Şimdi Ara

Nikon vs Tamron vs Sigma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    fujifilm hs30 kullanıcısıyım öğrenmek için aldım bu makineyi. şimdi model yükselteceğim. nikon düşünüyorum. 7100-5200-3200 arasında gidip geliyorum. merak ettiğim konu objektiflerde sigma tamron ve nikon objektiflerin farkları önerileri yorumları nelerdir tavsiye arıyorum modelimi ona göre seçeceğim çünkü. nikon lens ile tamron lens arasında yaklaşık 1000 tl fark var çünkü. beklemekteyim...

• Şimdi ne konuda yardım istediğiniz pek açık değil. Mesela nikon d7100 makineyi aldın diyelim buna sigma, tamron lenslerinin nikon uyumlularını takıp kullanabilirsiniz. Sorunuzu tam anlayamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam başka bi konuda da konuşuyoruz isterseniz burdan devam edelim. Nikon uyumlu tamronun 70-300 bi lensi 350 liraydı mesela ama vr yok galiba bunda iyi bi performans elde edebilir miyim?

• memilyo kullanıcısına yanıt
    Bak bu fotoğraflar benim sigma 70-300 le çekildi. Elde çekim olanları var ama oda iyi ışık koşullarında olanlar. Çoğunu tripodla çektim. Manzara olanlar kit lensle çekildi.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90167097&p=1#90167097

• IamConquest kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam 300 lenste vr bana çok lazım bir şey değil o zaman çünkü zoom lazım olan fotoları genelde ışıklı yerlerde çekiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.