Şimdi Ara

Nikon Coolpix p510 Kullanıcıları Kulübü (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
945
Cevap
22
Favori
68.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada arkadaşlar uzakta olan nesneleri çok net çekebiliyorum da mesala makro çekim yapamıyorum.
    yardımcı olur musunuz. istiyorum ki uçan sinegi durdugunda çekeyim. herşeyi net belli olsun. veya su damlası
    nasıl çekim yapabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @beytepeli06, scene modundan macro'yu seçeceksin ve sonra da zoom yaparak çekim yapacaksın. Ama aşırı yaklaşırsan net çekmez. Bir kaç kare çekim olabildiğince yaklaşarak deneyeceksin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim..

herkes çekmiş ben de çekeyim dedim :P

• Dün itibariyle bende aldım ve çok memnunum şimdilik tabiki tam profesyonel değil ama işini yapıyor..benide ekliyebilirsiniz listeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulubey46

Dün itibariyle bende aldım ve çok memnunum şimdilik tabiki tam profesyonel değil ama işini yapıyor..benide ekliyebilirsiniz listeye

Aramıza hoş geldin. Hemen ekliyorum listeye

• merhaba arkadaslar ben de birkac ay once abd'den aldim makinayi cok memnunum. henuz cok fazla kurcalama imkanim olmadi ama cektigim fotograflar gayet guzel cikiyor. tum ozelliklerini ogrenerek bilincli bir sekilde kullanmak istiyordum, bu basligi gorunce cok sevindim. beni de listeye eklerseniz memnun olurum.
  • Arkadaşlar makinem objektif hatası vermişti garantiye yolladım. Makineyi alalı 1 ay olduğu için garantisi var. Teslim ederken düşürmediğimi söyledim. Şu anki durumuna internetten baktığımda ÜRÜNÜNÜZÜN PARÇA TEMİN İŞLEMİ DEVAM EDİYOR. Ürününüzde tespit edilen arıza : LENS Ürününüzde değişmesi gereken parçalar : LENS UNIT yazıyor.

Sorum şu arıza için kullanıcı hatası diye benden para istemeleri gerekirse o arızayı tamir etmeden beni arayıp masrafı şudur kabul ediyor musunuz diye sormaları gerekmiyor mu? Beni kimse aramadı ve parça temin işlemlerine yani arızayı düzeltmeye başlamışlar sanırım. Bu benden para istemeyecekleri, makineyi garanti kapsamı içinde düzeltip yollayacakları anlamına mı geliyor?
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba, bu makineyi almaya 20 gün önce karar verdim ve son 10 gündür makine ile ilgili herşeyi takip ediyorum tabiki sizin yorumlarınızıda, almak için kredi kartını bekliyorum cok heyecanlıyım renk olarak kırmızı tercih etmeyi istiyorum, rengin kırmızı olması yönünde yorumlarınızı merak ediyorum açıkcası, cevaplar için teşekkürler :)
  • @nikoncugeldi, ekledim seni de listeye

• Aksaraylı 68 kullanıcısına yanıt
    Şahsi görüşüm bu tür makinelerde renkli tercih etmeyin. Siyah hali ile çok şık bence. Özellikle ergonomi olarak makina çok iyi. Kırmızı ya karşı bir sempatiniz varsa tabi oda güzeldir.
  • peki renkli makinelerde ilerde renk atma sorunu olurmu acaba bundan tam olarak emin degilim :)
  • Arkadaşlar geçen hafta gittigidiyordan bir tane pil siparişi vermiştim ve bugün elime geçti ve fena görünmüyor. Orjinal mi bilmiyorum ama 29 tl'ye aldım.

• Valla bende makinayi aldiktan sonra siparis etmeyi dusunuyorum yedek pil.

• norton772 kullanıcısına yanıt
    bende gg den aldım böyle bır pil orjınal olduguna ınanıyorum
    ama performansında herhangı bır sorun yok
  • @norton772 tesekkur ederim. kutunun icinde kac tane pil var? sanki iki pil sigacak boyutta bir kutu gibi. ben de ariyorum boyle bir yedek pil. kullanma imkanin oldu mu hic?

@aksarayli 68, benim bir arkadasimda var kirmizi ve bence inanilmaz guzel. oyle cart bir renk degil, daha cok bordoya yakin bir tonu var. benimki siyah ve siyahlar mat iken kirmizi parlak. siyahin tutusu daha kolay ve uzerinde parmak izi kalmiyor ancak kirmizilarda kaliyor. bunun haricinde bence kirmizi daha guzel. ben ucuzlukta yakalamistim ve siparis ettigimde kirmizisi yoktu yoksa kirmizi alacaktim.
  • @nikoncugeldi valla bende kirmizi modelini baya inceledim super gorunuyo yaa :))

• Arkadaşlar makinenin adaptöre deli ediyor beni...

Adaptörün orjinal elektrik çıkışına taktığımız TR priz uyumlu aparatı ben yerinden bir türlü çıkaramıyorum. Bu nedenle çantaya sığmıyor adaptör.

Sıkıştı fln mı acaba? Siz nasıl çıkarıyorsunuz??
  • Ben çıkartmıyorum, öylece koyuyorum. Baktım çok sıkı, bende öylece koydum çantaya. Bende uyuz oldum ama yapacak bir şey yok.

• Bende almayı düşünüyorum.Video çekimi ne kadar sürüyor,video ve fotoğraf kalitesi nasıl.Tabiki ses alımı.Tezim için röportaj yapmam lazım bu özellikler önemli.
  • Uzun süreli video çekimi denemedim hiç ama bayramdan 10 gün sonra kısmen de olsa bir çok çekim yapıcam doğada. Ava gidicem bir aksilik çıkmazsa ve üveyik avına ilişkin bol bol resim ve video çekimi planlıyorum. Belki daha detaylı bilgi paylaşabilirim o zaman.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.