Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 NIKE YEEZY 2 BİREBİR ÜRÜN SATILIK Satın Al 23 Aralık 2015 22:51 1 1 NIKE YEEZY 2 BİREBİR ÜRÜN SATILIK Arkadaşlar ürün sınırlı sayıda üretildi bu yüzden Ebay veya farklı amerikan sitelerinden bakarsanız fiyatların ne kadar uçuk olduğunu görürsünüz. Fakat Kanye West başta olmak üzere bir çok sanatçı bu ayakkabıların reklamını yaptı. Zaten Kanye nin kendi tasarlamış olduğu Yeezy serisi bu. Siyah bez çantasıyla beraber yolluycam.Kanye west dinleyen arkadaşlar bilirler.. Ürün endonezyadan geldi. Bana küçük olduğu için satıyorum ürünü. Arkadaşım Amerikan size sistemine göre 8.5 numara almış yaklaşık 41-42 numaraya denk geliyor. Ayakkabı hiç giyilmedi sıfırdır. (keşke giyebilseydim...) Kutusuyla beraber yolluycam ürünü fakat kutusu biraz tahrip olmuş yolda malum.. Ayakkabıyla ilgilenen arkadaşlar ürün 1 numara birebir siyah renkte.. Ürünü arkadaşım 65 dolara almış dolar kuru 2.92 iken.. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 190 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟
GÜNCEL ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟