Şimdi Ara

Nike yeni bir ayakkabı için patent başvurusunda bulundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Nike yeni bir ayakkabı için patent başvurusunda bulundu

1985 yapımı Geleceğe Dönüş filmindeki ayakkabıyı tasarlamak için Nike patent başvurusunda bulundu.

Geleceğe Dönüş filminde Martin McFly ayağındaki özel tasarlanmış ayakkabılarıyla dikkat çekmişti. O yıllarda bir bilim-kurgu filmine konu olacak düzeyde hayal olan bu ayakkabı için Nike yıllar sonra patent başvurusunda bulundu.

Filmde McFly bulunduğu zamandan 2015 yılına gitmiş ve ayakkabıları oldukça ilgi çekmişti. Ayakkabının özelliği ise, bağcıkların kendi kendine bağlanması ve ayak boyutuna göre şekil alması. Nike’ın yaptığı bu patent başvurusu belkide 2015 yılında bu tarz ayakkabılarla karşılaşabileceğimizin göstergesi olabilir. Kim bilir beklide daha erken karşılaşacağız..

KAYNAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoblv -- 5 Eylül 2010; 0:10:51 >

• o değilde ayakkabı iyiymiş ama gerçi bnm TS Lighthing Creator var :D
  • bu ayakkabıyı gören kızlar kesin verir
  • İlginç
  • ayakkabıdan başka herşeye benziyor
  • Süper olmuş ya.Şu Akuma collectors edition bulsam alıcamda yok Tr de anasını satım.
  • Ayakkabı süper ya çıksada alsam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o ayakkabı bu ayakkabı değildi sanki

• Düzgün bir görüntü verememişlermi O basket ayakkabısı şeklindeki ayakkabıları sokakta giyenlere hiç anlam veremiyorum zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

Düzgün bir görüntü verememişlermi O basket ayakkabısı şeklindeki ayakkabıları sokakta giyenlere hiç anlam veremiyorum zaten

forever CONVERSEE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.