Şimdi Ara

Nikon Coolpix 5200 almak üzereyim ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar teknosadan 12 taksitle Nikon Coolpix 5200 almak üzereyim. 640*480 30 fps sinirsiz video cekimi olması yuzunden tercih ediyorum ama resim kalitesi hakkında bir bilgim yok. Lütfen ürünle ilgili olumlu yada olumsuz yorumlarınızı en kısa surede buraya yazın. Tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt.Apollo -- 16 Ekim 2005, 21:01:12 >

• Arkadaşım nikon a güvenin sonsuz olsun.Al gitsin
  • başka alternatifin yokmu ?
  • Siz onerin. Bellek kapasitesi ile sınırlı 640*480@30 fps video cekmeli.Sony S40 ve S60 düsünüyodum aslında ama memory stick kullanmasi problem cıkarıyor. Arkadaşlar bu makinelerden kullanan yokmu?
  • alet seni iadre eder ya...
  • canon a520 diyecektim sınırsız video istiyorsun. resim kalitesi pek iyi değil ama idare eder nitelikte alınabilir
  • Peki S40 nasil olur?Onun resim kalitesi iyiyse S40 alayim. Pahalı olsada Memory Stick alabilirim sonucta S40 370YTL 5200 500 YTL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nikon coolpix P100 aldım ama...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yada S60 veya s80 de olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt.Apollo -- 17 Ekim 2005, 0:03:40 >
  • bence yukardaki fotoğraf makinesi satın alma rehberini güzelce oku ve fotograf makinesini fotoğraf çekmek için al eğer önceliğin amacın video çekmekse video kamera al bu tarz aletler 1 kere alınır almışken güzel birşey al
  • Hocam rehberi okudum ama tvsiye edilen sadece A520 vae.Ben ayarlarla cok ugrasmak isteniyorum.Hocam size sordugum Nikon ve Sony firmasına aiı makineler kotu mu yani.
  • kötü değil ama nikon 5200 ün ciddi manada noise sorunu var sony de otomatik bir makine arıyorsan t serisine yönelmelisin kibar ve ince olarak(bence) canonunsa otomatik ayarlarıda var bi ayarla uğraşmana gerek yok biraz daha kendini geliştirdiğinde manuel kullanma zevkinide tadabilirsin

yokda hiç biri kötü değil hepside kendini kanıtlamış firmaların ürünleri dilediğini alabilirsin
  • Arkadaşlar Sons S80 alicak gibiyim şikayeti olan varmı bu aletden
  • nikon coolpixler her yönleriyle çok iyi makinelerdir.
    noise problemi her makinede var noise olayını geçelim
    nikon sektörde fazlasıyle kendini kanıtlamış bir markadır ve 2.el piyasasıda çok iyidir
    netlemede kategorisindeki tüm makinelerden iyidir ve renkleri çok canlı verir,ayrıca sağlam makinedir
    özellikle manuel ayarlarla uğraşmadan resim çekmek isteyenler gözü kapalı alsınlar
  • Ya Nikon 5200 ün gürültü problemini internette gördüğüm bi çok fptpğrafta gördüm ve SONY DSC-S90 aldim.
  • arkadaşım sony dsc-s90 almışsın hayırlı olsun.Ben de şu anda nikon coolpix5600 almak üzereyim.Sony nasıl video çekimi 30 fps nin hakkını veriyor mu?Bir de sony nin gece çekimleri nasıl acaba ya da düşük ışıklarda çekimi?İyigünler
  • Nikon kullanıyorum. Çok iyi makina....
  • nikon un hangi modeli var sende arkadaşım.Ben de şu anda nikon coolpix 5600 e yakınım peki nikon un video çekimi nasıl bir yerde nikon un video çekiminin kötü olduğunu okumuştum.Bir de gece çekimleri nasıl nikon un?Ya ben bir başka forumda da sordum da moderatör bana nikon u önerdi ama arada da 100 ytl fark var hoş sony nin memory stick kartı kullandığını göz önüne alırsak o fark 50 ytl ye filan iniyor.Büyük ihtimal nikon alıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.