Şimdi Ara

Nike Gri 44 numarası 200 ₺ stok 4 adet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.882
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• kullanıyorum güzel ayakkabı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

kullanıyorum güzel ayakkabı.
    kalıbı dar mı hocam. 45 giyiyorum ama olur mu ?
  • Sonuncuyu aldım. Kardeşimdede var mavisi. Rahat ayakkabı

Teşekkürler konu için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 23 Ağustos 2020; 16:23:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 adet daha var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tebrikler, 8 dakikada 4 stok bitmiş.

• Üzerinde nike logosu olunca rahat ve iyi ayakkabı oluveriyor. Üstü komple bez, ilk hafif takmada ayakkabı pert. Standartlaşmış malum açılan yeri, deri ve benzeri olmayan hiç bir ayakkabıyı almamanızı tavsiye ederim. Maliyeti tam olarak 15 yuan = ~15TL. Airmax grubunun ise max 30 yuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aotnob -- 23 Ağustos 2020; 16:26:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aotnob

Üzerinde nike logosu olunca rahat ve iyi ayakkabı oluveriyor. Üstü komple bez, ilk hafif takmada ayakkabı pert. Standartlaşmış malum açılan yeri, deri ve benzeri olmayan hiç bir ayakkabıyı almamanızı tavsiye ederim. Maliyeti tam olarak 15 yuan = ~15TL. Airmax grubunun ise max 30 yuan.
    Son birkaç yıldır leş gibi ayakkabılar geliyor. Çünkü ekonomi dip!
    Belli başlı disb. De düzgün ayakkabılar var, onlarda da taban fiyat 700tl.

• 99 lira veririm üstü yazık olur. Üstte yazılmış çok basit bir ayakkabı, etikete bakıp kalite beklemeyin.

• 99 liraya kinetix alırsın anca. O da 1 senede leş olur.

Aşağıdaki ayakkabıları 4er sene giydim. Sıkıldığım için giymiyorum artık. Hala giysem giyerim sağlam halen. Kalite budur.

Nike Gri 44 numarası 200 ₺ stok 4 adet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 23 Ağustos 2020; 19:47:23 >
  • decathlonun kalenji best bence

• Kadın ayakkabılarında alttaki linkteki Downshifter 9 modeli nasıldır? Heryerde 330-400 bandında. Burada 200 lira.

• Tihilu kullanıcısına yanıt
    Dar hocam bende 45 giyiyorum 46 tam oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şahbazz -- 23 Ağustos 2020; 23:57:27 >
  • aotnob A kullanıcısına yanıt
    saçma bir yaklaşım. 15 liraya alsana biz de giyelim. Günümüz şartlarına göre değerlendirmek lazım ölücü hesaplaması ile değil. Üzerinde logosu olmasıyla alakası yok ben 5 yıldır kullandım bir sorunu olmadı. Şimdi tekrar aldım. 200 lira bence şu şartlarda mükemmel.
  • Tihilu kullanıcısına yanıt
    nike adidas geniş kalıp ayakkabı yok senelerdir Türkiye de. 46 alıncada topukta boşluk kalıyor iyi olmuyor. skechers 45 oluyor ama onunda yeni modelleri dar geldi geçen sene denedim çoğunu. 45 olursa bilki üstü bunun gibi ince bez uyduruk modeller. outlet mağazalarda 3 5 sene eski modeller de bulursan bulursun geniş W modelleri. ben öyle buldum aldım hep. usa gibi W seçeneği yok hiç bir sitede satışta zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı ayakkabı bende var ama ikisininde önü patladı bez olduğu için zamanla yırtılıyor
    en dayanıksız nike
    aama çok hafif ayağınızda var yok belli değil o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

99 liraya kinetix alırsın anca. O da 1 senede leş olur.

Aşağıdaki ayakkabıları 4er sene giydim. Sıkıldığım için giymiyorum artık. Hala giysem giyerim sağlam halen. Kalite budur.

Su alttaki cok saglam siyahi var bendede

• 44 alip olmayan var mi bana 43 dar geldi :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

99 liraya kinetix alırsın anca. O da 1 senede leş olur.

Modeli ne sağdaki ayakkabının? Sonbahar için bakıyorum Nike MD ama emin değilim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.