Şimdi Ara

NİNTENDO GAMECUPE (REZERVE EDİLDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Game cupe 1 kol Morio kart Orj....Yeniden satıştaaa bazılarının vurdum duymazlığı yüzünden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbox2 -- 3 Şubat 2006 15:17:41 >

• 80 ytl veririm temizse.

Ama fiyat yazmak zorunlu sanıyorum ki bu forumda....
  • sıfır diyorum abi.. 150 ytl düşünüyorum.Yok fiyatı yüksekmişş yok o kadar etmezz yazmayın..Siz yine tekliflerinizi yapın bende tek eksik konsollarda GC'di o da oldu.Oynamıyorum bari oynayan bi vatandaş alsında sevinsin..
  • ist ye gönderebilme şlansın varsa 90 ytl verebilirim
  • Emin ol almak isterdim fakat boş vaktim olmadığı için oynayamam.

Bendede Ps1 war. Almak isteyenler fiatı 70-50 YTL arasında değişiyor. Yalnız bir 20 YTL'lik bakım isteyebilir.

İzmirdeyim.
  • 100 ytl vereyim bendee..
  • İyiki elden çıkarmışım GC'ü şu teklifleri görünce moralim bozuluyor be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Nintendo
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla GameCupe bilen alır PS2'den güçlüü oldğunu söylememize gerek yok sanırım..Elbet çıkacaktır değerini anlayan bi vatandaş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps2 -- 31 Ocak 2006 21:34:06 >
  • 110 ytl..çalışır..
  • 130 verırım
  • Daha beklerdim fakat acil nakite ihtiyacımdan dolayı Bye_e arkadaşımıza satılmıştır hayırlı olsun. mail ve tel numaramı PM olarak yolladım..
  • Yok mu PS1 isteyen.. Çoook uygun fiata. 65YTL

Acillll diil ama olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_e

130 verırım

bye_e adlı vatandaşşş başkasının adınaaa fiyat vermişş fiyatı veren adamın haberii yok doğru düzgün olaydannn Ben uzun zamandır bu forumda alışveriş yaparım daha önceee böyle bişey görmedim Ürün tekrar satıştaaaa
  • yazsana kardeşım ankradayım dıye yazmamışsın boşboş konuşuyosun...Ben daha aldım demdenen satıldı yazmışsın nası satış yapıyosan seen bole buralarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_e -- 1 Şubat 2006 19:54:19 >
  • hadii lann Nerde olduğunu yazmama gerek yoık nerden oldğum yazıyor bakk ANKARA/batkent yazıyor orada senin gibi bilinçsiz alışveriş yapan adam ben hayatımda görmedim.Arkadaşlar herkezz dikkat etsin bye_e arkadaşaa benden söylemesii.Eğer sen bi fiyat biçiyorsan ONU KENDİN İÇİN BİÇÇÇ başkaları adına fiyat biçmee haksızsam söylee..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xbox2

hadii lann Nerde olduğunu yazmama gerek yoık nerden oldğum yazıyor bakk ANKARA/batkent yazıyor orada senin gibi bilinçsiz alışveriş yapan adam ben hayatımda görmedim.Arkadaşlar herkezz dikkat etsin bye_e arkadaşaa benden söylemesii.Eğer sen bi fiyat biçiyorsan ONU KENDİN İÇİN BİÇÇÇ başkaları adına fiyat biçmee haksızsam söylee..

zaten Burdan: ankara diye yazmış bye_e haksız ve biliçsiz davranmış açıkca ortada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xbox2

hadii lann Nerde olduğunu yazmama gerek yoık nerden oldğum yazıyor bakk ANKARA/batkent yazıyor orada senin gibi bilinçsiz alışveriş yapan adam ben hayatımda görmedim.Arkadaşlar herkezz dikkat etsin bye_e arkadaşaa benden söylemesii.Eğer sen bi fiyat biçiyorsan ONU KENDİN İÇİN BİÇÇÇ başkaları adına fiyat biçmee haksızsam söylee..

Bak kardeşım yukarda fıyat verenlerın hepsı arkdaşım sor onlara benı.Benden rıca ettı bende teklıf ettım.Ilanı o ark gordu kısacası sorunlu olan o.Ben sana onu yonlendırdım dırek.Ayrıca ben anlaşmadan anlaştık demen dogrumu?
  • bay_e ark alışverış yapmışlığımız var.Bence ortada bı anlaşmazlık var.Kendısı guvenılıcek bır ınsandır

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 5 Şubat 2006 6:04:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Buzmavili

Bu arada o eleman bana, küfür edersin ona dedii banaaaa Ben hiçbirşey söylemedimm!! Sen benim yerime edersin etmek istiyorsan dedim ok.Ben sadece başkasının yerine fiyat verme dedim.Olayı büyütmeyelim 3 kuruşluk mall için değmezz yazıktırr yaaaaa..

yeğenin diz üstünden attığım mesaj
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.