Şimdi Ara

ninca kaplumbağlar gerçektede varmı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a.nassın iyimisin?sağol bende iyyim.anan nasıl?selam söyle.baban?odamı iyi?maşşallah.kardeşlerimde iyi deme bana.hadi ya.valla kanka senin sülalen raad :D şaka şaka.neyse.baksana ne diycem.yaz geldi diye dersleri boşlamıyon demi?iyi iyi.bişeymi dedin??ha.tamam bende bişey dedin sandım.akıl gidiyor işte öyle bazen:) neyse fazla uzattım.

sorum::::

bugün ninca kaplumbağlar filmini izledimde.acaba gereçktede varmı ninca kaplumbağ?ben şahsen her karakterin gerçektede var olduğuna inanıyom.senin fikirlerin nedir bu konuda?

tşşk.

• ninja tosbagalara bak istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kafanın tarifi yok.

•  ninca kaplumbağlar gerçektede varmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Ölü -- 29 Temmuz 2015; 1:48:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var onlrla konuşuom iyi sen nassın:)kamplumbalar bneim arka bahçemde çimen yiyolar bu bayram siplintır ustanın elini öbtük:))
    Annen nası

• a.s

• O çizgi filmde teknodrom gibi bir isimde mekan vardı bir de robotu kontrol eden bir beyin vardı robotun göbek kısmında yaşıyordu. Unutmamışım dün gibi hastasıydım o çizgifilmin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 29 Temmuz 2015; 1:55:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En son izlediğimde Gül sandalyede dönerek Cumhurbaşkanlığı oylamasınin sonucunu bekliyordu

• Bu soru "dunya duz mu" demek kadar sacma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.