Şimdi Ara

nintendo 3ds + super street fighter 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vatan computerden piyasabdegeri 800 lira olan nintendo 3ds aqua blue renginde olan knsolumu satiyorum, urunu temmuz sonunda aldim,2 gun kullandim bana hitap etmedigi icin satiyorum,2 aydir kutusunda yatiyor.

urun tertemizdir,toz leke vs hic bir sey yoktur.kutusu aksesuarlar hafiza kartii full mevcutdur.

yaninda yine makine gibi pal olan super street fighter 4 oyunu verilecektir,kutusu kitapcigi her seyi mevcuttur.simdi almay kalksaniz 900 lira verirsiniz.

istanbul ici cengelkoy uskudar fatihte elden teslimat yapilir,isteyene gittigidiyor acilir.

fiyat 575 lira,pazarlik takas dusunmuyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Hayırlı satışlar dostum umarım satarsın :) SSF4 oyunu kaça satıyorsun tek açaba :)
  • 65 e veririm, onun fatura yok ama hediye gelmisti :).
  • vay anasini ne kadar dusmus fiyatlari,ukalalik yapman gerekmez,nerden bileyim 2 ayda bu kadar deger kaybediyor,
    oyunla 500 isteyene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum elimde PSP oyunu olan toy story 3 ve gow ghost of sparta var sıfır gibi tertemiz açaba ssf4 le takaslar mısın üstüne para veririm.

Edit: Takas yokmus şansa bak :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouthPark_Konsol delisi -- 29 Eylül 2011; 20:30:52 >
  • psp yi satalı 1 ay oldu,26 yaşında adamım napayım toy story yi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haklısında eğlenceli oyundur :)
  • Oyun PAL mı peki.
  • PM.
  • oyun pal makine de pal.
  • Merak ettiğim bi şey var arkadaş dan ürün alan var mı.
  • bi arkadaş link yazmış 487 diye dolardan haberi yok galiba vatan computerde suan en düşüğü world karta oda 647 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

vay anasini ne kadar dusmus fiyatlari,ukalalik yapman gerekmez,nerden bileyim 2 ayda bu kadar deger kaybediyor,
    oyunla 500 isteyene.

Verdiği linktekiler 600 TL ,
  • oyunla almak isteye 550 tl,hiç kullanmadım.
  • mERHABALAR
    hocam dün ds alldım 3ds veya wii almak istiyoru gerçekten çok eğlenceli cihazlar .
    Elimde 2 adet xbox var birini ben kullanmaktayım diğeri sıfır kutusundan çıkarmadım bile ek olarak 1 ay kullandıgım kinect satılıktır.Sadece kolları veremiyorum malum diğer xboxta ben kullanmaktayım 2 2 üründe kutulu ve orjinal oyunlarıyladır.Nintendo el konsolu yada wii ile takas edilebilir.
    xbox 300 kinect ise 350 tl.Ben 450 tlye aldım kinect i dediğim gibi sadece 1 ay kullanılıp kutusuna kaldırdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.