Şimdi Ara

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.462
Cevap
101
Favori
224.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu arada mario zelda donkey kong kiriby castlevania falan indiriyorum. var mı oyun tavsiye edecek ?
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    zeldalarin bi story siralamasi var mi ki ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhunerkan

    zeldalarin bi story siralamasi var mi ki ?

    en ufak bir fikrim yok
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Ace Attoney serisi, Prof. Leyton serisi, Pokemon oyunlari, Yoshi's Island, Mario Kart 7, Super Mario Maker, Zelda A Link Between Worlds (3ds icin ilk bu oynanmali arastirdigim kadariyla), Rhythm Heaven Megamix, Animal Crossing, Tomodachi Life, Xenonblade, Monster Hunter Generations simdilik aklima gelenler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 15 Ocak 2017; 1:15:16 >
  • Konsol Bölümü Kuralları


    1-) Konsol bölümünde her türlü kopya oyun, koruma kırılması, modchip, firmware hack ve downgrade gibi illegal konular hakkında konu açmak, paylaşımda bulunmak, yardım istemek ve bu tür konularda PM yolu ile dahi olsa yardım edilmesi yasaktır. Bu kurala uymayan üyelerin yorumları veya konuları haber verilmeden silinecek ve üye hakkında gerekli cezai yaptırım başlatılacaktır.


    2-) Konsol kırma ile ilgili araçlar lisanslı olsa bile illegal bir amaca hizmet ettiği takdirde forum kuralları dışına çıktığını unutmayınız. Bu tür programların kullanılışını anlatmak ya da paylaşmak forum kurallarınca yasaktır. Ayrıca homebrew yazılımların konsolu garanti kapsamı dışında bıraktığını da unutmayınız.


    3-) Forumda kopya oyun download linklerinin verilmesi, ISO ve illegal ROM paylaşımları kesinlikle yasaktır. Ayrıca forum üzerinden, açık bir şekilde dile getirilmeyip ''imzanızda reklamı yapılarak dahi olsa'' kopya oyun satışı yapmak yasak olup cezai işlem sebebidir.


    Devamı için :https://forum.donanimhaber.com/bolum-kurallari--18866625

    Güzelim konuyu 3dsd hackleri ana konusuna çevirdiniz arkadaşlar elinize sağlık.




  • Arkadaşlar merhaba,

    Forum içerisinde illegal içerikli paylaşım yapmak yasak. Yalnız burada anlatımdan tutunda video paylaşımına kadar gidilmiş . Mesajları sildim, konu içerisinde bu gibi paylaşımlardan sakınırsanız sevinirim.

    İyi forumlar.
  • Jailbreak ve rootun ozgurce konusuldugu, ikinci el bolumde playstation, xbox kirmak icin para isteyenlere bir sey denmeyen forumda ana amaci korsan oyun oynatmak olmayan cfwnin yasak olmasi... Gerci biri sikayet etmese buraya da bakmayacaktiniz bile muhtemelen. Silinen mesajlari ozel mesajla gonderseydiniz bari yasak da olsa o kadar emek verdik :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 15 Ocak 2017; 12:42:55 >
  • Arkadaşlar nintendo ID oluştururken hangi mağaza ve bölgeyi seçmeliyim cihaz 2DS PAL ama bazı marketler daha ucuzmuş sanırsam ?
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Irlanda daha ucuzdu yanlis hatirlamiyorsam hocam
  • Forumdaki her konuya teker teker bakmamız mümkün değil. Eğer mümkün olduğunu düşünüyorsanız, yönetim için başvurun hocam. Şüphelendiğiniz, "neden böyle?" dediğiniz her şey için forum destek bölümünü kullanıp, adminlerle iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz bu konu içerisindeki durumu izah edin, sizinde içiniz rahat etsin.

    Biz her halükarda kuralları uygulamakla yükümlüyüz. Bu yüzden buradayız.

    Bu paylaşımlara devam etmemenizi, etmeniz durumunda cezai işlem uygulanacağını bilmenizi istiyorum.

    Herkese iyi forumlar.
  • Whatsapp grubu mu kursak napsak :) yapamadan kaldı bizimki :(
  • evet beyler . yaptığınız ayıp. forumda cfwli cihazlar bile satıyorlar siz kalkmış kuş uçmaz kervan geçmez bir bölümde bu tarz yasaklama olayı yapıyorsunuz . Hayır adam emek harcamış çevirmiş. bari mesajı ona pm olarak atın da başkalarına farklı yerlerden yardım etsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 15 Ocak 2017; 19:55:26 >
  • cihaz satılsa gene iyi hocam cfw için yardım etmek yerine ticarete döküp cihazınızı bana gönderin belli bir miktar karşılığında yapayım diye mesajlar aldım. :) Tabi yönetici arkadaşlarıda anlıyorum forumun belli kuralları var ama en azından emeğe saygı gösterip pm atsalardı keşke. Benim sabah aklıma gelmişti bu ss almıştım çeviriyi arkadaşa göndereceğim.
  • Smd nin dediği gibi o kadar jailberk root konusu varken buraya takılmışsınız.
    Bende gördüğüm root konularını şikayet ediyorum o zaman silin onlarıda.
    https://forum.donanimhaber.com/playstation-3-un-kirilmasi-ile-ilgili-konu-acacaklar--21941295
    https://forum.donanimhaber.com/ps3-konsol-jailbreak-haberleri--42797746

    Demek para karşılığı konsol kırmak serbest.https://forum.donanimhaber.com/2000-serisi-ps3-kirma-islemi-40-tl-istanbul--87595590



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fus Ro Dah -- 15 Ocak 2017; 19:20:5 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: virus18

    cihaz satılsa gene iyi hocam cfw için yardım etmek yerine ticarete döküp cihazınızı bana gönderin belli bir miktar karşılığında yapayım diye mesajlar aldım. :) Tabi yönetici arkadaşlarıda anlıyorum forumun belli kuralları var ama en azından emeğe saygı gösterip pm atsalardı keşke. Benim sabah aklıma gelmişti bu ss almıştım çeviriyi arkadaşa göndereceğim.

    çeviriyi bana da mesaj olarak atar mısın ? dün kaydedecektim. yorgumun yarın kaydedeyim dedim. gidiş o gidiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli


    quote:

    Orijinalden alıntı: virus18

    cihaz satılsa gene iyi hocam cfw için yardım etmek yerine ticarete döküp cihazınızı bana gönderin belli bir miktar karşılığında yapayım diye mesajlar aldım. :) Tabi yönetici arkadaşlarıda anlıyorum forumun belli kuralları var ama en azından emeğe saygı gösterip pm atsalardı keşke. Benim sabah aklıma gelmişti bu ss almıştım çeviriyi arkadaşa göndereceğim.

    çeviriyi bana da mesaj olarak atar mısın ? dün kaydedecektim. yorgumun yarın kaydedeyim dedim. gidiş o gidiş

    Pm de yasakmış hocam :P




  • Seçtiğiniz ülkenin bir farkı oluyor mu fiyat dışında?
  • Hayir Turkiye secemedigimiz icin mecbur bir yer secmeliyiz (ben Turkiye sectigimde olmamisti o yuzden dedim tam emin degilim) Avrupa icin en uygunu da Irlanda yanlis hatirlamiyorsam ama bir fark yok EUR bolgesi sonucta
  • Ben bu New 3ds'in arka kapağını açamadım arkadaş, evdeki tornavidalar işe yaramadı. Açan arkadaşlar nasıl açtı acaba? Evde bulunan başka bişey ile olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fantastiko_92

    Ben bu New 3ds'in arka kapağını açamadım arkadaş, evdeki tornavidalar işe yaramadı. Açan arkadaşlar nasıl açtı acaba? Evde bulunan başka bişey ile olur mu?

    çok ufak tornavidalar var. kibrit çöpü büyüklüğünde. set olarak 2-3 liraya satıyorlar. onlardan alacaksın. onlar vidaları çevirebiliyor.

    ikinci olaraksa videlar yerinden çıkmıyor.bende mal mal çevirmiştim vidalar çıksın diye. vidayı çeviriyorsun. yumuşadığını hissedersin son tık tık tık diye ses geliyor. o ses geldiğinden daha fazla çevirmeye gerek yok.

    yandaki ufak boşluklardan tırnağınla biraz zorlayıp çekince kapak çıkıyor. videlar hala kapağa takılı bu arada. yani videları ayıracam diye uğraşma.






  • 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.