Nike Renew Run 2

-
-
Tipi yaramaz bu nasıl model ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne çirkin bişi bu yahu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 21 Şubat 2022; 4:9:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende bimde dost süt aldım onun içinde konu açayımmı🤔
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Run 1 modelinin incelemesi burada. 2 yok malesef... Bu modelin geniş ayaklar için olduğunu yazmışlar, diğer nike'lardan daha genişmiş. Alacaklar göz önünde bulundursun
athletic shoe reviews
10 Reasons to/NOT to Buy Nike Renew Run (Feb 2022)https://runrepeat.com/nike-renew-run
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladinho -- 21 Şubat 2022; 8:7:18 > -
Güzel bir fırsat, iyi niyetli bir konu. Sütünü iç, boş yapma!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usluco -- 21 Şubat 2022; 8:36:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başıma bir şey gelmeyecekse turistik ilçelerde doğulu butikçilerin sattığı çakma Nike'lara benzeyen bir model gibi durduğunu belirtmek isterim.
-
-
150₺ lik indirim nerde ? Göremedim. Ne yapmam lazım ?
Hopi kampanyasi, 500tl ustune 150tl indirim var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bayan modeli 400tlye geldi. Konu sahibine tesekkurler 👍🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne kadar güzel. Giriş seviyesi koşu ayakkabısının indirimli fiyatı 650₺ lere geliyor in street , flo , boyner gibi yerlerde. Sizler orta segment koşu ayakkabısını bundan da ucuza almış oldunuz. Ben de artık alamıyorum ithal marka ayakkabıları malesef. Eskiden ölücü indirimleriyle 99-150₺ civarına alabiliyorduk. Artık giriş seviyesi nike koşu ayakkabısı indirimsiz fiyatı 950₺ 😒
Oldubil uygulaması ile alırsanız anında 45 tl iadesi var ekstra iade için picodi.com da %20 iade var bunu toplamda 380 tl ye almış oldum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X