expeed 3 işlemcisi bu çözünürlükte iso konusunda ne yapar bilemiyorum ayrıca 4fps de düşük bir rakam bence yüksek mp e ihtiyacı olmayanlar için yanlış bir seçim olur.DX modunda bile 12mp den büyük bir görüntü sunuyor. Daha düşük mp sunan ama doğal olarak daha hızlı ve iso konusunda daha başarılı bir model bekliyorum;7D ve 5D nin yeni modelleri ile nikon un bu makinelere rakip modelleri.5D Mark 3 sızan bilgiler;İsminin 5DX olma ihtimali var.22 mpDIGIC 4 ile çalışan 61 nokta AF 6.9 FPSDIGIC 5 (ama DIGIC 5+ değil)şubat 28 de tanıtılacak deniliyor3 yeni lens ve 2700$ fiyat
Hız ve düşük ISO isteyenler için D4 var ama o bazılarını aşar tabi. Bi de D400 çıkarsalar iyi olur.
D800 tam stüdyo işi olmuş. Zaten spor çekmeyecek adamın hız pek umrunda olmaz.
36 mp cok güzel ama yaklasık ort. 1 fotograf boyutu 22 mb civarı olacaktır. onu bir de raw cekeyim derseniz 50-60 mb olacak onu ps te düzenleme filan zor olacaktır D700'den sonra ap ayarı bir makine olmuş ve nikon yapmış yapacağını.
arkadaşlar ben bugün bizim okulda d800 gördüm bende çok şaşırdım hatta gözlerime inanamadım boyun askısında nikon d800 yazıyordu ( adam genç , 12ler için yıllık foto çekiyordu ve tepe flaşı yoktu dahili flaşı açtı :S nasıl tepe flaşsız çekti nasıl aydınlattı o ortamı anlamadım bide toplu fotoğraftı ) ve yardımcı ışığıda yandı sarı gibi bişeydi :D neyse rüya gibi birşeydi
quote:
Orijinalden alıntı: Güven
Türkiye fiyatıyla 4500 TLyi geçiyor. Bakalım D700 gibi bir gövdeden sonra, beklenenden daha fazlasını verecek mi ? Haydi hayırlısı.
D800 aldim bekledigim gibi wou diyecegim bir makine degil aradaki fiyat farki disinda D700 göruntu kalitesi ayni.. Video cekimi ve pixsele ihtiyaciniz varsa gözden gecirin .. Mantik olarak o kadar pixsel cok yer kapladigi icin ben zaten pixselini makinede kuculttum..Acikcasi beklenen rahbeti görmedi ve beklendigi gibide cikmadi Bilginiz olsun !
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
quote:
Orijinalden alıntı: Güven
Türkiye fiyatıyla 4500 TLyi geçiyor. Bakalım D700 gibi bir gövdeden sonra, beklenenden daha fazlasını verecek mi ? Haydi hayırlısı.
D800 aldim bekledigim gibi wou diyecegim bir makine degil aradaki fiyat farki disinda D700 göruntu kalitesi ayni.. Video cekimi ve pixsele ihtiyaciniz varsa gözden gecirin .. Mantik olarak o kadar pixsel cok yer kapladigi icin ben zaten pixselini makinede kuculttum..Acikcasi beklenen rahbeti görmedi ve beklendigi gibide cikmadi Bilginiz olsun !
çektiğiniz örnek fotoğraflardan birkaç tane görebilir miyiz?
quote:
o kadar pixsel cok yer kapladigi icin ben zaten pixselini makinede kuculttum
Bu cümle çok şey anlatıyor... Makinayı alma sebebiniz neydi merak ettim...
ben makinayı aldığından şüpheliyim :)
makınelerı canon ve nikon geri topluyor parcalarında arıza var alıcak arkadaslar almasın şimdilik ben japonyadayım 500 müşteri geri getirdi
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
makınelerı canon ve nikon geri topluyor parcalarında arıza var alıcak arkadaslar almasın şimdilik ben japonyadayım 500 müşteri geri getirdi
kasasında problem var dogrumu tepedeki lcd ışıgı yanında sensöre ışık giriyor
75 mb'ı bulmuyor 40-50 arası değişiyor tiff çekersen eğer 120 - 140 mb arası ortalama değerler jpg resimler 11 mb den aşağı görmedim. Az önce üşenmedim aldım makineyi 24-85 nikon, 28-300 nikon, 12-24 sigma, 8 mm sigma hepsi ile tek tek çektim attım. Fiyat konusunda yukarda 4500 tl gibi komik bir rakam konuşulmuş bu fiyata anca Mark II body alınır şuan. Yurt içi fiyatı ortalama 9-10 bini bulur muhtemelen. Yurtdışı fiyatları zaten ortada 3000-3500 dolar. Ben singapurdan bir arkadaşımla birlikte aldım. Sürekli alışveriş yaptığı bir mağaza imiş küçük bir indirim söz konusu oldu dolar hesabı 2890 dolar gibi bir rakama mal oldu. Birde takumura uv filtre hediye ettiler arkama bakmadan koşar adım çıktım mağazadan :)
75 mb'ı bulmuyor 40-50 arası değişiyor tiff çekersen eğer 120 - 140 mb arası ortalama değerler jpg resimler 11 mb den aşağı görmedim. Az önce üşenmedim aldım makineyi 24-85 nikon, 28-300 nikon, 12-24 sigma, 8 mm sigma hepsi ile tek tek çektim attım. Fiyat konusunda yukarda 4500 tl gibi komik bir rakam konuşulmuş bu fiyata anca Mark II body alınır şuan. Yurt içi fiyatı ortalama 9-10 bini bulur muhtemelen. Yurtdışı fiyatları zaten ortada 3000-3500 dolar. Ben singapurdan bir arkadaşımla birlikte aldım. Sürekli alışveriş yaptığı bir mağaza imiş küçük bir indirim söz konusu oldu dolar hesabı 2890 dolar gibi bir rakama mal oldu. Birde takumura uv filtre hediye ettiler arkama bakmadan koşar adım çıktım mağazadan :)
Nikon D300s BODY 13764 shutterda Sıfırdan farkı yok Mükemmel video ve fotoğraf çekiyor. ( Nikon 17-55mm f/2.8G ED-IF AF-S DX ) ( nikon 12-24MM F4G IF-ED DX ) bir yıl önce yurdışından alındı amatör fotoğraf çekiyorum takas pazarlık yoktur nikon d800 alacagım için satıyorum bu ekipmanların ne oldugunu bilenler bilir ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum elden teslim tercihimdir.5000 tl..
Arkadaslar profesyonel bir cihaz alıcam. Önceki makinam Sony Dsc w1 amatörün son noktalarından bir cihazdı. Nikon mu Canon mu die düşünmeden NİKON marka olarak ilgimi çekiyor. USA den yazın arkadasım gelecek ona bir cihaz aldırıcam, önerileriniz nedir model olarak. Usa de bu model yüksek fiyat olarak. Saygılar...
i7 4 gb ekran kartı 1tlbyt slr hdd sıkıştıgında makina 16 gb ram a çıkabiliyor 3bin tlye aldım venikon d800e almayı dusunuyorum :) galiba bnm pc ye uyumlu :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme