Şimdi Ara

NİKON D5100-CANON 600D-650D TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şuan kullanmakta olduğum nexf3 ün yanına dslr alıcam amatör olarak portre çekmeyi seviyorum berrak temiz jpeg çıktı vermesi yeterli video önemli değil raw çekmiyorum. daha önce nikon d5100 kullandım kit lensi ile dahi renk derinliği müthişdi fakat 16:9 resim çekememe ve 50 1,8g mm prime lensinin pahalı olması 600d-650d yide düşünmeme sebeb oldu. Özellikle okuduğum bi yorumda canon 7d ve nikon d5100 kullanan biri d5100 ün renk derinliği olarak 7d den bile iyi ifadesi düşündürücü
    Canon lar tarih atıyormu makine içinde ve 50mm lens ile portrede d5100 ün verdiği renk kalitesini verebilirmi.

• Renk kalitesi dedigin sey PC'de 10 saniyelik islem, o kadar takilmana gerek yok ona. Sonucta harbiden saglam fotograflar istiyorsan o fotograflar oyle yada böyle islemden gececek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğim gibi raw çekmediğim için pc de uğraşmıyorum. d5100 ün jpeg çıktısı benim için yeterli. canon 600d-650d kullananlar cihazlarından memnunmu makine kendi içinde tarih atıyormu fotolara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 27 Ocak 2013; 0:13:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şubat

dediğim gibi raw çekmediğim için pc de uğraşmıyorum. d5100 ün jpeg çıktısı benim için yeterli. canon 600d-650d kullananlar cihazlarından memnunmu makine kendi içinde tarih atıyormu fotolara

Tarih atma dedigin olayi exif adi altinda tum dslr lar yapiyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: kratocfil

quote:

dediğim gibi raw çekmediğim için pc de uğraşmıyorum. d5100 ün jpeg çıktısı benim için yeterli. canon 600d-650d kullananlar cihazlarından memnunmu makine kendi içinde tarih atıyormu fotolara

tarihi resimin üstüne yazması gerek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kratocfil

quote:

tarihi resimin üstüne yazması gerek

O dediğini hiçbir dslr yapmaz kompakt makinelerde var o özellik ya da pc de programla yapabilirsin

• d5100 resime tarih atıyor kullandığımdan biliyorum . özellikle 600d-650d kullananlar yorum yaparsa daha iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    Canon 100d vs 60d
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

d5100 resime tarih atıyor kullandığımdan biliyorum . özellikle 600d-650d kullananlar yorum yaparsa daha iyi olur

600 d atmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

quote:

d5100 resime tarih atıyor kullandığımdan biliyorum . özellikle 600d-650d kullananlar yorum yaparsa daha iyi olur

600 d atmıyor

teşekkür ederim peki 600d ve 50mm kullanıyosunuz portrede detay ve renk derinliği nasıl memnunmusunuz
  • Canonda renkler nikona göre biraz daha soluktur ama zevke göre canlı yapılabilir 50 mm ise müthiş bir lens gövdesi zayıf ama optik olarak başarılı f 2.5 dan sonra çok keskin ben memnunum ve geniş açı ihtiyacı dışında sürekli 50 mm takılı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.