Şimdi Ara

NINJA GAIDEN 3 - GAMESCOM GÖRÜNTÜLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biliyorsunuz ki oyun E3 2011'de duyuruldu ve bu kez 360 ve PS3 ile aynı anda piyasada göreceğiz. Bu sabah heyecanla Ninja Gaiden 3'ün gamesCom prezentasyonunu izledim ve özellikle ikinci oyunda bulunan eksiklikleri kaldırıp, farklı bir hava ve kalite getiren yenilikler üzerinde uğraştıkları belli oluyor. Bilhassa her zaman bu seriye yakışacağını düşündüğüm ''sinematik sahneler ve ilerleyiş'' üçüncü oyunda nihayet karşımıza çıkacak. Bu detaydan sonra beklentilerim bayağı bir yükseldi ve harikulade bir yapım geleceğini düşünüyorum. ;)

    Videoları mutlaka izlemeniz gerekiyor, üçüncü oyunun hangi dereceye geldiğini rahat rahat anlayacaksınız. Hayabusa'nın artık kendini hissettiren bir karakter haline gelmesi ve ilk videoda göreceğiniz Boss dövüşünde değişebilir mekanların eklendiğini görmek bu oyun için heyecanlanmaya yeter bile...





    HD Wallpaper...

     NINJA GAIDEN 3 - GAMESCOM GÖRÜNTÜLERİ







  • betası ne zaman cıkacak bu oyunun?

     NINJA GAIDEN 3 - GAMESCOM GÖRÜNTÜLERİ
  • mesajlara coklu resım nasıl yuklenıyor ya?

     NINJA GAIDEN 3 - GAMESCOM GÖRÜNTÜLERİ
  • Üçüncü oyunla birlikte yapımın mekaniğinde bazı yenilikler ve değişiklikler var. İlk özelliklerden biri “Kunai Climb” olarak adlandırılan Kunai tırmanışı. Bu arada “Kunai nedir?” sorusuna ufak bir açıklık getirelim. Kunai, Ninjalar tarafından kullanılan bıçak gibi mızrak ucuna benzeyen bir silah. Kesici ve delici. Ryu, işte bu silahı kullanarak tırmanabiliyor. E3 videosunda da zaten bunun örneğini görmüştük. Büyük robottan kaçan Ryu, ara sokağa geldiğinde Kunai’leri sayesinde duvara tırmanmaya başlamıştı. Hatta duvarın yukarısından ateş eden düşmanına Kuani’sini fırlatarak onu da aşağı düşürmüştü. Yapımda dikkat çeken ve oynanış videosunda da gördüğümüz diğer özellik de gizlilik. Gizli bir şekilde düşmanlarınıza arkadan yaklaşıp, tek bir darbeyle işlerini bitirebileceksiniz. Düşmanlarımız bizlerle dövüşürken konuşacaklar ve çabucak ölmeyecekler. Acı çekecekler ve acıdan dolayı da bağıracaklar.

    Katanayı herhangi bir düşmanın karnından sokup, sırtından çıkarttığınızda düşmanların çığlıklarını duyabileceksiniz. Ryu’nun lanetli sağ kolundan bahsetmiştim, işte bu kol bize Ultimate Technique’le birlikte üstün bir özellik veriyor. Yapımda belli sayıda düşmanı öldürdüğümüz zaman sağ kolumuz kırmızı kırmızı yanacak. Bunu kullandığımızda Ryu’nun etrafında kırmızı şimşekler oluşacak ve karakterimiz çevresindeki birden fazla düşmanı tek bir vuruşla ortadan kaldırabilecek. Arayüz birimi de mücadelelerle sadece ekrana yansıyacak, mücadele sona erdiğinden ekrandan kaybolacak. İlk iki oyunu oynayanlar bilir, NG zor bir yapımdır. Hatta insanı çıldırttığı yerler bile vardır. Belirtilen diğer nokta da işte bu yönde. Yani zorluk seviyesi düşürülmeyecek, gene bildiğimiz NG gibi olacak.

    Değişimin kendisi de değişir mi sorunsalı

    Muramasa dükkanlarına ve statülere elveda ediyoruz. Ryu’nun silahları zaman içinde gelişecek. Kayıt ve sağlık yenileme işlemi ise Falcon, yani bir doğanla olacak. Nasıl mı? Kesip biçme işi bittikten sonra bir tane doğan havadan gelip, Ryu’nun sol koluna konacak, böylece oyunu kaydedebilirken, ayrıca karakterimizin sağlığı da yenilenecek. Diğer bir nokta da çoklu oyuncu modu. NG3, sekiz kişiye kadar online deneyim sunacak. Birbirinize karşı oynayabilir ya da birlikte kooperatif bir yapıya girişebilirsiniz.

    Yeni NG3 ve Ryu, bu sefer daha kanlı ve daha karanlık. Hatta bununla bağlantılı olarak stüdyonun patronu Yosuke Hayashi, bir insanı öldürme hissini NG3’te oyunculara aktaracaklarını söyleyerek iddialı bir çıkış yapmıştı. Bunun nasıl olacağını ise, ancak 2012’nin ilk çeyreğinde öğreneceğiz. X360 ve PS3 için piyasaya sunulacak olan NG3, Ninja Gaiden 3: Razor's Edge ismiyle de Wii U’ya port ediliyor.


     NINJA GAIDEN 3 - GAMESCOM GÖRÜNTÜLERİ




  • Off ya süper oyun geliyo bilgilerde merakımı 100 katladı özellikle şu 2'nci oyunda kan yoktu ışık gibi oluyodu ne saçmaydı onu kaldırıp tekrar kan eklemeleri hatta daha vahşet yapmışlar dehşet bi oyun geliyo

    bilgiler için çok teşekkür ederim emek harcıyan arkadaşlar elinize sağlık
  • Bu serinin herhangi bir oyununu bitirmek cidden kapasite istiyor o sebeple tek tuşla dahi bitirilebilen hack & slash oyunlarına alışkın kitle tarafından uzak duruluyor. İnsanı delirtse de o zorluğn da bir çekiciliği var, diğerleri gibi kolay olsa bu oyunu bu kadar sevmezdim sanırım.

    3. oyun da seriyi tavan yaptıracak gibi, videolar o izlenimi veriyor. 2. oyun çıtayı biraz düşürmüştü umarım 3'te beklentiler boşa çıkmaz.
  • ninja gaiden 1 ve 2 den sonra 3 üncü seri olmayı grafik, ses, vahşet ve oynanış açısından hakkeden bir yapım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyuna saygım var yapımcısından ötürü.Oyun piyasasın böyle adamlara daha çok ihtiyacı var
  • http://tr.playstation.com/thepeoplevsninjagaiden3/

    Team Ninja'nın başındaki Yosuke Hayashi gamescom 2011'de PlayStation Topluluğu'nun PS3'e çıkacak olan Ninja Gaiden 3 ile ilgili sorularını yanıtlıyor.

    Ninja Gaiden 2 ile 3 arasındaki en büyük fark nedir? (European_Gamer)
    Ninja Gaiden 3 için yepyeni bir içerik sunuyoruz; karanlık Japon kahraman. Geçmişte oyun düşmanı öldürmek üzerine odaklanırken şimdi diğer insanları öldürmek üzerine odaklanıyorsunuz. Bu da ana karakter Ryu Hayabusa'nın insanları öldürdüğü gerçeğiyle yüzleşmesi gerektiğini gösteriyor ve karma bu olguda önemli bir rol oynuyor.

    Tam oyun mu olacak yoksa oyunu bölüm bölüm mü çıkarmayı düşünüyorsunuz? (Player00X)
    Tam oyun olarak piyasaya süreceğiz.

    Oyunun zorluk derecesini düşürdünüz mü ve tek kişilik oyunda birden fazla karakterle oynayabilecek miyiz? (PGM74)
    Tüm Ninja Gaiden hayranlarını hayal kırıklığına uğratmak istemediğimiz için oyunun zorluk derecesi yine biraz yüksek. Buna ek olarak karanlık Japon kahraman içeriğine uygun olarak oynamak istediğiniz zorluk derecesini ve oyun tarzınızı seçebiliyorsunuz. Yani fanatik bir Ninja Gaiden oyuncusu gibi davranıp sürekli dövüşlere girebilirsiniz veya sadece hikayeye odaklanabilirsiniz, yine dövüşmeniz gerekecek elbette ancak bu durumda oyun biraz daha kolaylaşıyor.

    Tek kişilik hikaye modunda sadece Ryu olarak oynayabilirsiniz çünkü Ryu ana karakter ve oyun Ryu'nun karma ve insanları öldürmek gibi karşılaştığı sorunlara odaklanıyor, bu da hikaye için çok önemli.

    Ayrıca çevrimiçi çok oyunculu modlar olacak, karşılıklı veya işbirliği modları ve bu modlarda birçok karakterden birini seçebileceğiniz gibi birçok farklı kişiselleştirme seçeneklerini kullanarak karakterinizi şekillendirebileceksiniz.

    Oyuna kablosuz kontrol cihazı dışında PlayStation Move hareket kontrol cihazının katkısı ne olacak? (Darkjedi2048)
    Oyun kablosuz kontrol cihazı dışında PlayStation Move ile oynanabilecek. Fanatik Ninja Gaiden hayranları kablosuz kontrol cihazı ile çok keyifli zaman geçirecekler, arada sırada oynayan oyuncular ise PS Move'u kullanarak tüm aksiyon hareketlerini yapabilecek ve oyundan farklı bir şekilde keyif alabilecekler.

    Oyun ortamı olarak neden Londra'yı seçtiniz? (Bearskopff)
    Oyunda Ryu'nun en büyük düşmanı Alchemist ve bu karakterin nereden gelmiş olabileceği hakkında düşünürken, aklımıza Londra geldi. Ancak unutmayın, bu sadece başlangıç...

    Oyunseverler oyun için kendi trophy'lerini (kupa) oluşturabilecek mi? Ayrıca Ninja Gaiden Sigma'nın sonunda Ryu Vigoorian Empire ile en son şekli ile dövüşürken haykırıyor, orada ne söylüyor? (Blackxino)
    Biz her zaman hayranlarımızdan yeni fikirler duymayı ve geri bildirim almayı önemli görüyoruz, bu yüzden trophy'ler (kupalar) ile ilgili her iyi fikir bizim için önemlidir. Oyun şu anda yapım aşamasında, bu yüzden eğer bir beta sürümü çıkarabilirsek bu fikirleri duymayı isteriz.

    Ryu'nun Ninja Gaiden Sigma'nın sonunda ne dediğine gelince; Ryu eski Japonya geleneklerinde var olan ve iblisleri kovmaya yarayan bazı sözler sarf ediyor. Bu sözler şu anda örnek olarak bazı tapınak ve mabetlerde kullanılıyor.

    PlayStation Vita için bir Ninja Gaiden oyunu düşünüyor musunuz? (chrisdenimes)
    PlayStation Vita elimize geçti ve şu anda düşünüyoruz. Bununla birlikte şu anda PS3'te çıkacak olan Ninja Gaiden 3'e odaklandık ve bu oyunu tamamladıktan sonra Ninja Gaiden'i PS Vita'da çıkarmak gibi fikirleri gündemimize almayı düşünüyoruz çünkü bu seriyi genişletmek istiyoruz.

    Sorularımızı yanıtlamak için sıkışık programı arasında vakit ayırdığı için Hayashi-san'a teşekkür ederiz. Oyun ile ilgili Hayashi'nin verdiği röportajın tamamını blog.eu.playstation.com adresindeki PlayStation.Blog'da bulabilirsiniz ve eu.playstation.com adresini ziyaret edip 2012'deki çıkış tarihinden önce Ninja Gaiden 3 ile ilgili daha fazla bilgiye erişebilirsiniz.




  • Oyunda kafa kol kopmasinin olmayacagi aciklanmisti insallah bu durumdan vazgecerler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

    Oyunda kafa kol kopmasinin olmayacagi aciklanmisti insallah bu durumdan vazgecerler.


    ng1 ve ng2 de dusmanın genelde kol,kafa hatta bacagı bıle kopardı,tek kol ıle kalırdı.Alttaki videoda görüldüğü gibi;
    http://www.youtube.com/watch?v=Mc5LykbOP1s
    Bu oyunda ise maalesef kafa,bacak hatta kol bile koparamıyacagız,asagıdaki videoda görüldüğü gibi;
    http://www.youtube.com/watch?v=ueE9DfaQRYY&feature=related
    En azından kol kopsa iyi olurdu sonuçta kılıç kullanıyorsun,bu hataları nasıl yaparlar anlamıyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.