Şimdi Ara

Nilüfer Turizm'de çalışıyorum soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Host olarak çalışıyorum. Merak ettiğiniz bi şey varsa cevaplayayım

• Hostesde varmı
  • otobüslerin doluluk oranı nedir ? ortalama ?
  • Hostes yok. Otobüsler cuma cumartesi pazar full çeker haftaiçi yaz sezonu da genelde çok doludur kış sezonu fazla dolu olmaz. Ama yine de çoğu kişinin ilk olarak tercih ettiği firma
  • Yere düşen yolcuları ne yapıyorsunuz
  • muavin olmak ıcın gerekenler
    maaş
    terminallerde bilet kesen biri olmak ıcın aranan sartlar
    cok bezdiricimi

işletme mezunuyum ıs bulamazsam kpss parası ıcın denıcem o yuzden soruyom qnq
  • Yere düşen yolcuların boynunu kırıp çöpe atıyoruz. Niye nilüfer bilmiyorum adını ben mi koydum hıaalolo. Muavin olmak için en az lise mezunu diksiyonu fiziği düzgün biri olmak lazım. Maaş yok çıktığın sefer başına para alıyorsun atıyorum Bursa-İstanbul bileti 30 tl sen 30 alıyorsun o yola. Biletçiler hostluktan çıkma direk o işe almazlar. Seviyorsan bezmezsin ama günlerdir evine gidemeyen ofiste uyuyan yolda olan arkadaşlar var. Parası iyi 15 günde 500-600 lira gibi rakamlar kazanabilirsin. Çok yoğun tempolu bir iş çok uğraştırıcı emek vermek gerekir. Yolu ayrı dert yolcusu ayrı dert kaptanı ayrı dert. Ben sezonluk çalışıyorum kpssye para biriktirmek için güzel bir fırsat olabilir ama 2 günde de bırakabilirsin işi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro16

Hostes yok. Otobüsler cuma cumartesi pazar full çeker haftaiçi yaz sezonu da genelde çok doludur kış sezonu fazla dolu olmaz. Ama yine de çoğu kişinin ilk olarak tercih ettiği firma

Maaş sistemi nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Host olarak çalışıyorum. Merak ettiğiniz bi şey varsa cevaplayayım

bende liseyi yeni bitirdim başvursam benide 1 aylık alırmı ? ağustosa kadar çalışmak istiyorum ?
  • Maaş sistemini açıkladım yukarda. 1 aylık zor çünkü son alınanların hepsi üni. okuyor eylül ayında 30 a yakın personel çıkacak düşünün.
  • sence en iyi firma hangisidir
  • Ulusoy
    Metro
    Pamukkale
    Varan

Yukarıdaki firmalardan çokmu tercih ediliyorsunuz?
    Otobüsler Travegomu Neoplanmı?
    İnternet varmı koltuk arkası tv varmı?
    Koltuk arkası tvler dokunmatikmi ?
    Kaç kere ikram yapıyorsunuz?
    Kaptanlarınız mole yerinde beleş mi yiyor?
    Gece yolculuğunda muavinler öndemi oturuyor yoksa orta kapının yanındaki yatakta uyumaya izin varmı?

Bu kadar.
  • En iyi firma diye bir şey yok her firmanın kendine göre artıları eksileri var.
    @Dctr.Who Nilüferin müşterisi bellidir diğerlerinin müşterisi bellidir ama Metronun ne olduğunu herkes biliyor.
    Otobüsler travego da var neoplan da var ama travego çok az genelde bluebus 2+1 koltuk.
    Koltuk arkası sistemi iki şekilde bi Tv bi de android var. Bilet alırken yazıyor zaten android ekranlı diye ama her otobüste tv ve wifi var. Yeni sistem yapıyorlar büyük inch ekranlı android yakında çıkar.
    Yerine göre bize belirtilen yerlerde ikram yapıyorum ama bazı hostlar kafasına göre ister yapıyor ister yapmıyor.
    Nilüferin anlaşmalı yerlerinde hepimiz bedava yiyebiliyoruz.
    Gece yolculuğunda eğer otobüs doluysa genelde uyutmazlar. Ama kaptana bağlı geç 2 saat uyu derse uyursun yoksa yasak.
  • İstanbuldan fethiyeye metro ile gittim gitmez olaydım ikramı bile zorla yapıyorlar hostlar öyle artistki sanki şirket onların dönüşte bir hostla kavga ettim kuzenim nilüfer ile edirneye üni ye gidiyor 2.5 saatte 2 kere ikram yapıyorlarmış ve naziklermiş birdaha otobüs yolculuk yapmayacağım ama çok mecbur kalırsam nilüferi tercih edeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden en fazla 1 kahve verip geçiştiriyorsunuz ? uzun boylular için sandalyeler aşırı dar. wifi kesiliyor, tv'de yeterli film yok vs vs.
    not: birkaç kere bindim, artık nilüferi tercih etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

neden en fazla 1 kahve verip geçiştiriyorsunuz ? uzun boylular için sandalyeler aşırı dar. wifi kesiliyor, tv'de yeterli film yok vs vs.

Kim 1 kahve verip geçiştirdiyse terminallerde koordinasyon amirliği var plaka belirtip şikayetinizi bırakın emin olun çok etkili olur. İkramı eksik yapmak en büyük hatalardan biridir ve işinden bile olabilir. Otobüsü ben tasarlamadım ki bluebuslarda koltuklar gayet geniş siz travegolara binmemişsiniz sanırım. Wifi kesilmesi teknik bakımlarından dolayıdır o konuda hostların bir suçu yok çünkü bizim yapabileceğimiz bi şey yok. Tvde yeterli film yoksa usb flash diskinizi takıp istediğiniz filmi izleyebilirsiniz. O sizin tercihiniz tabii ki istediğiniz firmayı tercih edebilirsiniz.

• quote:

quote:

neden en fazla 1 kahve verip geçiştiriyorsunuz ? uzun boylular için sandalyeler aşırı dar. wifi kesiliyor, tv'de yeterli film yok vs vs.

Kim 1 kahve verip geçiştirdiyse terminallerde koordinasyon amirliği var plaka belirtip şikayetinizi bırakın emin olun çok etkili olur. İkramı eksik yapmak en büyük hatalardan biridir ve işinden bile olabilir. Otobüsü ben tasarlamadım ki bluebuslarda koltuklar gayet geniş siz travegolara binmemişsiniz sanırım. Wifi kesilmesi teknik bakımlarından dolayıdır o konuda hostların bir suçu yok çünkü bizim yapabileceğimiz bi şey yok. Tvde yeterli film yoksa usb flash diskinizi takıp istediğiniz filmi izleyebilirsiniz. O sizin tercihiniz tabii ki istediğiniz firmayı tercih edebilirsiniz.

Cevabınız için teşekkürler. İş alımları için neler arıyorlar, maaşlar ne kadar ? Sürekli yolculuk halindemisiniz. Nasıl gidiyor prosedürler.

• quote:

quote:

quote:

Cevabınız için teşekkürler. İş alımları için neler arıyorlar, maaşlar ne kadar ? Sürekli yolculuk halindemisiniz. Nasıl gidiyor prosedürler.

Dediğim gibi sefer başına ücret alınıyor sabit ücret yok ne kadar çalışırsan o kadar maaş. İş açığı olduğunda efendi biriysen bakımlı düzenli diksiyonun iyiyse alırlar genelde. 15 gündür arabadan inmeyen arkadaşlar da var her akşam evine gidenler de. Sana kalmış bi şey ayda 1500+ almak istiyorsan ayda anca 2-3 sefer eve uğraman lazım ki o da çok sıkıntılı bi durum fakat yapanlar var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.