yolda gana lı bir dilenci gördüm. öff adamda bi ingilizce var. my friend, you're talking like an american rap star dedim. yeah I'm dedi. al dedim ya 2 dolar ithing ossun goş dedim attım 20dirhem bahşişi. sen bu ingilizceyle işsiz kaldıysan ramına hardiskine limon kolonyası dökeyim böyle hayatın dedim.. başka bigün dilenci topluluğu kırmızı da duran arabalara doğru koşmaya başladılar hepsi siyahi yine. 7-8 kişilik dilenci topluluğu.oha lan organize bunlar kapıyı kitleyim dedim. 7-8kişi koşarken içlerinden biri "la yeter bıktım bioraya koşuyonuz bi buraya kimsenin para verdiği yok mal gibi koşuyoz, gitmiyom küstüm a.. satıyım" der gibi oturuyordu. gel la buraya al şu 2doları dedim. adam kağıt paraya ilk defa dokunuyo heralde gözleri yaşardı. başka bigün cot dövuarlı biri gördüm, türkçesi neydi lan onun. hah fildişi sahili. arabamı yıkıyo. memleked nere dedim, tip tip bakıyo, u abite vu dedim çok pis fransızca vardı adamda,fransızca içinde oraya gidebilirsiniz. ingiltere fransa almaz birader vizeden reddi çakarlar gidersen oralara gideceğang < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 10 Ağustos 2022; 12:27:26 > |
Bildirim