Bildirim
Nintendo 3DS nerede test edebilirim ?
KAHVE DUNYASI Dünyası Gofrik Sütlü Kutu 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B074PSYL33?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Türkiye'de satılmıyor artık. Bulamazsın :D
Anca bi arkadaşında varsa test edebilirsin. 2 adet 400X240 3D ekran 1 adet 320X240 (galiba) dokunmatiği var.
Üst tarafta 2 ekran var 3D yi o sağlıyor zaten. Ama 1 tane gibi durur.
Videolarda piksel piksel görünen şeyler konsolda AA ile belli olmaz ;) -
Teşekkürler cevap için keşke m olsaydı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba Fulya Media Markt ta bir adet test ürünü var içinde mario var analog biraz yıpranmış ama test etmeniz için yeterli -
Beşiktaş ta ki fulya mediamark mı ? -
Evet -
3-5 gün içinde test etmeye gideceğim yardımlar için teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: urk
3-5 gün içinde test etmeye gideceğim yardımlar için teşekkür ederim
birader gittiğinde satışı varmıymış sorarmısın sana zahmet ben daha önce çok araştırdım satışı yok dediler ama ürün test edilebiliyorsa belki 3 5 tane kalmıştır bizide bilgilendirirsen seviniriz. -
hocam şuanlık almayı düşünmüyorum eğer beşiktaş tarafına gidersem sizin için bakacağım -
quote:
Orijinalden alıntı: urk
hocam şuanlık almayı düşünmüyorum eğer beşiktaş tarafına gidersem sizin için bakacağım
eyvallah birader saollasın bekliyeceğim :) -
mecidiyeköy profilo teknosa exxtra da iki adet demo ürün var tes için oyun da açık -
Kadıköy Yazıcıoğlu'ndaki dükkanlarda da deneyebilirsin -
İstanbul marmara forum dnr ve forum istanbul teknosa ve mediamarkta test cihazlari mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X