Şimdi Ara

Nikon Coolpix Kullananlar Buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
8.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ender53

@erdor
    Sanırım bu mesajı muhattabı benim
    Dediğim gibi henüz daha makineyi alıp orda burda fotoğraf çekmedim.Yakın zamanda memlekete gidiyorum belki oradan bir kaç bi şey ekleyebilirim.

evet hocam senin için söylemiştim Bakıyorum fotograflarına güzel yalnız makro uzaklığı keşke biraz daha yakın olsaymış 10cm biraz uzak kalmış

• @erdor
    Haklısınız 10 cm biraz fazla kaçıyor makro için.Gönül isterdi 1 cm makrolar çekebilelim lakin imkanlar bunula sınırlı.Ayrıca 10 cm dese de 6-7 cm e kadar kasınca netleme yapabiliyor ama insanı biraz sinirlendirebiliyor tabi. Makro vazgeçilmezlerinin arasında olan biri için çok iyi bir tercih değil fakat benim için makro her şey değil
  • Bana nikon güzel bi makina önerirmisiniz arkadaşlar..Aylardır bi makina alamadım.Lütfen yardım edin 450-500 ytl civarı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatsalı_tamer

Bana nikon güzel bi makina önerirmisiniz arkadaşlar..Aylardır bi makina alamadım.Lütfen yardım edin 450-500 ytl civarı...

Nikon Coolpix P4.Ben kullanıyorum,çok memnunum.
  • Sağol kardeş ama benim alcağım makina en fazla 550ytlyi geçmemeli.Bütçe meselesi.Aynı seviyelerde ya da ona yakın bişeyler önerebilirmisin?
  • yettim gariii.....aranıza beni de alın..
    Nikon E8800
     Nikon Coolpix Kullananlar Buraya
  • devam..
  • kedimiz "panço"....
  • Bende L3 kullanıyorum. Tüm coolpixcilere buradan selam gönderiyorum

http://deeproxy.deviantart.com/gallery/
  • Beni beğenmiyormusunuz yaw.Bi soru sorduk....500 ytl lik AA pil kullanan güzel bi coolpix önerirmisiniz dedik.İnsan bi yardım eder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xandy

merhaba arkadaşlar,
    artık ben de bi coolpix L3 kullanıcısıyım.
    birşey dikkatimi çekti. flaş kapalı durumdayken sanırım enstantane hızı düşüyor ve resimler bulanık çıkabiliyor. hatta blurry diye uyarı veriyor. ancak gündüz de istemediğimiz yerde flaş patlaması hoş olmuyor. bu bulanıklığı gidermek için ne yapmalıyız acaba? kullanan arkadaşlara duyurulur....

Slmlar
    Makinende iso ayarı varmı hocam?Bikaç siteye baktım auto yazıyor ama tanıdıgm birisinin powershotunda manuel pozlamada vardı.Seninkinde varsa yuksek ıso ve dogru enstantane ii sonuclar verebilir :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: deeproxy

Bende L3 kullanıyorum. Tüm coolpixcilere buradan selam gönderiyorum

http://deeproxy.deviantart.com/gallery/

Ahanda bir coolpix'ci & Deviant'cı :)

Coolpix ve d70-d80 kullananlara selam diyorum bende

http://sparkliapex.deviantart.com

• Allah allah niye bana kimse cvp vermiyo?Bu forumda herkes birbirine yardım etmeli.Bilen var bilmeyen var....
  • Merhaba Fatsalı_Tamer..
    Ben Nikon L6 kullanıyorum ve sanada bu aleti tavsiye ediyorum
    Ama sen alacağın alette ne tür özellikler olduğunu da söylersen iyi olur...

quote:

Orjinalden alıntı: Fatsalı_tamer

Allah allah niye bana kimse cvp vermiyo?Bu forumda herkes birbirine yardım etmeli.Bilen var bilmeyen var....
  • Arkadaşlar merhaba..

Bende Nikon Coolpix P3 kullanıcısıyım..Fotoğraf makinesi açıldığında kullanıma çok geç geliyor..İlk aldığımda böyle değildi bir ara başka biri tarafından kullanıldı ve geldiğinde böyleydi..Sizce sorun nerededir acaba?Hafıza kartında mı makinede mi?
  • kendi sorumun kendi cevabını kendim vereyim:)

hafıza kartını "format" edince düzeldi kendi kendine:)

teşekkür ederim kendime:)
  • arkadaşlar acaba nikon L12 nin türkçe kullanma kılavuzunu nereden bulabilirim?bana yardımcı olur musunuz???
  • Matgur10 eline sağlık

harika bir makro yakalamışsın. Devamını bekliyoruz..
    Elinde gece çekimleride varsa ve gönderirsen sevinirim....

quote:

Orjinalden alıntı: matgur10

Nikon L2 ile çekilen fotoğraflar

Önce makro çekim

• NIKON COOLPIX L6
    NIKON TIKLA
    bunu almayı düşünüyorum arkadaşlar,kullanan arkadaşlar beni bilgilendirebilir mi acaba

ayrıca,fotoya yeni başlıyorum,hobi amaçlı,gece resim çekebilirmiyim bu makina bana yeterli olur değilmi ?
    Amatörüm ve öyle de kalırım herhalde

Eğer çekemezsem 400 ytl civarında gece çekim yeteneği yüksek bir dijital ne önerebilirsiniz Nikon serisinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 8 Ağustos 2007; 4:53:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.