Evet guzel ve PC de detayli olarak her incik boncuk ayarlanabiliyor, guzel bir program yapmislar. Programa girmeden, Ortada alttaki M tusu ile arkadaki paddle lara tus atamak cok basit bir islem. Ayrica yine M tusuna basarak herhangi bir tusun turbo modu aktif edilebiliyor. Tabi daha karisik tus atamalari icin sanirim programa girmek sart. Yine M tusu ile isiklandirma modlari vs de degistirilebiliyor ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyor -- 22 Ağustos 2025; 13:45:20 > |
★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ (268. sayfa)

-
-
Teşekkürler detaylı inceleme için. Güle güle kullanın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkurler, hangi kontroleri secerseniz secin su dock olayi cok rahatmis, en buyuk rahatlik o gibi suan.
-
Dock olayı ne
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3.resimde kontrollerin altındaki parça. Şarj ve 2.4ghz dongle baglaniyor.
stoğa gelmiş tekrar
-
x (formerly twitter)
Nintendo of Europe (@NintendoEurope) on Xhttps://x.com/nintendoeurope/status/1958823724796256370?s=46&t=Vgbyo9j2j7eaCF9CGF5FiA
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Sizce sdcard almaya değer mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hafıza ne kadar dolu? Aynı anda kaç oyun oynayacaksınız? Bence gereksiz masraf Switch exc. oyunlar için.
-
Ben sipariş verdim, sonra aynı anda çok oyun oynamıyorum diye siparişi iptal ettim.
-
Doğru diyorsunuz, hafızaya yüklü pek bir şey de yok, biraz meraktan sormuştum. Şu an için gerekli değil o zaman. Teşekkür ederim yanıtınız için.
İyi yapmışsınız, düşününce aynı anda oynamadıktan sonra pek bir manası yok.
Bu ürünlerde yeni olduğundan glpbal çıkışı da şişkin zamanla daha çok alternatif ve yüksek depolama alanlarıyla daha makul seviyelere gelir. 256 gb’ın yetmediği senaryoda iki katından daha çok katlamak isteyebilirsiniz. Bence dahili depolama yetmeyene kadar bekleyin. Sınıra geldiğinde piyasası oturur, belki de sınıra hiç gelmezsiniz😅
Bence değil ya. Bende kaç exc. oyun yüklü anca yarısı dolu. Ee aynı anda hepsi oynanmıyor zaten. Biri bitse yer açılıyor. İleride bakarsınız duruma göre. Az para değil.
-
bunlar sadece iddia Nvidia veya Nintendo tarafından açıklanmadı. Ama inşallah öyledir.
-
Açıklayan oyun geliştirici firmadan bir developer. Doğru olması muhtemel. Zaten muhtemel yani Ampere mimarisi var içinde. DLSS 4 bile destekler. FG yok sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 22 Ağustos 2025; 16:44:48 > -
sevindim ya çok çok önemli bu konu taşınabilir bir cihaz için pil ömrü ve ısı yönetimi açısından büyük bir avantaj sağlayacaktır. 4K 60 fps bu boyutta bir cihaz için DLSS olmadan imkansız.
-
DLSS kullanan exc. oyun yok şu an sanırım Pokemon Scarlet sanırım bir tek. Switch artık sürünüyordu resmen gücü yetmiyordu oyunlara. DLSS ile Switch 2 bu sorunları daha az yaşayacaktır exc. oyunlarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 22 Ağustos 2025; 16:48:33 > -
Frame generation zaten 60fps ve üzerinde verimli oluyor. Switch 2 bu performansta bir cihaz değil. Bir de hem dlss hem de frame gen önemli ölçüde gpu kaynağı tüketiyor. Switch de zaten çok az olan ai ünitelerine fazla yüklenemiyorlar.
-
Mimarisi desteklemiyor zaten. İsteseler de kullanamazlar. Ama konsollar 60 konusunu takmıyor. Mesela Ps. FG kullanıp 60 verdiği oyunlar var. Ve doğru. 60 base olmadıkça gecikme yapıyor FG.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 22 Ağustos 2025; 17:2:34 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X