konsol olarak da rakipleri var. Switch eşsiz, rakipsiz, mükemmel vs.değil...
Benim steamde 850, epicte 250, gogda 80-90, xboxta 150 civarı oyunum var. Pc ve home konsolum var. 30 yıldır oyun oynuyorum, az çok anlıyorum yani bunu vurgulamanıza gerek yok. Switch 2 ye çocuklarımın da kullanabileceği, benimde farklı bir deneyim yaşamak istediğim için bakıyorum. Nintendo sınırlarında kalan biriyseniz, kendi açınızdan rakibi olmayabilir ama benim için alternatifi de rakibi de var.
Bu kadar kutsallaştırmayın altı üstü el konsolu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sorun surda kaynaklaniyor ki sen fakirsen git switch 1 al gibi resmi bir duyuru yaptilar. Yani switch 1 oldurmeye niyetimiz yok satmaya oyun cikarmaya devam edecegiz anlamina gelir. Eger switch 1 devam ettireceklerse switch 2 ye rakip olacak demektir bu. Degisik bir strateji, acikcasi nasil ilerleyecegini merak ediyorum. Switch 1 sahibi olarak beklemedeyim, ola ki bir Wii U faciasi olursa bosu bosuna konsol almayayim :) zaten oyunlari da pahali 80 dolar bir oyun ne demek... benim icin inanilmaz bir rakam. Verebilirim ama gece uyuyamam.
-
Kutsallaştırma gibi bir durum yok. Rakip yok derken exc. oyunlarından bahsediyoruz. Bu oyunları native olarak başka yerde oynayabiliyor muyuz? Hayır. Bu da onu alternatifsiz yapıyor bu oyunları oynamak isteyenler için. En iyi konsol vs. demiyoruz, sunduğunu başkası sunmadığı için rakibi yok diyoruz. Mevzu oyunlar yani. Yoksa güç açısından, keyif açısından değil. Bunlar farklı konular. Bahsettiğimiz rakipsizlik yorum değil zaten. Bir bilgi. Yok yani Switch oyunları başka platforma gelmiyor. Bunun kutsallaştırma ile ne ilgisi var. Atıyorum Indiana Jones oynamak isteyen biri için üç seçenek var. Pc, Xbox, Ps. Oyunu oynamak için tek adres değiller. Bahsettiğimiz bu hocam. Yoksa oyun fiyatı, bizdeki fiyatlar vs. başka konular. Kişiselleştirecek cümleler kurmaya gerek yok sohbeti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı