Şimdi Ara

Nikee çanta hk. [ss'li] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
2.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okulun hayırlı olsun kardeşim . Bence hiç bir sorun olmaz zaten yurda girip çıkarken kullanıcaksın bu çantalarını . Eğer sen içinin rahat olmasını istiyorsan . Yine pazardan değişik armalar alıp annene veya tanıdık birine diktirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joklamme

Kardeşim benim hep kullandığım bir söz vardır ' kim ne der ' değil ' ben böyle istiyorum ' ayrıca zig zag kardeşime de katılıyorum.Bu devirde senin gibi insanları bulmak zor.Dalga geçenlerin annesine selamlar yolluyorum.

Aman hocam sakin. Selamı dikkatli yolla.

@OperasyonAdami Güldürdün hocam vallahi. Başarıların daim olsun bu arada.

@RaiNFallDown Eyvallah hocam. Zaman bulursam arma alırım. Pazar günü gidiyorum inşallah. Babam biletimi almış. Bugün de annemle çıkıp çorap, iç çamaşırı, sabun, şampuan vs aldık. Yarın hazırlarım çantayı. Demir alırım buralardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 12 Eylül 2014; 21:01:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bir kot kumaş parçası kesin iki tarafına da dikin yama gibi. Hani moda bu artık çantalar böyle tarzda diye yutturursunuz Bu konuda ciddiyim üstüne güzel şekilli yama yapılabilir. Aynı yırtık pantolon modası gibi.

Arkadaşlar kazanıp da üniversiteye giden çoğu kişi fakir - zengin ayrımı yapmaz. Parası olan insan yardım eder karşısındakini gücendirmeyecek şekilde sorun bu değil. Sorun çantanın çakma olması, ucuz veya pazar malı olsa kimse tabi ki "Aaa pazar malı." demeyecek ama açıkçası bu insanların dikkatini çeker.
  • Yada komik adam olup nikee takiliyorum ben fakirim puahahaha diye gezebilirsin

• Çok basit oraya eski bir kullanmadığın tişörtün yazılı kısmını dikebilirsin.Ve emin ol şekil gözükücektir.Ama ben yerinde olsam umursamam.
  • Üzerine isminin veya herhangi kişisel birşeyin yazılı olduğu bir kumaş parçası hazırla, çantayla biraz da uyumlu, biraz havalı, tarz birşey olsun, valide hanım onu tam oraya diksin, kampüse girdiğinde, bana özel bir çanta dersin, sorun kalmaz. Veya oraya bir cep yaptır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askere kesin bununla git, askere gidebildiğince en ucuz ve dandik çantayla git
  • Hocam onlar soğuk suda çıkıyor diye biliyorum o yazı bir şekilde ya büzüşecek yada genleşecek ki kumaşa yapışkanlığı azalsın anca öyle sökülür

• Hocam egolarınızdan bir an önce kurtulmaya bakın. Rahatlayacaksınız.

Umrunuzda olmasın böyle şeyler ;)

• kardeş sahtesini alana kadar o fiyata başka dandik marka alsaydın sahte degil böyle bir sıkıntı yaşamazdın
  • Bu iyiymiş kardeş yine. Geçen gördüm tersten yazmışlar marka "ekiN" olmuş
  • Hocam sana şu çantayı tavsiye ederim hem su geçirmez hem de 2 yıl garantili
    4 lira kargo ücreti ile 16,90 a denk geliyor
    Siyah
    Mavi
    Kırmızı
    Asker Yeşili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provokatör -- 12 Eylül 2014; 22:36:58 >

• @grkm1 Yok be hocam, onu geçelim.

@The@Thing Hocam hiç eski tişört yok, gerçekten. Olunca da zaten başka yoksullara veriyoruz. Yardımlaşmasını bilelim.

@azmop Hocam logo çıkarmak için uğraşmaya değmez. Kazıyınca da çıkmadı zaten. Çanta zedelendi daha çok. Arkadaşların dediği gibi logo bulursam onu yapıştırır ya da dikerim. Eyvallah yine de yorum için.

@derSozialist Hocam yukarıda açıklamasını yaptım. Sorunum fakirliği takmam vesaire değil. Ben bu halimle mutluyum zaten. Komplekslerim yok. Olsa bu çantayı zengin züppeler gibi babamın annemin başının etini yiyerek değiştirtirdim. Ben sadece sordum, olası tepkileri. Herkes bu forumdakiler gibi değil. Özellikle karşıcinsin çoğu dikkat ediyor böyle şeylere, biliyorsunuz. Ben zaten karı kız derdine de düşmeyeceğim. Hazırlık sınavımı da geçtim. En kısa zamanda bitirmeye bakacağım okulu. Kurslara falan giderim kendimi geliştiririm. Karı kız düşünecek halim yok. Kendi paramı kazanınca anca. Baba parasıyla gidip de karı kıza hava atamam.

@-iltimas- Kardeşim ilk mesajda belirttim. Annemler ben gelmeden hemen almışlar çantaları. Ondan. Yoksa ben markasız alırdım yine de çakma almazdım.

@Provokatör Dostum sağ ol, var ol. Çantanın fiyatı iyiymiş fakat şöyle bir şey var. Benim bahsettiğim çanta bundan daha fazla alan bir el çantası. Lisedeki sırt çantamı kullanacağım sırt çantası olarak. Teşekkür ederim düşündüğün için yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 12 Eylül 2014; 22:36:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Must Sabbah

@grkm1 Yok be hocam, onu geçelim.

@The@Thing Hocam hiç eski tişört yok, gerçekten. Olunca da zaten başka yoksullara veriyoruz. Yardımlaşmasını bilelim.

@azmop Hocam logo çıkarmak için uğraşmaya değmez. Kazıyınca da çıkmadı zaten. Çanta zedelendi daha çok. Arkadaşların dediği gibi logo bulursam onu yapıştırır ya da dikerim. Eyvallah yine de yorum için.

@derSozialist Hocam yukarıda açıklamasını yaptım. Sorunum fakirliği takmam vesaire değil. Ben bu halimle mutluyum zaten. Komplekslerim yok. Olsa bu çantayı zengin züppeler gibi babamın annemin başının etini yiyerek değiştirtirdim. Ben sadece sordum, olası tepkileri. Herkes bu forumdakiler gibi değil. Özellikle karşıcinsin çoğu dikkat ediyor böyle şeylere, biliyorsunuz. Ben zaten karı kız derdine de düşmeyeceğim. Hazırlık sınavımı da geçtim. En kısa zamanda bitirmeye bakacağım okulu. Kurslara falan giderim kendimi geliştiririm. Karı kız düşünecek halim yok. Kendi paramı kazanınca anca. Baba parasıyla gidip de karı kıza hava atamam.

@-iltimas- Kardeşim ilk mesajda belirttim. Annemler ben gelmeden hemen almışlar çantaları. Ondan. Yoksa ben markasız alırdım yine de çakma almazdım.

@Provokatör Dostum sağ ol, var ol. Çantanın fiyatı iyiymiş fakat şöyle bir şey var. Benim bahsettiğim çanta bundan daha fazla alan bir el çantası. Lisedeki sırt çantamı kullanacağım sırt çantası olarak. Teşekkür ederim düşündüğün için yine de.

Gerçekten helal olsun be evet karşı cins niyeyse takıntılı bu konuda erkeği para olarak gören zihniyet

• Ne yapalım hocam? Düzen böyle. Böyle de mutluyuz. Sorun yok. Zaten evlenemem de herhalde ben.
  • Yanına keçeli kalemle TOTAL 90001 yaz.
  • Annenden kumaş al yamala orayı güzel şekilde.
  • Ne yaptın hocam evlenmem falan evlenmesine evlenirsinde böyle gerçekten sevenle Evlen para olarak görmeyeninden

• @WarriorAngel Hocam tam karalanmıyor. Tam kapanmıyor yani. Bir de şimdi olmazsa yıkamayla uğraşmayalım.

@azmop Hocam yok denecek kadar az işte öyleleri be. Gerçekten ciddi anlamda böyle düşünüyorum. Benimle evlenmek isteyen olmaz herhalde.
  • Hangi okul/bölüm?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.