Yurt dışında özellikle Avrupa için 4-5 gün ekonomik olduğu için hostel tercih etmek zorundayım. Kalite konfor elbette düşük olacak buna hazırım ama kalınamaycak kadar kötü bir tecrübe olur mu? Tavsiyeleriniz nedir? Booking vs. üzerinden kontrol ediyorum, fiyat ve yorumlar %90 aynı çoğu hostel için. Sadece yatmak için kullanacağım. Gürültü vs. önemli değil. Tek aradığım şey güvenlik ve bu konuda şans çok önemli ve hostel tercihi ile bunu düşürmekteyim sanıyorum. Özetle İspanya, Portekiz gibi ülkelerde hostelde kalmak delilik midir? Bütçem kısıtlı ama havaalanında kalmaktan daha beter bir deneyim olacaksa tekrar gözden geçireceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Portekiz ve İspanya'da hostelde kalınır mı?

-
-
Bookingcom ve Google yorumlarını okuyun, puanlarına bakın. Puanı iyi olan hostelde elbette kalınır, bir sürü insan kalıyor.
-
Hocam 2-4 bin yorumlu yerlere bakıyorum Booking üzerinde 7-7.5/10 puanlı yerlerin yorumları iyi. Aynı tesisin Google yorumları bir tık daha olumsuz ve genelde kötü şeyler daha açık belirtilmiş. Yani 10 üstünden 7 8 alan bir hostel Google yorumunu görmeden alınabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten Hostel'i nasıl göreceksin ki? İçeri girip odalara bakabilir miyim dediğinde seni içeri alacaklarını mı düşünüyorsun? Odalarda insanların özel eşyaları var kimseyi içeri sokmazlar, zaten sokmaya kalksalar baş edemezler.
-
Google yorumlarına bakmadan sadece Booking yorumları üzerinden alınabilir mi soru buydu. Mesajımı tekrar okursanız göreceksiniz hocam. Google ve Booking arasında yorum farkları mevcut nedense aynı tesis için.
-
Mesajın anlaşılmıyor. Google ve Booking yorumlarının farklı olması normal çünkü ayrı platformlar. Bookingcom üzerinden rezervasyon yaparsan bookingcomda yorum yazabiliyorsun, yoksa yazamazsın. Google'da herkes yorum yazabilir. Hostelde kalmamış birisi de yorum yazabilir. Bu yüzden bookingcom yorumları o tesisi kullanmış insanlara ait yorumlardır daha güvenilirdir.
O hosteller sadece bookingcom üzerinden rezervasyon almıyor başka bir çok platformdan rezervasyon alıyor. Kendi web sitelerinden de rezervasyon alıyor.
-
niye delilik olsun.
uyku (sessiz ortam) ve hijyen takıntınız varsa
kesinlikle kalmayın!
horlayan, gece 3 te gelen, sabahın köründe telefonla konusan vs.
ama 1-2 gece için rahat olun.
-
hocam güvenlik harici hiç önemli değil 5-6 saat uyuyacağım sadece.
Bu ikisi arasında kaldım üstteki 1000 TL, alttaki 2000 TL. İlk kez hostel deneyeceğim için biraz fazla takıldım. Yoksa 4. yılım KYK tecrübem var bir etkisi olursa...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X