Şimdi Ara

Nikee çanta hk. [ss'li] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece yazı olsa neyse de çanta da güzel değil be Orjinal gibi görünen nike al en azından uygun olur hemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem095 -- 12 Eylül 2014; 14:41:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin yüreğin yeter kardeşim. Diğerlerinin canı cehenneme.
  • @Zig Zag Eyvallah hocam.

@Céм Hocam şimdi bir çanta varken beğenmeyip tekrar alırsam hem annem falan anlar durumu, üzülür hem de gereksiz masraf.

@xemreeex Eyvallah hocam, sağ olasın.
  • Kullanılmadıysa aldığınız yere götürün küçük geldiğini belirterek büyüğünü alacağım diyip içine sinecek olanı al.
  • Bence hiç uğraşma bu tip takıntısı olan senle muhatap olmasın daha iyi. Ama yok çok rahatsız oluyorum bu durumdan dikkat çekmesin dersen kahverengi kol bandı ile güzelce iki tarafı da kapatırsın olur biter. Çanta fiyatı kadar da kapatma masrafı yapmana gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Kullanılmadıysa aldığınız yere götürün küçük geldiğini belirterek büyüğünü alacağım diyip içine sinecek olanı al.

Fiş etiket falan hiçbir şey yok. Tahminlerim doğru çıktı, ucuzluktan büyük çantayı, küçüğü de pazardan almışlar. Geri veremem yani. Büyükte sorun yok da küçük de elimize kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Must Sabbah

quote:

Kullanılmadıysa aldığınız yere götürün küçük geldiğini belirterek büyüğünü alacağım diyip içine sinecek olanı al.

Fiş etiket falan hiçbir şey yok. Tahminlerim doğru çıktı, ucuzluktan büyük çantayı, küçüğü de pazardan almışlar. Geri veremem yani. Büyükte sorun yok da küçük de elimize kaldı.

Neyse ya sorun degil bence kimse fark etmez bile

• İçinden yırt cantayı anne bu yırtık de geri ver.
  • quote:

quote:

quote:

Öyle yapacağım artık hocam. Mecbur. Sorun yok. Umarım halden anlayan, anlayışlı arkadaşlar olur çevremde.

@HungryBody Hocam anlamıyorsunuz , çantaya zarar veremem. Kullanacağım artık mecbur.

• ne dert ettin ha laf edenin kafasına fırlat gitsin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Öyle yapacağım artık hocam. Mecbur. Sorun yok. Umarım halden anlayan, anlayışlı arkadaşlar olur çevremde.

@HungryBody Hocam anlamıyorsunuz , çantaya zarar veremem. Kullanacağım artık mecbur.

Trakya da sıkça kullanılan bir laf vardır koy vajinasuna gider o diye aynen oyle

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Trakya da sıkça kullanılan bir laf vardır koy vajinasuna gider o diye aynen oyle

Öyle yapacağım zaten hocam. Dediğim gibi. Başka çarem yok. Mecburum. Alıştım artık.

• OLUR MALESEF.
    Sizde vizyon olmadığı çok belli kusura bakmayın, tarif edeceğim şekilde taşımaya daha çok utanırsınız çantayı o yüzden boşverin atın çöpe.
    15-20 liraya nike poşet çanta alın gitsin insanlar rahat diye kullanıyor.

• hocam o kadar dert etme ama demek istediğin şeyi gayet iyi biliyorum o yüzden bir poşete koyabılırsın çantayı ben bu yüzden Türkiyeden nefret ediyorum daha neleri var nelerle dalga geçiyor babaları para kazancam diye millete boyun büküyor bu evlatları olacak neyse küfür etmeyim ellerinde iphone ,starbucsta check in yapıyorlar
  • Ne kadara almış? 10 TL'ye bulunabiliyor bu büyüklükte çantalar çok rahatsız ediyorsa al bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

OLUR MALESEF.
    Sizde vizyon olmadığı çok belli kusura bakmayın, tarif edeceğim şekilde taşımaya daha çok utanırsınız çantayı o yüzden boşverin atın çöpe.

Evet kardeşim. Yokluk içinde yetişip imkanların kısıtlı olunca vizyon da dar oluyor. Sen niye atar yaptın ki? Çantayı içe doğru tutarak taşıyıp girerim içeri de kimse görmese yanıma gelen arkadaşlar görecek. Ben hiçbir şeyden utanmıyorum. Onların tepkisini soruyorum. Niye biliyor musun? Çünkü hayatımda sadece bir hafta Antalya tatiline gidebildim. Bilmiyorum ki büyükşehir insanını. Şu yaşıma geldim yüzme bilmiyorum küçük yerde yaşadığım için. Yazları arkadaşlar havuza çağırırken gidemememin sebebi de hep yüzme bilmemek olurdu ama alakası yok. Ben istemez miyim öğrenmeyi? Ama babamızın elektrikçi dükkanında çalıştık işte. Gidemedik. Imkan olmadı.
    Vizyonuma laf edecek kadar hadsiz biinden yorum beklemem ben. Daha yorum yapma lütfen. Hadi eyvallah.

@DesertEagle67 Kimseyi suçlamıyorum da ortam gerçekten öyle. Yabancı arkadaşlar hiç böyle değil. Bizde var bir sonradan görmelik. Aşağılamak haddime değil tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 12 Eylül 2014; 15:56:43 >

• Kumaş boyasıyla boya ya da oraya bi çıkartma neyin kondur :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tatelangdon

Üstünü bantla yazinin

Düşünmedim değil. Kazımaya çalıştım geçmedi. Ama bantlayınca da belli olacak işte. Yani niye bantlarsın ki? Iki yerinde var yazi.

dostum cantanin farkli farkli her yerini bantla boylece sadee logoyu bantladigin belli olmaz ayrica gizemli bi hava katar cantana siyah bantla gec etrafini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream-Lord -- 12 Eylül 2014; 15:58:06 >
  • Şimdi bi daha baktım da yazıdan olmasa logodan anlaşılır çakma olduğu bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

OLUR MALESEF.

Evet kardeşim. Yokluk içinde yetişip imkanların kısıtlı olunca vizyon da dar oluyor. Sen niye atar yaptın ki? Çantayı içe doğru tutarak taşıyıp girerim içeri de kimse görmese yanıma gelen arkadaşlar görecek. Ben hiçbir şeyden utanmıyorum. Onların tepkisini soruyorum. Niye biliyor musun? Çünkü hayatımda sadece bir hafta Antalya tatiline gidebildim. Bilmiyorum ki büyükşehir insanını. Şu yaşıma geldim yüzme bilmiyorum küçük yerde yaşadığım için. Yazları arkadaşlar havuza çağırırken gidemememin sebebi de hep yüzme bilmemek olurdu ama alakası yok. Ben istemez miyim öğrenmeyi? Ama babamızın elektrikçi dükkanında çalıştık işte. Gidemedik. Imkan olmadı.
    Vizyonuma laf edecek kadar hadsiz biinden yorum beklemem ben. Daha yorum yapma lütfen. Hadi eyvallah.

@DesertEagle67 Kimseyi suçlamıyorum da ortam gerçekten öyle. Yabancı arkadaşlar hiç böyle değil. Bizde var bir sonradan görmelik. Aşağılamak haddime değil tabii.

Demagoji yapma kardeşim banane senin çıraklığından yüzme bilmemenden, 10-15 lira buna verdiysen git 20 liraya nike poşet çantalardan al hacmi daha büyük.
    Çantayla kendin uğraşarak düzgün bir hale getirebilirdin, yamalar dikebilirdin, bir şeyler sarabilirdin ama bunu yapabilecek adam buraya konu açmaz.
    Ben sana bu açıdan vizyonu dar dedim, yine en uygun bulduğum doğrultuda bütçene uygun ucuz bir çanta önerisi de yaptım. hemen zırlamaya başladın çok fakirim yüzme bilmiyorum diye bu nasıl bi komplekstir anlamıyorum ki bi lafı da doğru yerinden anlayın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.