Şimdi Ara

Nikon COOLPIX S9050 Compact Digital Camera ? (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
480
Cevap
6
Favori
36.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: busraozgul07

öyle yapıyorum ama olmuyo

O zaman hizliresim.com a yukle.3 linkten en alttaki linki(direct access) kopyala

Simage e bas araya yapistir.(Koseli parantezlerin arasina gelecek sekilde.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain89 -- 20 Nisan 2013; 22:07:11 >
  • ama ben imageshackden eklemek istiyorum zaten sorun imageshackde değil burada sorun , buraya yüklemeyi beceremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ama ben imageshackden eklemek istiyorum zaten sorun imageshackde değil burada sorun , buraya yüklemeyi beceremiyorum

dedigin sitede bazen sorun oluyor.. Amacin fotograf yuklemekse dedigimi yap...Butun sayfa fotograf nasil yukleniri aciklamakla gecmesin istersen.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain89 -- 21 Nisan 2013; 0:08:02 >
  • quote:

ama ben imageshackden eklemek istiyorum zaten sorun imageshackde değil burada sorun , buraya yüklemeyi beceremiyorum
    [simage]*******************http://imageshack.us/a/img827/7563/s9050moon7.jpg**************[/simage] yıldızlar olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa6533 -- 22 Nisan 2013; 12:14:22 >
  • evet neyse sağolun yardımlarınız için.
  • quote:

evet neyse sağolun yardımlarınız için.

Siz sadece imageshack.us'tan fotoğrafınızın direk linkini koyar mısınız buraya bir tane ? Ben size kolayca göstereyim nasıl eklendiğini sonra.
  • Evet arkadaşlar ne zamandır aklımdaydı bugün hava bulutsuzdu ve ay fotoğrafları çektim s9050 ile. Ay fotoğrafı çekmek klasik bir eylem galiba.Her modellle çekilmiş ayfotosu bulunuyor s9050 bulamamıştım onuda ben tamamlıyım dedim :) "Fotoğraf makinesinin kendini kanıtlaması için ay çekmesi lazım :P" gibi bir inanç yaygın galiba.... 15.5x optik zoom aya yetmiyor bu bir gerçek işte ancak optiğin üzerine 4x dijitalle zar zor kurtardı diyebilirim. Ay için en az bi +30 x şart bence... Ben birçok modda çekmeyi denedim en iyi siyahbeyaz iso160 ışıkpoz telafisi düşük şekilde çıkıyor ayın ayrıntıları genel de de öyle çekiyorlar diye biliyorum her neyse işte fotolar ... Tripod kullandım. ama ayarlamak baya zor 25TL lik tripodda ince ayar vermek özellikle... 1000TLlik bir tripodda da aynı sorunu yaşamıyorlardır diye düşünüyorum fotoların çoğunda tripoddan dolayı tam ortalayamadım farkındaysanız (orjinal haliyle koyuyorum) . ama yinede fiyatına göre iyi bir tripod vivitar

Fotoların hepsi ISO160 f5.5 poz süresi 200-1500-60 değişiyor... poz değerleri farklı olabilir... (makinedeki poz değerleri dışında fotolarla oynama yapılmamıştır

Nikon COOLPIX S9050 Compact Digital Camera ?

evet arkadaşlar bu kadar... bir kompakt makine için tatmin edici denilebilir. 20xlik makineler filan var onlar belki daha iyi çekiyordur... canon sx220dende moon photo paylaşımı bekliyoruz yorumları da .....

şu flickryden de bakabilirsiniz http://www.flickr.com/photos/95127185@N02/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa6533 -- 22 Nisan 2013; 12:46:45 >

• Resimler güzelmiş, Siyahbeyaz olması ayın kraterlerini daha belirgin göstermiş, Bende otomatik modda denemiştim, Sizinki kadar belirgin değildi hatları.. Ben elimde tutarak denedim full optik ve digital zoom yaptım, sabit tutmak zordu. :)

Dolunay evresinde tekrar çekim yapın bence, daha güzel çıkar ay...
  • elde çekmek gerçekten vr de kullansak zor olur... ben çekimi yaparken biraz acele ettim hava soğuktu . aslında azbiraz daha iyi çekilebilirdi. dolunayı da çekerim inş. şöyle ayın daha büyük göründüğü dolunay zamanları oluyor o zaman...
  • Jiddi; bu linkhttp://imageshack.us/photo/my-images/211/nikons9050036.jpg fotoğraf 10x zoom ile çekilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busraozgul07 -- 22 Nisan 2013; 21:32:55 >
  • Bu fotoğraf 5x zoom ile çekildi ve otomatik mod.

http://imageshack.us/photo/my-images/826/nikons9050029.jpg/

buda aynı şekilde otomatik mod ve 5x zoom.

http://imageshack.us/photo/my-images/690/nikons9050026.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/202/nikons9050.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busraozgul07 -- 22 Nisan 2013; 21:38:39 >

• Şimdi bu mesajımın sağ tarafında üstte görülen "Alıntı" butonuna tıklayın. O zaman ekrana gelecek pencerelerden üsttekinde fotoğraflarınızın forumda nasıl görünür yapıldığının kodunu-nasıl eklendiğini göreceksiniz. Olay bu şekilde yapılıyor işte. Siz de yukarıdaki mesajlarınızı düzeltip bu kodu bu şekilde ekleyerek fotoğraflarınızı görünür yapın bakalım... (Hmm siz fotoğraflardaki "Direk link adresini kopyalamamışsınız !)

quote:

buda aynı şekilde otomatik mod ve 5x zoom.

-
    Hmm siz fotoğraflardaki "Direk link (Doğrudan link yazıyor sitede Türkçe seçerseniz) adresini kopyalamamışsınız ! Oysa direk link adresini kopyalasanız, olay şu şekilde doğru neticelenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 22 Nisan 2013; 23:17:35 >

• Evet hep üstündeki linki kopyalıyodum , direk link aklıma geldi ama hiç denemedim , bidahakine o şekilde yüklicem fotoğrafları , teşekkür ederim jiddi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet hep üstündeki linki kopyalıyodum , direk link aklıma geldi ama hiç denemedim , bidahakine o şekilde yüklicem fotoğrafları , teşekkür ederim jiddi :)

Rica ederim. Kolay gelsin...
  • teşekkürler.
  • Bu resimler çekerken fazla kaydırdım oyuzden pek beğenilmeye bilir ama ben yinede atmak istedim.

bunlarda akşam üstü güneş batarken yada battıktan sonra diyelimm :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busraozgul07 -- 23 Nisan 2013; 20:07:32 >

• 300 liralık makinenin böyle çekmemesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: har33

300 liralık makinenin böyle çekmemesi lazım.

iyi mi kötü mü anlamadık :)
  • Nikon s9050 ile çektiğim fotoğrafları fikir sahibi olmanız için sizlerle paylaşmak istedim

• zoom test
    turuncu işaretlediğim yerde direk var gözle görmek çok zordu makine baya ayrıntılı çekti. siyah beyaz çekim tozlu camın arkasından çektim to zbiraz bozdu sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa6533 -- 26 Nisan 2013; 13:15:36 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.