Şimdi Ara

Nike Hypervenom Krampon video inceleme 'Sahaların kuralları değişiyor.' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
7.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nike'ın yetkilisi malzemeyi düzgün anlatamamış. çok yetersiz doneye sahip.

• Girişi vs iyiydi güzel birşey bekliyordum ama inceleme pek tatmin etmedi.
  • Valla pc ve telefon haberleri yok 8 çekirdek haberleri baymıştı. İlk önce şaşırdım ama bu inceleme gayet hoş olmuş zevkle izledim. Böyle şeyler görmek isterim ilerde
  • Teknoloji diyince içinde kas hareketlerini, basıncı, vuruş hızını vs. ölçen sensörler ve kızıl ötesi algılayıcılar vardır diye tahmin ettim ama çıka çıka ne çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 31 Temmuz 2013; 21:28:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: capoeira_GS

quote:

Orijinalden alıntı: Brn_Kvn25
    quote:

Orijinalden alıntı: capoeira_GS Videonun başlangıcında Messi çıkacak sandım :))
    Messi Nikemı giyiyo ?
    illa giymesi lazım futbol ayakkabısı sonuçta parayı kim verirse o sponsor olup reklamında oynatıyor bizde biliyoruz adidas reklamında oynadığını yazmanıza gerek yoktu yani espiri olarak söyledim zaten

hatta mesut özilin anlasmasını feeshetmislrdi baska bir marka giydi diye

• İ love Knx :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nurish60 -- 31 Temmuz 2013; 21:49:26 >
  • mesut abiyi şut çekerken görme umuduyla geldim gidiyorum...

• Krampon incelemesinde de Mesut Çevik'i gördük ya, daha da laf yok bu siteye
  • Arada böyle incelemeler iyi oluyor.Video da güzel olmuş gerçekten, tebrikler ve teşekkürler.

• Mesut Bey mümkünse futbol oynamasın Şaka maka yararlı bir inceleme olabilir.
  • Ronaldo giyerse kale ağlar, Sabri giyerse kale arkası.

Ayrıca Mesut abinin yerinde olsam şu sözle bitirirdim;

My name is Mesut Çevik and I use Nike Hypervenom for men.
  • bizim başbakan kendisinden başkasına giydirmez şimdi bunu :))

• Bir Alex değil.
  • Şu programları yapan sunucular ne kadar maaş alıyordur? Bundan daha zevkli bir meslek olamaz. Arkadaş herşeyin ilk çıkanı sana geliyor, üstelik bedava. Dene, yorumla vs... Çıldırıcam yaa bütün gün ofiste tıkılı kal, monoton bir hayat. Nabacan mecbur, ekmek parası...
  • Merhaba ben Mesut Özil.

• Ben bu siteyi bu yüzden seviyorum. Teknoloji ekran kartından, akıllı telefondan ibaret değil, bunu görelim artık. Teknoloji çok daha fazla ayrı kolları olan daha sofistike bir şey. Umarım içerik çeşitliliği daha da artar.

• Ben de bekliyorum Mesut abi "bu kramponun içindeki çip sayesinde attığınız adımı, yaktığınız kaloriyi, topa vuruş şiddetinizi android ve ios cihazınız üzerinden takip edebilirsiniz" desin diye. Boşuna izlemeyin ayağı sarıyomuş hafifmiş o kadar.

• Muzik ismi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sinanx

Lionel Mesut

Lionel Messut
  • Siz donanımhaberin donanımını çok yanlış anlamışsınız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.