Şimdi Ara

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ulwi , cangk , SHaMaRa Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil1 Android
5 sn
5.238
Cevap
198
Favori
204.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ken Follett oyunu tr dil destekliyor pc’de. Switch için afrikadan aldım tr yoktu. Başka ülkeden alıp tr dil gören var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 13 Ağustos 2025; 22:34:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenturk1750 kullanıcısına yanıt

merhaba hocam. düzeldi mi sizde? ben 2 yıldır falan almıyodum bu hatayı, bugün bana da oldu sw2'de. sanırım çok sık ülke değiştirdiğim için oldu. kabus resmen. bu arada bunun net bir çözümü yok. bikaç hafta yada 1 ay bekleyip sonra başka kart ile tekrar denemek gerekiyor çünkü geçici süre ban koyuyo nintendo.

edit: bölgeyi brezilyadan united states'e geçirince sorun geçti, oyun alabildim. enteresan. daha 10 gün önce brezilyadan oyun almıştım halbuki. umarım yasaklamadılar brezilyayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 14 Ağustos 2025; 0:33:34 >
  • Merhaba,

Daha önce PS5 Slim sahibiydim. Bazı sebeplerden satmıştım ancak şimdi yeniden PS5 Slim veya NS2 almak istiyorum. Elde oyna sebebiyle NS2'ye daha yakınım ancak PS5 slim'de de plus sayesinde birçok oyunum mevcut. Çok kararsız kaldım. İthalatçılardan Türkiye'de aldığımızda aşağı yukarı aynı fiyatlara denk geliyor.

• enesged E kullanıcısına yanıt

İkisi çok farklı dünyalar. Nintendo konsolu exc. oyunları için alınır. Eğer bunlar önceliğiniz değilse ve elde oyun oynamak istiyorsanız handheld pc'lere bakın. Ps ile Switch birbirlerine alternatif değiller. Pokemon, Zelda, Mario vs. benim için çok önemli diyorsanız Switch, ben multiplatform oyunlar oynarım vs. diyorsanız handheld Pc. Ayrıca handheld ürünlerde teknik kalitenin Ps'in gerisinde olacağını unutmayın. Cyberpunk için Switch alınmaz mesela. Ayrıca Gamepass, Plus gibi bir abonelik sistemi de mevcut değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 14 Ağustos 2025; 9:36:34 >

Beklenti nedir? Şimdi NS2'nin oyunları pahalı, konsolun kendisi de pahalı fakat bence çok başka bir deneyim sunuyor, 1992 yapımı Mario Kart oynarken bile oyunun eskiliğine rağmen çok keyif alıyorum mesela. Bazıları çocuk oyunu diyor. Oyun anlamında ufku genişletmek için alınabilir, çok başka dünyalara kapı açarsınız ama diğer yandan hazır oyunların olduğu, alması çok kolay olan ve ekonomik bir seçenek PS5 var. Eğer arşiv varsa PC handheld düşünülebilir.

• Aslında en son PS5 ile oynarken de oyunları açıp açıp kapatıyordum bir türlü oyunların içine giremiyordum. Farklı bir dünyaya girmek güzel olur diye düşünüyorum bir yandan. Daha önce ilk nesil Switch sahibiydim Pokemon Lets Go çıktığı dönemde almıştım.

Normalde ideal senaryo PC / Xbox / Ps + Switch. Bu şekilde neredeyse tüm kütüphaneye erişim olur. Switch bence tek başına yeterli değil. Hem güç olarak hem gidip multiplatform bir oyuna daha ucuza erişilebilir Steam'den vs.

İlginiz varsa yeni oyunlar yeni dünyalar için. Switch benzersizdir.

cok farkli dunyalar imkan varsa NS2+PC yada NS2+PS5 iyi olur. secmek zorunda kalsam herhalde NS2 yi almazdim. Yine tabi oynanan oyunlara bagli ama insan sadece kendini nintendo oyunlarina kisitlamayamaz cok guzel oyunlar var ve neredeyse hic biri nintendoda yok olamazda calistirmasi zor, calistirsa da cyberpunk gibi buyuk emek lazim. Ben acikcasi cyberpunk i istisna olarak goruyorum, biraz reklam ve bakin konsol neleri calistirabiliyor havasi vermek icin.

Ayni sekilde de nintendo oyunlarini baska yerde oynamaya imkan yok. Yani konsolu alipta zelda, mario vs gibi oyunlari oynamam dersen pek bir anlami yok.

Edit: Ornek vermek gerekirse nintendo tarafinda buyuk bir futbol oyunu eksikligi var, yeni konsolla insanlar FC 26 nin cok iyi olacagini dusunuyordu, beta bomba gibi dustu EA sports samari yapistirdi 30 FPS, crossplay yok vs vs akil almaz bir sekilde kolaya kacmislar. Boyle bir durum PS5 yada PC de olmaz, oyunun en iyi seklini oynarsin. 3.parti oyunlarda belli ki hep bu tarz dramalar olacak ve insanlar nintendoya gosterilen ozene gore bazi oyunlari alip almama arasinda karar verecek. Yine yukarda belirttigim gibi cyberpunk a gosterilen ozel ozeni ben cogu oyun studyosundan beklemiyorum yoksa uzer..

Bana gore yazik oldu bende konsolda guzel bir futbol oyunu bekliyordum alabilirdim acikcasi ama xbox tan devam yapacak birsey yok. Yil olmus 2025 artik 30fps ciddi anlamda gozume batiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyor -- 14 Ağustos 2025; 11:2:19 >

• orhanyor kullanıcısına yanıt
    EA FC 26 60 FPS olması lazım EA bence uğraşmak istemiyor herhalde PS4 bile 60 FPS yani Switch 2 30 FPS olması çok saçma olur eğer öyle çıkarsa.Switch 1 zaten 30 FPS, Switch 2ye de 30 FPS çıkarsa puanları bence çok düşük olur Switch 2 çok rahatlıkla 60 FPS çalıştırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow19 -- 14 Ağustos 2025; 14:37:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rainbow19 kullanıcısına yanıt

bence de calistirir ama iste tamda demek istedigim olay bu. Mesela PC ve PS5 te max performansta calismamasi gibi birsey aklina bile gelmez ama konu switch olunca developerlarin insafina kalmissin gibi bir durum olusuyor. Ya zaten switch te ne kadar satariz ki, bi versiyon cikaralim da var mi var kafasinda bir suru oyun cikacak, alayi 30fps falan olacak orasi belli oldu.

Ama bayagi tepki yediler belki normal surumde 60fps olabilir gorecegiz.

Adini simdi tam olarak unuttum, gecen haftalarda ninjali biseydi o bile 30 fps cikti utanma sikilma yok.

• Açık konuşmak gerekirse sırf fc 26 için switch 2 aldım fakat 30 fps meselesi tüm hevesimi kaçırdı. Gerçi ps vita döneminde de 30 fps imiş 2 3 sene aralıksız oynamıştım. Fakat böyle donanımlı bir cihaza 30 fps çıkartmak gerçekten akıl alır gibi değil. Mario kart ve Zelda breath of the wild yı bitirdim 2 haftadır yatıyor cihaz.

• h065 H kullanıcısına yanıt
    Saçmalamışlar cidden optimizasyon için uğraşmamışlar. Açıkçası 25 bile bir şekilde 60 fps ye çekilir beklentim vardı, 26 da bile yoksa yazık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 46 saatiin sonunda kızımla mario 3d worlddeki tüm stampleri topladık. (Bowsers fury’yide %100’ledik tabi o arada)Oyunu oynayanlar bunun zaten ne kadar zaman aldığını kestirebilir
    Kızımla en uzun oynadığımız Switch oyunh bu oldu herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 15 Ağustos 2025; 11:5:59 >

• Zerathull kullanıcısına yanıt
    Ben bunu emulatorden oynamıştım. Tekrar kütüphane yapasım var. Bu bahaneyle bir tur daha atarım. Kontrbas introsu bile yüzümü hala gülümsetir😅

• jymz___ kullanıcısına yanıt

Bananza bitsin de başlıcam ben de. Tertemiz olmuş Switch 2'de. 1800p 60 fps.

• Reddit'te bir kullanıcı joy-con'unda kararma ve iz oluştuğunu belirtti.

• brnbry kullanıcısına yanıt
    Çok kanırtmış bence.

• Öncesinde gc sürümüyle beraber 2 ve 3’e 60 fps bekliyorum.

• jymz___ kullanıcısına yanıt

Oynadigim en keyifli nintendo oyunuydu luigis mansion 3 yanliz oyunu bitirince direk ana menuye atiyor ben kalan toplanabilirleri bitirmek istiyordum ona uzuldum 2 yide alicam. Bu arada pokemon violet oynayan varmi?

• Switch 2 kervanına katıldık sonunda

• 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.