Şimdi Ara

Nikon Coolpix S3100 önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nikon Coolpix S3100 almayı düşünüyorum gold da 12 taksıtle 292 tl ye gelıyor makına nasıl acaba cekımlerı ıyı mı ?
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=100877&ad=NiKON-COOLPiX-S3100-SiYAH-FOTOGRAF-MAKiNESi-Dijital-Fotograf-Makinalari

Nikon Coolpix S3100 önerir misiniz?

• Ben bu fotoğraf makinesini kullanıyorum, fotoğraf çekimleri iyi, fakat video çekimi tatmin edici değil. Özelliklerinde 720p diyor ama pek 720p gibi değil. Daha iyi makinelere bak derim.
  • yaa mıllet ıkıye ayrılmıs durumda cook begenenlerde var begenmeyenlerde kafam karıstı.pekı ne onerırsın bu ayarda canon 3200 IS mı bu mu ?
  • Bu gün satın aldım makinayı. Fotoğraf çekimleri gayet güzel ve tatmin edici. Şu linkten makina hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
    Nikon Coolpix S3100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 6 Mart 2012; 23:07:51 >
  • bir arkadaşa lazımo yüzden nikon s3100 ü sipariş verdim hemen dartyde 168tl idi

ama fot kaliyesi kötü ise bi işe yaramaz açıkçası ucuz dahi olsa

iptal etsemmi acaba siparişi eğer eresim kalitesi kötü ise

nette iyi diyende var kötü d,iyende

baya bi zaman geçti memnunmusunuz

nasıl fotoğraflar çelkiyor
  • ben geçen sene ablama hediye aldım bence bunun yerine yeni çıkanlar var 61xx serisi onlara bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

ben geçen sene ablama hediye aldım bence bunun yerine yeni çıkanlar var 61xx serisi onlara bak

bir şikayeti varmı nasıl fotoları var makinenin

sonuçta 168tl makine sizin dediğiniz makineler 350-400 tl

ucuz olduğu için aldım

ama eğer kötü foto çekiyorsa ucuzda olsa değmez açıkçası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony a6000 mi Canon eos m3 mü
    9 yıl önce açıldı
    Nikon d3100 için lens önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw şimdi şöyle bende 5 yıllık kompakt nikon var imajlar aynı mp de benim makine daha iyi gündüz sorun yok gece fotoğrafları sorunlu gold dan aldıysanız zaten garantili değil grey market ben 290 a almıştım hayırlı olsun
  • eyw

daryden aldım

nikon garantilidir orda

arkadaşın kardeşinde ixus95 var ondan kötü değilse sorun olmaz açıkçası
  • kargo bugün geldi ve arkadaşa verdim

170 liraya daha iyi bi tercih olamazdı sanırım
  • 168 tl mi ? inanılmaz ucuza almışsınız hocam, şuan bu fiyattan satan bir yer var mı ? hemen alacağım
  • darty fiyat hatası yaptı yüz tl ucuz koydu biz aldık. Forum mezarcılari hiç ilgilenmedi bile
  • hay şansıma...
  • bende bundan mı alsam karar veremedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.