Şimdi Ara

Ninja Gaiden 4 | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gamepass üyeliğimin son 5-6 ayı kaldı bu oyun iyi denk geldi

İyiler ilk görüşte tanınmaz
  • Oyun çok iyi başından kalkamadım 2 gündür...zor modda oynamanızı tavsiye ederim çok ölsen de geçince epey bir tatmin hissi veriyor pc versiyonunda birkaç sorun var arada 3-5 saniye oyun donup kalıyor bir de ds4 ile oynuyorum arada kontrolcü algılanmadı diyip pause yapıyor can sıkıcı bir durum...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    CPU: AMD Ryzen 5 9600X | Motherboard: ASUS PRIME B650M-K | RAM: CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 6400MHz CL36 | GPU: GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 | SSD: MSI 1TB SPATIUM M470 PRO | CASE: MSI MAG FORGE 121A | CPU Cooler: MSI MAG COREFROZR AA13 | PSU: MSI MAG A750BN 750W 80+ Bronze | Mouse: SteelSeries Rival 3 Gen 2 | Keyboard: Logitech G213 | Headset: SteelSeries Arctis Nova 7 | Monitör: ASUS ROG Strix XG259CS 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP USB-C Adaptive Sync Pivot HDR400 FHD Fast IPS Gaming Monitör | Console: Steam Deck OLED 1TB | TV: LG 55'' OLED C5
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.