Nike Renew Run 2
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tipi yaramaz bu nasıl model ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ne çirkin bişi bu yahu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 21 Şubat 2022; 4:9:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende bimde dost süt aldım onun içinde konu açayımmı🤔
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Run 1 modelinin incelemesi burada. 2 yok malesef... Bu modelin geniş ayaklar için olduğunu yazmışlar, diğer nike'lardan daha genişmiş. Alacaklar göz önünde bulundursun
athletic shoe reviews
10 Reasons to/NOT to Buy Nike Renew Run (Feb 2022)https://runrepeat.com/nike-renew-run
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladinho -- 21 Şubat 2022; 8:7:18 >_____________________________ -
-
Başıma bir şey gelmeyecekse turistik ilçelerde doğulu butikçilerin sattığı çakma Nike'lara benzeyen bir model gibi durduğunu belirtmek isterim.
_____________________________ -
_____________________________ -
150₺ lik indirim nerde ? Göremedim. Ne yapmam lazım ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hopi kampanyasi, 500tl ustune 150tl indirim var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bayan modeli 400tlye geldi. Konu sahibine tesekkurler 👍🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ne kadar güzel. Giriş seviyesi koşu ayakkabısının indirimli fiyatı 650₺ lere geliyor in street , flo , boyner gibi yerlerde. Sizler orta segment koşu ayakkabısını bundan da ucuza almış oldunuz. Ben de artık alamıyorum ithal marka ayakkabıları malesef. Eskiden ölücü indirimleriyle 99-150₺ civarına alabiliyorduk. Artık giriş seviyesi nike koşu ayakkabısı indirimsiz fiyatı 950₺ 😒
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Oldubil uygulaması ile alırsanız anında 45 tl iadesi var ekstra iade için picodi.com da %20 iade var bunu toplamda 380 tl ye almış oldum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android