Şimdi Ara

nike ve adidas numara farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
42.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evey beyler adidas bir ayakkabı giyiyorum 44 numara internetten nike bir basket ayakkabısı alacağım kaç numara alıyım şimdi denemeden alacağım için kaç numara uyar nikeye

• Arkadaşlar;

N11'de bir spor mağazamız var. Soru cevap bölümünde ürünler ile ilgili olarak "Nike'da 42 giyiyorum Puma'da kaç giyerim?" tarzı sorular çok fazla geldiği için ve numara problemi nedeniyle çok sayıda değişim yapmak durumunda kaldığımız için bir web uygulaması yaptım.

Spor markalarının referans verdikleri ölçü tabloları bile problemli bazı markalarda. Ayak uzunluğu olarak belirtilen değer çoğu zaman kutudaki CM değeri olabiliyor ya da farklı ülkelerde ürettikleri ayakkabılarda aynı standardı yakalayamıyorlar. Amacım spor ayakkabı numarası konusunda yardımcı olabilmek.

Sonuç olarak spor ayakkabılarında markalar arası numara dönüşümü yapan ve ayak ölçüsünden spor ayakkabı numarası bulan bir uygulama var:

www.kacgiyerim.com

Deneyimlerinizi sitedeki iletişim bölümünden paylaşırsanız sevinirim.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Nike ve Adidas Ayakkabı Numara Farkı: Karşılaştırma Rehberi

Nike ve Adidas, dünya çapında tanınan iki büyük spor ayakkabı markasıdır. Her iki marka da birbirinden farklı kalıplara sahip olduğu için ayakkabı numaraları arasında bazı farklılıklar olabilir.

Nike Adidas Kalıp Farkı

Nike ayakkabıları genellikle Adidas ayakkabılarından daha dardır. Bununla birlikte, her iki marka da geniş ve dar kalıplara sahip modeller sunar. Ayakkabının uyumunu belirlemek için ayak şeklini ve genişliğini göz önünde bulundurmak önemlidir.

Adidas Nike Kalıp Farkı

Adidas ayakkabıları genellikle Nike ayakkabılarından daha geniştir. Adidas ayrıca daha fazla genişlik seçeneği sunar, bu da geniş ayakları olan kişiler için idealdir.

Nike Adidas Numara Karşılaştırma

Genel olarak, Adidas ayakkabılarının Nike ayakkabılarından yarım numara daha büyük olması önerilir. Örneğin, Nike'ta 42 numara giyiyorsanız, Adidas'ta 42,5 veya 43 numara bir ayakkabı denemeniz faydalı olabilir. Ancak, ayak şekli ve kişisel tercihler de göz önünde bulundurulmalıdır.

Ayakkabı Numara Farkı

Aşağıdaki tablo, Nike ve Adidas ayakkabı numaraları arasındaki kabaca karşılaştırmayı göstermektedir:

| Nike Numarası | Adidas Numarası | |---|---| | 40 | 40,5 | | 41 | 41,5 | | 42 | 42,5 | | 43 | 43,5 | | 44 | 44,5 |

Bu yalnızca bir kılavuzdur ve bireysel ayakkabı kalıpları değişebilir. Ayakkabının en iyi uyumunu sağlamak için her zaman mağazada farklı numaraları denemek ve ayak uzunluğunu ve genişliğini ölçmek önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • 45 al bence
  • 46 al bence
  • 47 al bence
  • 55 numara al tüm sülalen giyer :):)

Valla kalıp farklı ama max 1-2 kalıp oynar çokta fark olmaz

Hiç olmadı büyük gelirse kağıt falan sıkıştırırsın :D
  • satıcıya sor denesin işi ne
  • Ayrıca benim bildiğim internetten söylediğinde kapıda deniyorsun, olmazsa gönderiyorsun ertesi gün başka numarayla getiriyorlar. Tabii sadece bir yerden biliyorum internette, diğer yerleri bilemiyiceğim. Reklama girer mi, girmez mi yasak mı değil mi bilmediğimden ismini yazmıyorum buraya.
  • 44.5 numara al bana güven.Adidasda 48 giyiyorum nike'da 47.5 hatta 47ler bile oluyor.
  • Arkadaşlar;

N11'de bir spor mağazamız var. Soru cevap bölümünde ürünler ile ilgili olarak "Nike'da 42 giyiyorum Puma'da kaç giyerim?" tarzı sorular çok fazla geldiği için ve numara problemi nedeniyle çok sayıda değişim yapmak durumunda kaldığımız için bir web uygulaması yaptım.

Spor markalarının referans verdikleri ölçü tabloları bile problemli bazı markalarda. Ayak uzunluğu olarak belirtilen değer çoğu zaman kutudaki CM değeri olabiliyor ya da farklı ülkelerde ürettikleri ayakkabılarda aynı standardı yakalayamıyorlar. Amacım spor ayakkabı numarası konusunda yardımcı olabilmek.

Sonuç olarak spor ayakkabılarında markalar arası numara dönüşümü yapan ve ayak ölçüsünden spor ayakkabı numarası bulan bir uygulama var:

www.kacgiyerim.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sametcaliskan

Arkadaşlar;

www.kacgiyerim.com

ölçümde kinetx yok kısaca adidas kalıbı dar mı geniş mi yazabilirdiniz mesela kinetx 41 giyen kaç almalı adidas?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 30 Kasım 2017; 3:10:30 >

• Kinetix markasının sitesinde beden tablosu yok. Kendileri FLO daki referans tablosunu referans veriyorlar. Oradaki değerler ile ayakkabı ölçüleri tutmuyor. Sahadaki ölçümlerde de modelden modele çok fark ediyor numara. Bir standart yakalanamadığı için yanıltmamak adına eklenmedi www.kacgiyerim.com a

Teşekkürler yorum için.

• vay be konuyu actigimda 44 giyiyodum simdi 46 giyiyorum zaman neler yapmis bana

• sametcaliskan S kullanıcısına yanıt
    Kinetix bedenler tutmuyor diyorsunuz ama 2 model aldım 41 numara 2 modelde tuttu ben adidası çözemedim tam bilgi de yok internette bu markanın kalıbı dar mı geniş mi normal mi? net bilgi yok ayak numaram 41 bir numara büyük mü alınacak belli değil neyse teşekkürler
  • sametcaliskan S kullanıcısına yanıt
    Hocam site için teşekkürler. Adidasta 42 giyiyorum. Bugün Nike ayakkabı aldım 42 numarada parmakları ayakkabının ucuna değdi. Kendi kendime 42.5 alsaydım herhalde olurdu dedim. Sizin siteyi şimdi gördüm. Gerçekten de 42.5 olmalı. Kendi adıma teşekkür ederim.

Not: Skechers markası da eklense güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProsesMuhendisi -- 2 Nisan 2018; 15:58:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.