Şimdi Ara

Nikon D7100 kullanıcıları ve yorumları (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
739
Cevap
14
Favori
71.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Nikon D7100 kullanıcıları ve yorumları
  • salula kullanıcısına yanıt
    Hocam iki fotoğraf ta çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaxu

Hocam iki fotoğraf ta çok iyi

sağol hocam sizin makrolarda çok iyi özellikle _ 3515
  • şu yağlanma muhabbeti... ne belaymış arkadaş.

hala her makine alacak adama d90 öneriyorum, bir kere yazılım güncellemesi bile gelmedi, fabrika çıkışından bu yana tek bir sorunlu cihaz, kusur hiçbir şey görmedim. ne ürünmüş arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

şu yağlanma muhabbeti... ne belaymış arkadaş.

hala her makine alacak adama d90 öneriyorum, bir kere yazılım güncellemesi bile gelmedi, fabrika çıkışından bu yana tek bir sorunlu cihaz, kusur hiçbir şey görmedim. ne ürünmüş arkadaş.

İyi de olması gereken şey zaten O ki
    D90 sorunsuz diye Nikon'a teşekkür mü edeceğiz?
    Esas rezillik D7000, D7100, D600'lerdeki yağlanma problemleri.
    Eski D70, D80, D300 hiç birinde yok zaten, Canon, Sony vslerde adı bile geçmiyor :)
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    mesela hocam sende de o sorun var. sol üstte ve sol altta yuvarlak karartı var.

gençler dönün d90 a ((:
  • quote:

mesela hocam sende de o sorun var. sol üstte ve sol altta yuvarlak karartı var.

gençler dönün d90 a ((:

Bunlardan sonra hiçbir şey değil hocam.

https://www.flickr.com/photos/28129965@N00/5878992269/in/pool-d7000-oil-on-sensor/

• sarppy kullanıcısına yanıt
    abi bu ne. ben d7100 de yok diye biliyordum.
  • quote:

abi bu ne. ben d7100 de yok diye biliyordum.

Biraz şans işi ancak yağlanma zannettiğimiz bazı yerler toz da olabiliyor.
  • Bir allahın kulunda bunun türkçe kullanım klavuzu yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaen

Bir allahın kulunda bunun türkçe kullanım klavuzu yokmu?

Buyrun.

http://s3.dosya.tc/server28/ZktZtR/D7100_HK_Tr_02.pdf.html
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: scaen

Bir allahın kulunda bunun türkçe kullanım klavuzu yokmu?

Buyrun.

http://s3.dosya.tc/server28/ZktZtR/D7100_HK_Tr_02.pdf.html

Hay sağolasın..

• Geçtiğimiz ay aliexpress.com'dan siparişini verdiğim Larmor GGS ekran koruyucu bugün elime ulaştı ve bende kaliteli bir izlenim bıraktı. Arka ve üst ekranı çizilmeye/darbeye karşı korumak isteyenlere kesinlikle öneririm.

http://www.aliexpress.com/item/D7100-GGS-4th-generation-LARMOR-GGS-Self-Adhesive-Optical-Glass-LCD-Screen-Protector-0-5mm-only/1673505512.html
  • yanlıs yer sorry :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erjan1 -- 14 Ekim 2014; 3:57:42 >
  • 7100 için kablo denklanşör önerisi olan var mı? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cromartie

quote:

Eski D70, D80, D300 hiç birinde yok zaten, Canon, Sony vslerde adı bile geçmiyor :)

D7100'de de yağlanma çıktı mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maviden

Merhaba arkadaşlar .... uzun zamandır araştırıyorum bakıyoruz yazıyorum soruyorum derken d7000 den vazgeçip d7100 almaya karar verdim... Ama okudum ki d7100 de de yağlanmaya ve tozlanma sorunları varmış... Ben bir Nikon kullanıcısı olmakta kararlıydım , şimdi CCanon için onca araştırma yapmak istemiyorum. Lütfen bana yardımcı olun :( d7100 de yağlanma ve tozlanma sorunu yaşadınız mı yakınlarınızda ki kullanıcılardan duydunuz mu ? Ben Denizli de yaşıyorum böyle bir sorunda burada temizleteceğim güvenilir biri yok ki istanbula göndersem haftalar alırmış gelmesi ve çizikler temizlenmeme sorunu gibi sorunlarda oluyormuş .. yedek bir makinam olmadığı için bunuda göze alamam... Canon için araştırmalara başlasam mı ne dersiniz ? ? ?

Eski bir Nikon kullanıcısı olarak ben de DSLR fotoğraf makinesine yeni geçiş yaptım ve yaptığım araştırmalar sonrasında geçtiğimiz haftalarda Nikon D7100 aldım. Bahsettiğiniz yağlanma sorununu D7000'de çok sık duyuyordum, bu nedenle alırken ben de olaya biraz temkinli yaklaşmıştım ancak sonrasında işi biraz da şansa bırakıp D7100 almaya karar verdim. Şimdi sizin için makineyi en yüksek f değerine alıp gökyüzüne doğru bir fotoğraf çektim.

Nikon D7100 kullanıcıları ve yorumları

Aşağıdaki linkte D7000 ile çekilmiş yağlanma sorunu bulunan fotoğrafları görebilirsiniz.

https://www.flickr.com/photos/28129965@N00/5878992269/in/pool-d7000-oil-on-sensor/

Hocam siz Nikon garantili mi aldınız yoksa ithalatçı garantisi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Seth_Gecko

quote:

quote:

Bende D7000 aldım alette hot piksel, ölü piksel vs vardı yağlanmaya kadar göremeden iade ettim :)
    Sonra D7100 aldım 1000 çekimde yağlanma vardı ufak tefek, dert etmedim 10000 olunca gidiyormuş tamamen.
    Dedimki boş ver bak dalgana diye. Çünkü gerçekten çok iyi alet. Kullanmayınca onu da sattım, sattığım adam da hiç bana dönüş yapmadı.
    Çokta dert edilecek bir şey değil ama Nikon'un insanları salak yerine koyması gibi bir şey de olamaz. Aynı ikilemi DSG'li GOLF alırken de yaşadım.

Böyle güzel ürünler, böyle ünlü markaların dandikliği yüzünden resmen gözden düşüyor. Nikon'unkinde direk Japonların saçmalaması, VW'de ise Doğuş Oto gibi bir mübarek var ne yazikki ürünün sorunlu olduğunu kabul etmeyen.

Canon'da Sony'de sıkıntı yok diye biliyorum.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maviden

Merhaba arkadaşlar .... uzun zamandır araştırıyorum bakıyoruz yazıyorum soruyorum derken d7000 den vazgeçip d7100 almaya karar verdim... Ama okudum ki d7100 de de yağlanmaya ve tozlanma sorunları varmış... Ben bir Nikon kullanıcısı olmakta kararlıydım , şimdi CCanon için onca araştırma yapmak istemiyorum. Lütfen bana yardımcı olun :( d7100 de yağlanma ve tozlanma sorunu yaşadınız mı yakınlarınızda ki kullanıcılardan duydunuz mu ? Ben Denizli de yaşıyorum böyle bir sorunda burada temizleteceğim güvenilir biri yok ki istanbula göndersem haftalar alırmış gelmesi ve çizikler temizlenmeme sorunu gibi sorunlarda oluyormuş .. yedek bir makinam olmadığı için bunuda göze alamam... Canon için araştırmalara başlasam mı ne dersiniz ? ? ?

Eski bir Nikon kullanıcısı olarak ben de DSLR fotoğraf makinesine yeni geçiş yaptım ve yaptığım araştırmalar sonrasında geçtiğimiz haftalarda Nikon D7100 aldım. Bahsettiğiniz yağlanma sorununu D7000'de çok sık duyuyordum, bu nedenle alırken ben de olaya biraz temkinli yaklaşmıştım ancak sonrasında işi biraz da şansa bırakıp D7100 almaya karar verdim. Şimdi sizin için makineyi en yüksek f değerine alıp gökyüzüne doğru bir fotoğraf çektim.

Nikon D7100 kullanıcıları ve yorumları

Aşağıdaki linkte D7000 ile çekilmiş yağlanma sorunu bulunan fotoğrafları görebilirsiniz.

Hocam siz Nikon garantili mi aldınız yoksa ithalatçı garantisi mi?

Bir tanıdığım aracılığı ile Dubai'den getirttim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende D7000 aldım alette hot piksel, ölü piksel vs vardı yağlanmaya kadar göremeden iade ettim :)
    Sonra D7100 aldım 1000 çekimde yağlanma vardı ufak tefek, dert etmedim 10000 olunca gidiyormuş tamamen.
    Dedimki boş ver bak dalgana diye. Çünkü gerçekten çok iyi alet. Kullanmayınca onu da sattım, sattığım adam da hiç bana dönüş yapmadı.
    Çokta dert edilecek bir şey değil ama Nikon'un insanları salak yerine koyması gibi bir şey de olamaz. Aynı ikilemi DSG'li GOLF alırken de yaşadım.

Böyle güzel ürünler, böyle ünlü markaların dandikliği yüzünden resmen gözden düşüyor. Nikon'unkinde direk Japonların saçmalaması, VW'de ise Doğuş Oto gibi bir mübarek var ne yazikki ürünün sorunlu olduğunu kabul etmeyen.

Canon'da Sony'de sıkıntı yok diye biliyorum.

Öyleyse Nikon neden böyle yapıyor? Bence artık 10 kişiden en az 4 ü çekimser bakmaya başladı.Böyle yaptıkça kullanıcıların güvenini iyice sarsmaya başlayacak.

Ve böyle devam ederse Canon ve Sony'e kaymalar olacaktır.Baksanıza Nikonun çıkardığı her makineye acaba sorunlu olup olmadığını anlamak için birkaç ay bekler olduk

Önce D600 çıkardı baskılara rağmen yağlanma olduğunu kabul ettiler.Sonra alelacele D610u çıkarmak zorunda kaldılar.Bilmiyorum hocam bu durumdan aşırı rahatsız oldum şahsen.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.