Şimdi Ara

Nikon D3100 makro çekim için uzatma tüpü işimi görür mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar nikon D3100 orjinal lensi var(18-55). Yani tam olarak bi makro cekim beklemiyorum.İdare etsin yeterli.uzatma tüpü işimi görür mü?
    Urunu gittigidiyor'dan alcm.Nikon icin uyumlu yaziyor ama pek guvenemiyorum.Lens'te fln bir problem olur mu? Uzatma tupu makineyle lensin arasina girecegi icin tam oturmaz vs.
    Örnek resim varsa super olur..
    Simdiden tskler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufqunes -- 13 Ağustos 2012; 21:45:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Daha yakından netleme için kullanabilirsiniz uzatma tüpünü.Lente problem filan olmaz merak etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Daha yakından netleme için kullanabilirsiniz uzatma tüpünü.Lente problem filan olmaz merak etmeyin

Tesekkurler...

• Bende edindim bir tane tüp.Büyütmesi iyi gerçekten.MF tup aldım 25TL kargo dahil denk getirdim.Ama 55mm de flaslı çekimler zor gölge düşüyor dahili ile.Onun yerine sadece 30mm olanı takarakta nispeten iyi sonuçlar aldım ama çok az denedim daha
  • Hayırlı olsun Ayhan.Çok erken giriştin tüp işlerine
  • fiyatı uygun olunca en azından denerim mantığı ile aldım bugun geldi daha tam deneyemedim.Deneyince yazarım yorumlarımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D3200 için lens önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Örnekler ile bekliyorum sonuçları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende merakla bekliyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

fiyatı uygun olunca en azından denerim mantığı ile aldım bugun geldi daha tam deneyemedim.Deneyince yazarım yorumlarımı

Bekliyorum..

•  Nikon D3100 makro çekim için uzatma tüpü işimi görür mü?

Yeni aldığım uzatma tüpü ile çektiğim ilk örnekler.Son kare de 55mm tüp kullanıldı ve 55nn çekilip çok az kırpıldı.Ancak 55mm tüpte flas kullanılamıyor.Gölge düşüyor.Ama normal çekimde neredeyse dibine kadar giripte çekim yaptım.Bu arada hayvanın büyüklüğü herhangi orta boy bir sineğin onda biri belki az daha büyük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan_eee -- 14 Ağustos 2012; 17:13:58 >

• Biraz daha fazla fotoğrafla örnekler misin @Ayhan :)

Teşekkürler buarada.
  • Hocam yarın bir finalim var.Ertesi günde staj başlıyor ama staj zamanı geceleri evde bir normal 18-55 ile ve sonra sırayla parçaları ekleyerek aynı şeyi çekerim sizin için.Hatta belki ayrı bir konu da açarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Hocam yarın bir finalim var.Ertesi günde staj başlıyor ama staj zamanı geceleri evde bir normal 18-55 ile ve sonra sırayla parçaları ekleyerek aynı şeyi çekerim sizin için.Hatta belki ayrı bir konu da açarım

Tesekkurler...
    Edit: yeni fotograflari bekliyorum..Bugün fotograflarin buyuk hallerine bilgisayardan baktimda gerckten cok basarili olmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufqunes -- 15 Ağustos 2012; 23:41:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.