Şimdi Ara

Nikon D3100'üm Geldi... :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün Nikon D3100'üm geldi ben ilk fotoğraf makinam gibi sandım yani compact fotoğraf makinam gibi hemen fotoğraf çekerim die düşündüm. :P
    Ama öyle deilmiş... :D İlla ayarlarını yapacakmışız sonra çkime başlıcakmışız... :) Ben de hiç bozmadan lensini falan çıkardım kutusuna koydum ve yarın fotoğrafçıya götürücem. :) İşşallah yarın ilk fotoğrafımı çekip sizlere yolluyacam!!!1!11

• hayırlı olsun iyi günlerde kullan...
  • Fotoğrafçıya neden gideceksin anlamadım. Kullanma kullavuzu yoksa netten indir. P modunda çekmeye başla gerisi gelir.

Hayırlı olsun bu arada
  • Nikon D3100 Modelini İçin Orjinal Türkçe Kullanım Kılavuzu Aşagıdaki Link'den İndirebilirsiniz..

http://www.nikonturk.com/dosyalar/Nikon_D3100.pdf

Sağ tuş basıp açılan menüden "farklı kaydet" i seçerek bilgisayarınıza indirebilirsiniz...
    Ben olsam saniye beklemem, kullanmaya başlardım. Arkadaşların dediği gibi. Kullanım kılavuzundan bakıp lensi takın gerisi aynen devam. Fotoğrafçıya ne gerek var, O artık sizsiniz !..
  • Kullanım kılavuzu için sağolun ama ben yinede işimi garantiye alıcam bir bilene götürecem :)
  • Tamam götür fotoğrafçıya da, fotoğrafçının sana ne göstermesini bekliyorsun onu anlamadım. İnternetten ve kullanma kılavuzundan çok daha fazla bilgi alabilirsin. Fotoğrafçıya vereceğin paraya yazık.

Fotoğraf kursuna falan gideceksen ayrı mesele tabii.
  • Hayır ben anlatamadım herhalde benim tanıdığım bir abi var zaten bu fotoğraf makinasını o önerdi bana o ayarlarının nasıl yapılacağını biliyormuş ben ilk defa pro. bir fotoğraf makinası aldım yani pek bilmiyorum o yüzden o biliyormuş ayarlarını... Hem daha iyi yapar... :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nikon coolpix P100 aldım ama...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunREALeR

Hayır ben anlatamadım herhalde benim tanıdığım bir abi var zaten bu fotoğraf makinasını o önerdi bana o ayarlarının nasıl yapılacağını biliyormuş ben ilk defa pro. bir fotoğraf makinası aldım yani pek bilmiyorum o yüzden o biliyormuş ayarlarını... Hem daha iyi yapar... :)

Tamam beyler zorlamaya gerek yok adam götürcek kesin kararlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __FuEGo__

quote:

Hayır ben anlatamadım herhalde benim tanıdığım bir abi var zaten bu fotoğraf makinasını o önerdi bana o ayarlarının nasıl yapılacağını biliyormuş ben ilk defa pro. bir fotoğraf makinası aldım yani pek bilmiyorum o yüzden o biliyormuş ayarlarını... Hem daha iyi yapar... :)

Tamam beyler zorlamaya gerek yok adam götürcek kesin kararlı.

Olay bitmiştir :D
  • Birilerine goturmendeki amaci anlamadim? Tikla
  • Adam belki görerek daha iyi anlıyor kafası karışmaz en azından bende ilk aldığımda halamın oğluna götürdüm kendisi kameraman hemde eskiden fotoğrafçılık yapıyordu anlattı böyle böyle standart şeyleri sonra kendim çözdüm
  • arkadaşlar yarın bim e nikon 4 x optik zoom fotogragraf makinası gelecekmiş 189 liraya nasıl yaa günlük işlerimizi görürmü pek anlamam foto işinden şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

quote:

Her çektiğin fotoğrafta ayarların değişmesi lazım.

• Tamam da ilk başta illa ayarları öğrenmek zorunda değilsin ki D3100'de otomatik mod yok mu ona al tekerleği çek istediğin gibi

Makinaya ısınınca kendin kurcalar internetten falan bakar çözmeye çalışırsın zaten
  • Her kareyi ayni ayarda cekemezsin, verdigim siteyi takip et bence
  • yeni makina hayırlı olsun iyi günlerde kullan hep en güzel anılarla dolu fotoğraflar çekersin inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut.85 -- 3 Ocak 2013; 16:36:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.