Nike blazer spor ayakkabi 599 TL (2. sayfa)
-
-
Asgari ücretin 4250 TL olan bir ülke de kirada oturan ve evli olan bir insanın alamayacağı kadar yine pahalı yine pahalı.. Sözüm meclisten dışarı yanlış anlaşılmasın
-
Hollandadan geliyor kargo bazen sıkıntılı en son bi tişört almıştım 15 gün bekledim kargoda kayboldu para iadesi yaptık dediler 15 gün bekledim para gelmedi mail attım sonra gönderdiler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dün gidip adam akıllı ayakkabı aradım aradım bulamadım beğendiğimi alayım bari dedim 1079 TL ödedim. İnternetten adlıklarımız dandik geliyor hep tabii ki bu ilandaki değil bu kaliteli gibi.
O yüzden gidip görerek deneyerek aldım. Umurumda da değil. 2 kişilik yemek bile 250 lira olmuş...
-
Bana mail gelmemiş hala
-
Gerçi siparişim zamanım 22.25 civarıydı. Birkaç saat içinde gelir umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altugyayla16 -- 21 Mayıs 2022; 1:32:49 > -
Şu fiyatlara inanamıyorum ben zamanında amazon Almanya'dan 280 TL'ye her şey dahil ayakkabı almıştım şimdi bırak yurt dışını buradan dediğin gibi aşırı pahalı 5 senedir aynı ayakkabıyı giyiyorum ne zaman patlarsa o zaman alırız kafasındayız artık yazık oldu bizlere
-
Müthiş fiyat, ama 42,43,44 yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaptım, teşekkürler
Mail şimdi geldi. 4-5 saat arası geliyor herhalde.
-
Konuyu actigimda tum numaralar mevcuttu.
gelir mi acaba
bu ürünler hollanda dan geliyor ve gelir arkadaşlar merak etmeyin.
Bunlar da Hollanda' dan gümrüksüz gelse gardrop yapacağım...
-
Ürünler çok güzel, sipariş verdiniz mi hiç, gümrükte kesin ücret çıkıyor mu
İyi ki dün almışım ayakkabıyı. Satışa kapanmış olarak gözüküyor.
-
yemissiniz hemen ihtiyacım da vardı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cesaret edemedim.
Garip olan Amsterdam' a gittiğimde bunun benzeri mağaza da bulamadım...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X