Şimdi Ara

Ninja Turtles (2014) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.122
Cevap
7
Favori
33.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

o resimdeki orjinal splinter.. eski filmlerinde de böyleydi.. ama kabul etmek lazım, karikatürize bir tasarımdı bu yüzden daha çok çocuklara hitap ediyordu.

beğenmiyorum demiyorum, tam tersine orjinali bu.. ama konu film olunca ya çocuklara hitap edecek ya büyüklere.. ve söylenenlere göre film daha çok büyüklere hitap edecek. o yüzden ben bu yeni değişimleri, kaplumbağaların iri ve çirkin olması, kostümlerindeki karakteristik ayrıntılar, splinterın tam bir sıçan gibi gözükmesi hoşuma gitti..

film hakkında beğenmediğim 3 şey var, tekrar söylüyorum:
    -megan fox
    -shredder'ın amerikan oluşu..
    -foot clan'ının ninja clanı olmayıp, eli tüfekli, basit maskeli terörist olmaları

Sinemaya tam olarak uyarlanırsa herhangi bir değişiklik yapmaya gerek kalmazdı. Orjinali neyse o olurdu, hele de Utrom shredder ı bir görebilseydik

• sinemaya tam uyarlansa eski 1989 yılında çekilen filmden çok bir farkı olmazdı..

nolan michael keaton'ın batman'i, jack nicholson'un jokerinin aynısını "orjinali bu" diye tekrar çekse bu kadar popüler olabilir miydi ??
  • quote:

sinemaya tam uyarlansa eski 1989 yılında çekilen filmden çok bir farkı olmazdı..

nolan michael keaton'ın batman'i, jack nicholson'un jokerinin aynısını "orjinali bu" diye tekrar çekse bu kadar popüler olabilir miydi ??

Kesinlikle farkı olurdu. Bir hulk gibi üstünde uğraşılsa emin olun 2003 serisindeki halleri çok iyi olur sinemada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 15 Nisan 2014; 17:45:20 >
  • quote:

iyide kaplumbağalarda shredder'a karşı savaşacak.. onlarda ninja.. ama bu illa shredder'ın ninjutsu bilmesi gerektiği anlamına gelmez..

adam bıçaklarla donatılmış, normal insan gücünden fazlasınıkarşılayan bir zırh.. iron man benzetmesini ondan yaptım.. kaplumbağalar ve splinter'da ona karşı mücadele edecek.. konu biraz değişecek yani.. adam değişeceğini kendi röportajında söylüyor.. ninjutsu hakkında birşey söylmeiyor ama dediği tam olarak şu "kostümünün gücünü kullanan birisi.. o kostümü kim giyerse shredder olabilir" buradan tüyoyu veriyor.. iron man'de de binbaşı kostümü giymişti hatırlarsan.. tüm olay kostüm yani

Hayallerimi yıkma yapacak dedim bitti:)))

William Fichtner'dan Byung-hun Lee ve Ray Park performansı bekliyorum :))))

• bende
  • Film çok güzel olucak gibi görünüyor.Megan Fox'da var
  • Özledim ben bu ninjaları. :-) Hey gidi günler be!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim figürler:

Ninja Turtles (2014)  Ninja Turtles (2014)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 20 Nisan 2014; 16:49:20 >

• WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    Süper hocam alüminyum boya kendini baya belli etmiş shredder'da, sağ elide baya ölümcül olmuş bide bu sefer figürler daha iyi ışıkta ve ortamda çekildiği için daha şık durmuşlar
  • ScienceHead kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum evet özellikle sabah çektim ki daha net çıksın diye, resim defterinden de beyaz fon yaptım

Shredder daha bitmedi aslında, birde mor renkte pelerin eklemeyi düşünüyorum eğer güzel durursa.. geçen keçe alacaktım unuttum, yapınca eklerim terkrar
    Çok güzel olmuş ama bir detay dikkatimi çekti resimlerde 4 Sai, 3 Katana, 3 Nançuka, 2 Bo var
    Ellerinde ve ayaklarında olan sargılar da güzel bir hava katmış
  • eyvallah hocam teşekkür ederim

4 sai değil aslında, yani silahların hepsi kutudan ne çıktıysa o

raphaelin elindekiler yarım sai, yandaki çıkıntılar tek taraflı

3 katananın 2'si ninja katana, elindeki daha büyük samurai katana

donatellonun elindeki ucu bıçaklı bir silah, ayrıca 3 parça zincrili nunchakuya benzer bir silahı daha var, onuda boyadım ama eklemedim

shredder'ın pençelerini raphael'in kanca kılıçlarını keserek yaptım, kendi kutusundan çıkmayan tek aksesuar o yani
  • beyler şu fondaki müziği bir türlü bulamadım, var mı bilen, hangi seriye ait

• Küçükken ne izlerdim be. Kırmızı rengi sevdiğim için raphael i tutardım. ( kırmızı oydu sanırım. ) bi iş oldu mu hep onun başarmasını isterdim. Bi şeyden geri kalırsa şundan dolayı geri kaldı yoksa normalde kesin hepsinden daha iyi diye düşünür kendimi avuturdum. :) tekrar geri dönsünler ama ben sefer onlarında çocuksuluktan sıyrılıp büyükler için bi film olmasını umut ediyorum. Sevimlilikten ziyade, Karanlık, kanlı ve aksiyonlu bi turtle bekliyorum.

Oyuncak firması bunu kendi emelleri için coverlamış sanki hiç bir seride bu müzik yok gibi ama.. merak edip baktım biraz, "Tortues Ninja - Le Sabre De Yurikawa" gibi ne idüğü belirsiz bir dvd'e denk geldim, belki ona aittir, düşük bir ihtimal.
    evet bende biraz daha araştırdım, hic bıryerde yok.sanırım dedıgin gibi firma kendi reklamları için yapmış. ama bence orjinal versiyon kadar iyi olmuş. daha önce çizdiğim bazı tmnt çizimlerim var. birinin uzerinden geçiyorum. yakında paylaşırım burada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Merakla bekliyorum..

http://i.imgur.com/InyWk5K.png bende böyle bir resim buldum, Michelangelo'nun 1. sezondan 10. sezona kadar olan evrimi.. orta sezonlarda büyük değişiklik olmamasına karşın ilk ve son 3 sezonda baya çizim farkı olmuş.
    aynen, ilk sezon çizimleri çok iyiydi. sonra bozdular. son resimlerde çok güzel. hangi sezon bilıyor musun? indirip izleyeyim

8-9-10 hocam. 94-95-96 yıllarına ait sezonlar. Bu çizim farklılıklarının yanında sürekli gece atmosferi var, fazla gülmeyen daha sert halleri de söylenilebilir. Bu son üç sezonu 2003 serisine geçişte bir köprü olarakta görebiliriz.
    eyvallah hocam, eve varınca bulup indireyim hemen

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.