Bildirim
Ninja Turtles (2014) (17. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Süpersin hocam kaplumbağalar yeniden doğmuş gibi, klanlar birebir, Shredder da fazlasıyla vahşi olmuş
-
Eyvallah hocam çok saol -
kısmet olursa pazartesi günü amerikadan casey jones, metalhead ve splinter figürlerim geliyor.. casey'i karakterini çok sevmeme rağmen bu yeni animasyondaki tasarımını hiç beğenmedim.. o yüzden figüre karşı biraz ön yargılıydım..
fakat dün şu concept çizime rastladım.. aslında tasarlanırken bildiğimiz casey'i biraz değiştirilerek tasarlanmış, yani figürdeki karakterle çizgi filmdeki aynı değil,
zaten figürlerin kabuğu açılan, ses çıkaranlar vs hariç ilk çıkan seri ve devamları çizgi filmden bağımsız, daha çok çizgi roman temel alınarak tasarlandığını konuşmuştuk.. yabancı action figüre inceleme videolarını seyrediyorum, orada da aynı şeyleri söylüyor kolleksiyoncular.. animasyon havasından uzak, çizgi roman atmosferinde tasarlanmış diye defalarca bahsediyorlar
-
hocam elinize sağlık valla çizimler gayet iyi.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Knıght
hocam elinize sağlık valla çizimler gayet iyi..
çok teşekkürler hocam -
Yeni animasyondaki casey'i beğenmemeni anlayabiliyorum hocam, ama diğer karakterleri de göz önünde bulundurunca casey'in tasarımını normal karşılıyorum.. önceki casey'in heybeti yeter animasyona bağlı kalarak değilde bağımsız bir planla çizilmesi, birazda çizgi romandan esinlenilmesi tabiki seni sevindirir, bu açıdan güzel.. senin düşüncende olanlar epey fazladır tahminimce..
senin bu mesajından sonra öyle biraz bakındım, Casey Jones: The Movie diye kısa metrajlı bir film keşfettim 2011 yapımı, belki diyebilirler "sen onu daha yenimi gördün?" ama maalesef yeni gördüm.. amatör bir film sanırım, ve bizim takımdan sadece michelangelo var, fazla kaliteli olmayan bir kostümle oynuyor.. yinede kötü değil ama. imdb 6.2 puan vermiş, ama tmnt ile ilgili gördüğüm en sert film yahu, kanlar vs.. bu filmide nasıl keşfettiğimi söyleyeyim.. görsellerden inceleme yaparken krang'in film versiyonunu gördüm, bu ne iğrenç bişeymiş derken o filmden bir sahne olduğu yazıyordu, ordan youtube'e bakınca görmüş oldum..
-
-
Sıkı film olacağa benziyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel bir film olcak gibi
http://www.youtube.com/watch?v=sgi_cARrguY -
Hocam yazamiyorum ne zamandir, biliyorsunuz nedenini
O yuzden En bastan baslayayim yazmaya
Aldiginiz figurlere ekleme falan yapinca daha da guzel olmus. Benim sevdigim 2003 teki hallerine benzemis biraz da.
Cizimleriniz de oldukca begendim. Soyle Shredder in ve TMNT nin savastigi bir sayfa da olsaydi enfes olurduBelki Splinter da olabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Leonardo adamım benim, çok şekil durmuş afişte. Sağlam bir film olur umarım, çocukluğumuzun çizgi filmini rezil etmesinler. -
Hocam çizimleriniz çok güzel fügürlerinizde öyle -
Sıkı film olacağa benziyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
:) çok teşekkürler dostum.. aslında düşünmüyor değilim shredder foot askerleri ve kaplumbağalar karşı karşıya bir çizim.. biraz zaman istiyor
evet figürler 2003 versiyonlar gibi oldular.. orjinal halleri yani.. 2003'ün figürlerinide internette inceledim..çok güzel yapmışlar.. fakat bazı hoşuma gitmeyen noktalar var şöyleki:
-kullanılan plastik çok parlak, plastik olduğu çok belli oluyor
-michalengelo ve raphael'in suratları biraz kötü olmuş
-figürler önden çok güzel gözüksede yana çevirdiğin zaman karatkerler çok ince, kabuk var mı yok mu belli değil
bunların dışında çok güzel tasarlanmış, özellikle casey jones figürünü çok beğendim.. hatta o figürler çıktığı dönemler ben amerikadaydım, keşke tüm seriyi toparlasaymışım dedim kendime :) şimdi almaya kalksan çok pahalı
benim yeni versiyon casey figürüde salı günü gelecek kısmetse, 3 figür var, boyamalardan sonra resimlerini eklerim
az önce shredder'a mor pelerin ekledim, keçeden olduğu için kıvrımlar güzel durdu.. yeni figürlerle beraber onunda resmini eklerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 25 Nisan 2014; 20:00:39 >
-
çok teşekkür ederim dostum saol -
bu yeni burun photoshoplarını gördüm.. ama orjinali neyse bence öyle kalmalı.. o yüzden 1 diyorum.. eski versiyonlarda 2. deki burun güzel duruyordu, onlarda da 1 deki hali yakışmazdı -
sega mega drive 2 versiyonu olan tmnt the hyperstone heist oyununu tavsiye ederim arkadaşlar
yeni versiyonlarda olmayan bir atmosfer var.. tam olarak eski çizgi film ve film havasını yakalamış çok başarılı bir oyun, grafikler 16 bit oyuna göre oldukça iyi,
hatta boss olarak Tatsu bile var
çizimler oyunun kalitesini gösteriyor zaten
emulatorlerden kolayca edinebilirsiniz
süper shredder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 25 Nisan 2014; 20:12:44 >
-
evet kötü değil, amatör sonuçta.. ekşide okuduğum kadarıyla hayranları tarafından çekilmiş.. sitesine girdim, sitesinde de emek var.. keşke daha yapılı birini seçselermiş ama
sese pek dikkat etmedim ama doğrudur..
koyduğun resim ilkokul 4 hocamgördükçe üzülüyor insan
çıta yükseltecekleri yerde çıta düşürüyorlar.. ağustostaki filmde casey'i nasıl görcez acaba.. veya görebilcezmi bilmiyorum.. serserileri dövdüğü bölümdeki hali orjinaline en yakını evet..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X