Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Nike Koşu Ayakkabısı (Free Run 2) SATILDI Satın Al 20 Ağustos 2013 23:06 1 1 Nike Koşu Ayakkabısı (Free Run 2) SATILDI Ayakkabı yurtdısından geldi çok hafif, rahat 44 numara fakat 44 giymeme rağmen başparmagı biraz vurdu o nedenle satıyorum. 43 43.5 Giyene tam olur resimler aşağıdaki gibi acele oldu biraz çekimler içinde koşu çipi için yer olan ayakkabılardan . Fiyat olarak 75TL düşündüm. Garanti hesabınız varsa parayı aktarırsınız ertesi gün kargolarım. Aydın içi elden teslim edebilirim. Pazartesiye dek aydındayım elden alacak olursa, ayrıca pazartesiye dek kargo ile gönderebilirim. Daha sonra alacak olursa 1 hafta 10 gün kadar şehir dışında olacacağım için ancak döndüğümde gönderebilirim. Nike kutusu mevcut yolda biraz ezilsede. Orjinal olup olmadıgı hakkında bir fikrim yok Türkiye'de henüz görmedim free run 2 ayakkabıdan. Ayrıca şu linkdekinin birebir aynısı;http://www.lebronxprism.org/nike-free-run-2-mens-all-black-p-8694.html Fiyat : 75 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Aydın Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sketchers Dlites Fresh Start 38 Numara [SATILDI] Razer Hammerhead x TWS Nike Koşu Ayakkabısı (Free Run 2)38Fakat 37 Giyene Tam Olur. Nike Koşu Ayakkabısı (Free Run 2) SATILDI