Şimdi Ara

NİNTENDO DS VE DS LİTE SIKÇA SORULAN SORULAR(BETA) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
11.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: biber2006

dostlar yeni ds lite cı kardeşiniz olarak online oyun nasıl oynanır diye merak ediyorum, ana menüde internet ayarlarını bulamadım, acaba online oynanan mesela pokemon diamond gibi oyunun menüsünde mi var bu ayarlar??

bu iş her oyuna degişmekle beraber temelde aynı once oyuna wi-fi gosterip tanıtacaksın sonra online menusunden oyuna gireceksin ve baglanıp online girecek ornek olarak mario kart ds ayarların nasıl yapıldıgını anlatayım...

anamenude nintendo wfc burda nintendo wfc settings war ordada nintendo wi-di connection settings var ona girdigimizde connection 1 2 3 diye 3 baglantı hakkı var boş olan birine girdigimizde search for an access point yazıyor ona tıkladıgımızda cevremizdeki açık ve şifreli agları gosteriyor burda açık veya şifresini bildigimiz bir baglantıya girip test ediyoruz onaylandıktan soınra ok diyip nintendo wfc setting buldugu nmeniye donup orda wfc match var oraya girerrek baglanıp macımızı yağıyor

• dostum ilgine müteşekkirim, biraz daha kurcalayayım ds yi
  • quote:

dostum ilgine müteşekkirim, biraz daha kurcalayayım ds yi

yardım edebildiysem ne mutlu bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool

ds lite demo yukleniyor mu?

-hayır

magicool, ilk defa DS/ DS Lite almak isteyenler için güzel bir rehber olmuş. Eline sağlık. Yalnız bir güncelleme yapmak istiyorum. Ek bilgi daha doğru olabilir:

Bir Wii sahibiyseniz ve internete bağlanabiliyorsanız, nintendo chanel'dan DS'e (ayrıca Lite'a) oyun demoları indirebilirsiniz. Ancak geçici hafızaya alındığı için oyunlar, DS kapattığınızda oyun da gidecektir. Tek karttan oyun paylaşımı gibi.

quote:

Orjinalden alıntı: mertis

arkadaslar ındırdıgım romların adını degıstırsek herhangı bırse olurmu dsin okuma problemi falan örneğin
    mrxxkt.nds yi mario Kart.nds olarak değiştirsek herhangi birşey olurmu?

hayır, hiçbirşey olmaz. istediğin ismi verebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinds -- 22 Haziran 2008; 3:22:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: seckinds

quote:

ds lite demo yukleniyor mu?

-hayır

magicool, ilk defa DS/ DS Lite almak isteyenler için güzel bir rehber olmuş. Eline sağlık. Yalnız bir güncelleme yapmak istiyorum. Ek bilgi daha doğru olabilir:

Bir Wii sahibiyseniz ve internete bağlanabiliyorsanız, nintendo chanel'dan DS'e (ayrıca Lite'a) oyun demoları indirebilirsiniz. Ancak geçici hafızaya alındığı için oyunlar, DS kapattığınızda oyun da gidecektir. Tek karttan oyun paylaşımı gibi.

quote:

Orjinalden alıntı: mertis

arkadaslar ındırdıgım romların adını degıstırsek herhangı bırse olurmu dsin okuma problemi falan örneğin
    mrxxkt.nds yi mario Kart.nds olarak değiştirsek herhangi birşey olurmu?

hayır, hiçbirşey olmaz. istediğin ismi verebilirsin.

gerekli düzenleme ve degişikligi yaptım.Güncelleme için teşekkur ederim

• magicool çabalarından dolayı teşekkür ederim, benim bir sorum daha olacaktı; oyun listesi çıktğında alt ekranda köşede kırmızı yanan ve yeşile çevirebildiğimiz "R" işareti var, bunun anlamı nedir?
  • quote:

magicool çabalarından dolayı teşekkür ederim, benim bir sorum daha olacaktı; oyun listesi çıktğında alt ekranda köşede kırmızı yanan ve yeşile çevirebildiğimiz "R" işareti var, bunun anlamı nedir?

sanırım r4 den bahsediyorsun ama malesef ben r4 kullanmıyorum bu sebepten soruna cevap veremiyecegim
  • quote:

bu arada arşivimde detaylı olarak ds de film ve muzik dinlemeyi anlatan bir yazı buldum yazının sahibini hatırlamıyorum burda gorupte yazarsa ekleyebilirm adını

aaa benim yazım o(: senin bilgisayarında ne arıyo o bakıyım
    Bende daha çok var böyle yazdıklarım bulursam göndereyim sana Magicoolcum çoğu ingilizce yazmıştım ama tercüme ederim(:
  • quote:

magicool çabalarından dolayı teşekkür ederim, benim bir sorum daha olacaktı; oyun listesi çıktğında alt ekranda köşede kırmızı yanan ve yeşile çevirebildiğimiz "R" işareti var, bunun anlamı nedir?

O "R" harfi soft reset i yani Ds i kapatıp açmadan ana menüye dönmeyi temsil eder..
    Eğer yeşil olursa Ds inizi kapatıp açmadan bütün tuşlara basarak (eğer ilk gen. r4 sahibi iseniz) (A+B+X+Y+L+R) ana menüye dönebilir yeni bir oyun seçebilirsiniz(:
  • Bende R4 kullanmak istemezidi ama öğrenciyim ve durmumuz orta yani annemde babmda öğretmen bu durumda 100 milyona gidip oyun almam ama yabancı ülkelerdeki gibi en fazla 20-30 lira olursa en fazla elbette alırım sonuçta emek harcanıyor korsan almak istemem ama Türkiye'de herşeye vergi konulduğundan neredeyse %%70 vergi alınıyor.
  • Sen yine haline şükret benim bir babam çalışıyor o da memur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykhut

quote:

bu arada arşivimde detaylı olarak ds de film ve muzik dinlemeyi anlatan bir yazı buldum yazının sahibini hatırlamıyorum burda gorupte yazarsa ekleyebilirm adını

aaa benim yazım o(: senin bilgisayarında ne arıyo o bakıyım
    Bende daha çok var böyle yazdıklarım bulursam göndereyim sana Magicoolcum çoğu ingilizce yazmıştım ama tercüme ederim(:

onemli buldugum yazıları arşivime ekliyorum alıntı diye yazıyorum ama altına isim komamışım şimdi idmini ekliyorum

• DS Lite için Türkiye'de satılan orjinal oyunların içinde Japonca seçeneği de oluyor mu? Yani hem oyuna girmeden japonca da seçilebiliyor mu? Sanırım böyle bir özellik yoktur ama merak ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daichi

DS Lite için Türkiye'de satılan orjinal oyunların içinde Japonca seçeneği de oluyor mu? Yani hem oyuna girmeden japonca da seçilebiliyor mu? Sanırım böyle bir özellik yoktur ama merak ettim.

emin degelim ama buyuk ihtimal oluyordur.turkiyede orjinal oyunun pek farkı olmyor ki sadece kutu ve etiken degişiyor onun dışında oyunda hiçbir degişiklik yok bildigim kadarıyla yani butun dunyada neyse trkiyedede o eger dunyadaki diger ulkelerdede bu destek varsa turkiyede var zaten tum dunyadak oyunlarda turkçe hariç nerdeyse butun dillerin destegini koyuyorlar butun platformlarda hemde

• Bende ekleyeyim.

DS de snes,nes,neogeo,sega oyunlarını oynayabilirmiyiz.

Evet çeşitli supercard ve m3 gibi kartlarla yüklenecek ilgili emulatorler sayesinde oynanabilir.

Bununla ilgili aykut un yazıları mevcut forumda.bence bu kısıma koyabilirsiniz.Tabi aykutun da iznini alarak.

İyi forumlar.

Ha birde aklımda bir soru var.Şu ses girişinin yanında kare bir giriş daha var.O ne işe yarıyor ya.Sanırım pc ye bağlamak için olabilir.Peki o giriş sayesinde neler yapılabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paslı Pedal -- 5 Temmuz 2008; 12:18:31 >
  • Hayır orası tamamen kulaklık girişi zaten , ekstra kare falan değil.

Rasgele bi resim koyuyorum.
     NİNTENDO DS VE DS LİTE SIKÇA SORULAN SORULAR(BETA)
  • sanırım kulaklığı yanındaki giriş mikrofon girişi olablir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paslı Pedal -- 5 Temmuz 2008; 18:06:50 >
  • LOL

Mikrofon zaten DS'in kendinde var
  • evet o fazlalık dısardan microfon girişi için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirpisan

Bende ekleyeyim.

DS de snes,nes,neogeo,sega oyunlarını oynayabilirmiyiz.

Evet çeşitli supercard ve m3 gibi kartlarla yüklenecek ilgili emulatorler sayesinde oynanabilir.

Bununla ilgili aykut un yazıları mevcut forumda.bence bu kısıma koyabilirsiniz.Tabi aykutun da iznini alarak.

İyi forumlar.

Ha birde aklımda bir soru var.Şu ses girişinin yanında kare bir giriş daha var.O ne işe yarıyor ya.Sanırım pc ye bağlamak için olabilir.Peki o giriş sayesinde neler yapılabilir ?

evet ben zamanında ds de snes, mega drive vs oynamak için bikaç açıklama yazmıştım hatırladım şimdi(=
    Bu arada dostum o yandaki küçük giriş, nintendo nun mp3 player eki için çıkaracağı ama hiçbir zaman da çıkmayan kulaklık kumadası için(:

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.