Şimdi Ara

Nintendo DS Lite ve Guitar Hero

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Guitar hero benim en buyuk tutkularimdan biri, ben de her yerde oynayabilmek acisindan DS Lite almaya karar verdim. Birkac sorum olacak:

1- Turkiye'den en ucuza nereden alabilirim, mumkunse vatan, teknosa, bimeks gibi magaza ismi verirseniz :)
    2- Acekard2 almayi dusunuyorum, izmir kemeraltinda bulabilir miyim ve karti aldiktan sonra yapmam gereken ayari var mi?
    3- Band Hero'nun DS oyunundan almayi dusunuyorum, nerede bulabilirim?
    4- DS lite diyorum ama o kadar yeni surumu cikti, ben pek fazla grafik yenilik falan aramiyorum, cagin cok gerisinde kalmis olur muyum?
    5- Bir de wi-fi icin opera browser gerekiyormus. Bu Acekard2'nin icine atilan bir uygulama mi yoksa ds diski tarzinda mi satiliyor ve yine nereden bulabilirim? :)

Cok soru sordum ama pek bilgisizim, o yuzden. Tesekkurler simdiden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegemini -- 10 Şubat 2011; 12:34:08 >

• 1- bulma işinde belki zorlanabilirsin çünkü yeni modeller satışta çoğu yerde
    2- tahminimce bulursun kartı ama çoğu kişi 4dolarlık kartı yurtdışından getirip 75tl gibi uçuk fiyatlara satıyor. tavsiyem yurtdışından getirtmen
    3- ds oyunu satan yerlere bakarsan bulursun olmadı netten al
    4- ben hala ds lite ile oynuyorum daha eski modeliyle oynayan arkadaşım bile var
    5- opera browser yanılmıyorsam bir oyun kartuşu gibi ayrı satılıyor ama korsan karta atabilirsin onuda. Yalnız internette adam gibi dolaşmak istiyosan birde EZFlash 3in1 alman gerekebilir.
  • Bahsettiğin kartları yurtdışından hangi sitelerden alabiliriz?

Acekard almayı düşünüyorum fakat nereden alacağımı bulamadım. Yardımcı olursan sevinirim.
  • dscartshop sitesinden alabilirsin ben oradan aldım
  • quote:

dscartshop sitesinden alabilirsin ben oradan aldım

Teşekkürler :)

Bulabilirsin ama mağaza olarak isim veremicem çünkü bilmiyorum.Acekard2i araştırdım ama TR'de çok pahalı fiyata satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Me Up When I Care -- 31 Mart 2011; 11:52:26 >
  • ben iki tane acekard aldım bu siteden:

http://www.gamekool.com/

sorunsuz kullandım, memnun kaldım.
    şu anda indirimli 15$, kargo bedava.

keşke bu sitede GBA için de kart olsa.
    ben de onu arıyorum bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 1 Nisan 2011; 13:43:13 >
  • @laider
    http://www.ndscardsale.com/index.php/product/Super-Card-Cartridge-Transparent-Purple

Bu sitede gba için supercard mini sd var ben 3 hafta önce aldım ve bugün geldi güvenilir bir site
    kargo bedava ancak 15 $ geçersen barkod numarası veriyorlar alırken 2 ya da 1 gb mini sd kart almayıda unutma iyi günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guitar hero live Xbox One
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @memo95,

çok teşekkürler, şimdi bakıyorum.
  • Dostum Band Hero'yu D&R'lardan bulabilirsin. Nerede olduğunu bilmiyorum, ama herhalde her şubede aynı fiyattır: 66 TL. (Guitar Hero 40 TL aklında bulunsun :) ) En ucuzu da orası bildiğim kadarıyla, çünkü bende oradan aldım. Aynı şekilde diğer oyunlar da bulunuyor D&R'da. DS'i de internette görmüştüm ( en azından D&R'dakinden ucuz bi'fiyata... ) ama güvenmeni önermem diyeyim... Umarım sana bi'faydası dokunur :) Benden bu kadar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thegemini

Herkese selam oncelikle :)

Guitar hero benim en buyuk tutkularimdan biri, ben de her yerde oynayabilmek acisindan DS Lite almaya karar verdim. Birkac sorum olacak:

1- Turkiye'den en ucuza nereden alabilirim, mumkunse vatan, teknosa, bimeks gibi magaza ismi verirseniz :)
    2- Acekard2 almayi dusunuyorum, izmir kemeraltinda bulabilir miyim ve karti aldiktan sonra yapmam gereken ayari var mi?
    3- Band Hero'nun DS oyunundan almayi dusunuyorum, nerede bulabilirim?
    4- DS lite diyorum ama o kadar yeni surumu cikti, ben pek fazla grafik yenilik falan aramiyorum, cagin cok gerisinde kalmis olur muyum?
    5- Bir de wi-fi icin opera browser gerekiyormus. Bu Acekard2'nin icine atilan bir uygulama mi yoksa ds diski tarzinda mi satiliyor ve yine nereden bulabilirim? :)

Cok soru sordum ama pek bilgisizim, o yuzden. Tesekkurler simdiden :)

1- Şu an piyasayı bilmediğim için yorum yapamıyorum ama ben DSi HB'den aldım. 330 TL idi bir kaç ay önce.
    2- Acekard2 var bende de. Yanında microSD hafıza kartı almayı unutma. 2-4 GB haydi haydi yetecektir.
    Yapman gerekenler:
    http://www.acekard.com/download/akaio/AKAIO.1.8.7.zip dosyasını indirdikten sonra içindekileri hafıza kartının içine atmak.
    Sonra oyunların ROMlarını hafıza kartına atarak oynayabilirsin.
    3- D&R da görmüştüm.
    4- DS Lite iyidir ama ne bileyim sanki biraz hantal gibi... DSi düşünmez misin ki?
    5- DS Lite için ayrı bir uygulama olması gerekiyor, evet ama DSi da kullanılan varsayılan tarayıcı Opera.

• 1-Tüm alışveriş merkezlerinde vardır bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.Daha ucuza getirmek istersen gittigidiyor,sahibinden gibi sitelerde araştırabilirsin.
    2-Acekard'ı sadece korsan oyun satan yerlerde bulabilirsin.Oradan da bulamazsan sadece internette satılıyor ki R4i-sdhc'yi daha çok tavsiye ederim.
    3-Band Hero'nun gitar oyununu çoğu zaman D&R'da görüyorum.Büyük ihtimalle bu oyunu D&R'da ya da ElectroWorld ve MediaMarkt gibi büyük teknoloji mağazalarında bulabilirsin.
    4-Ds Lite ne kadar eskimiş olsa da hiç bir şey onun yerini tutamaz.Eğer grafik seviyorsan Psp,grafikleri salla eğlenceye bak diyorsan Ds serisi.Bu kadar basit.Dsi almana gerek yok boşuna masrafmış ben de pişman oldum aldığıma.
    5-Bu konuda bir bilgim yok ama Opera Browser almazsan hiç bir şekilde internete giremezsin.Ki o kadar da gerekli değil.Ds Lite sadece oyun amaçlı bence.

Umarım yardımcı olmuşumdur:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.