dün ahmet hakanin tarafsiz bölge programnini izleyenleriniz vardir. İzlemeyenleriniz var isede alttaki 10 dakikalik kisimi izlemeleri yeterlidir... Lübe Ayar fanatik fenerlidir, onun kendince amaci fener yanacaksa diğerleride yansin görüşü olabilir. Ama bizim senelerdir savunduğumuz şey buydu zaten...
şimdi adama sormazlarmi; biz 7 yildir çirpinirken siz neredeydiniz diye...
geç kalmiş adalet, adalet midir?
7 yıl önce yasa yoktu
bu cümlen bu kadına ise haksızlık edersin başından beri savaşıyormuş şimdi bugünleri görünce cesareti arttı belki
quote:
Orijinalden alıntı: nburak.com
bu cümlen bu kadına ise haksızlık edersin başından beri savaşıyormuş şimdi bugünleri görünce cesareti arttı belki
Haydi hodri meydan
quote:
Orijinalden alıntı: SpoyS
7 yıl önce yasa yoktu
"Bursaspor, Beşiktaş'a prim yollayacak."
Sende bunu yedin?
quote:
Orijinalden alıntı: SpoyS
7 yıl önce yasa yoktu
Lube Ayar'ın amacı biz yanıyorsak herkes yansın değildir. Dosyası Ankara Ağır ceza mahkemesinde 6 yıldır bekletiliyormuş. Ne zaman haber yapsa tepkiler almış. Yayın müdürünü aramayan kalmamış.
Ayrıca 7 yıl önce yasa olmaması bir şeyi değiştirmez, olayın gerçekleşmiş olması bizim için yeterli.
Lube Adnan Sezgin'in de telefon konuşmalarından bahsetmişti yanlış hatırlamıyorsam. Onun da dosyası varmış.
Erman toroglu bugün bı yerde söyledi şike her daim suctu TFF bazında diye . Yalnız. TFF derinlemesine takip yapamadığı için ceza veremiyomuş yani şike her daim sucmus. Ama bu kanunla direkt küme düşer maddesi gelmiş.
Lube Ayar'ın amacı biz yanıyorsak herkes yansın değildir. Dosyası Ankara Ağır ceza mahkemesinde 6 yıldır bekletiliyormuş. Ne zaman haber yapsa tepkiler almış. Yayın müdürünü aramayan kalmamış.
Ayrıca 7 yıl önce yasa olmaması bir şeyi değiştirmez, olayın gerçekleşmiş olması bizim için yeterli.
Lube Adnan Sezgin'in de telefon konuşmalarından bahsetmişti yanlış hatırlamıyorsam. Onun da dosyası varmış.
Alıntıları Göster
Gercekten bilerek mi yapiyorsunuz yoksa kapasiteniz mi bu kadar kesinlikle karar veremiyorum! Diyelim bu cigirtkanin dedikleri dogru, bana mantikli bir cevap versin biri, Besiktas kulubunun bu isten cikari ne? O 3 kurusa ihtiyaci mi var? Bursa'ya garezi mi var? Futbolcularin yaptigi iddia ediliyor, bu gercek ise Besiktas Kulubu'nun bununla ne ilgisi var? Butun bunlarin su an icinde oldugumuz durum ile ne ilgisi var? Mantikli bir sebep, Besiktas'li yoneticiler de tehdit edildi diyelim, o zaman yine bu pislik Aziz'in pisligi! Vir vir vir konusacaginiza bu sorularin cevaplarini verin once! Bu kaosun icine Besiktas'i cekemezsiniz hic kendinizi yormayin...
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1C8886619
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Konuyu açan arkadaş kendini ifşa etmiş, sanırım algıda kusur var ki lube denen arızalının kanıt diye ortaya koyduklarını görmemiş =)
Söz konusu para teklifi Bursaspor tarafından Beşiktaşa yapılmış !!! Burda şike için prim dağıtmak isteyen bursa spor, eh be güzel kardeşim bukadarmı dinleme kabiliyetine sahipsin. Beyin bedava :D
quote:
Orijinalden alıntı: yuxexes
Hukuk kurallarına göre yasa öncesi iddialara işlem yapılması imkansız, hukukçular diyor bunu, halen neyin hikayesindesiniz? Daha açıkça söyleyeyim isterseniz şiddet yasası öncesi olan olaylar buna dahil edilemiyor. Hukuk şu an suç sayılmayan fiili daha sonra yasa ile suç diye nitelendirebilir. Ama bu fiili geçmişe dönerek sorgulamak ve suçlu aramak imkansızlaşır.
quote:
Orijinalden alıntı: WITCHER
quote:
Hukuk kurallarına göre yasa öncesi iddialara işlem yapılması imkansız, hukukçular diyor bunu, halen neyin hikayesindesiniz? Daha açıkça söyleyeyim isterseniz şiddet yasası öncesi olan olaylar buna dahil edilemiyor. Hukuk şu an suç sayılmayan fiili daha sonra yasa ile suç diye nitelendirebilir. Ama bu fiili geçmişe dönerek sorgulamak ve suçlu aramak imkansızlaşır.
Alıntıları Göster
Bu kadina itibar edenler biraz once canli yayinda sunu soyledigini duydular mi acaba?
Lube Ayar: Fenerbahçe suça itilmiş olabilir, 2 defa son haftada travma yaşayan takım 3. kez travma yaşamak istememiş olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Hicks
Sende bunu yedin?
ben tabiki yemedim. ama bununla ilgili ne bir bilgi nede bir belge var. ben belgelere göre konuşuyorum.
ben beşiktaşin o günkü futbolunu gördüğüm için konuşuyorum, ben sergeni göremediğim, emreyi gördüğüm, lucescunun açiklamarini dinlediğim için konuşuyorum.
ki garip gelecek ama teşvik primi çok fazla olan fakat her nedense benim garibime giden birşeydir. sen bir insana trilyonlarda versen karşindaki senden daha iyi ise iyidir. Yani istediği kadar savaşsin karşindaki takim iyise iyidir... ha siz oyunculara fazladan motivasyon sağlarda diyebilirsiniz...
varsayalimki bu doğru... bursaspor futbola yakişiksiz birşey yapmiştir vede beşiktaş bunu kabul etmeyerek doğru olani yapmiştir.. fakat her ne hikmeyse ayni sene beşiktaşta 2 farkli kulübe teşvik yollamiştir. kime niye göndermiştir?
ama dediğim gibi bu durumda bana garip geliyor. Kaldiki olaylar doğru olsa bile beşiktaş bunu kabul etmeyerek dorğuyu yapmiştir vede kanunlar neticesinde bursaspor buradan azda olsa ceza alabilir.
kisaca açiklamak istedim.
quote:
Orijinalden alıntı: desiya
quote:
Sende bunu yedin?
ben tabiki yemedim. ama bununla ilgili ne bir bilgi nede bir belge var. ben belgelere göre konuşuyorum.
ben beşiktaşin o günkü futbolunu gördüğüm için konuşuyorum, ben sergeni göremediğim, emreyi gördüğüm, lucescunun açiklamarini dinlediğim için konuşuyorum.
ki garip gelecek ama teşvik primi çok fazla olan fakat her nedense benim garibime giden birşeydir. sen bir insana trilyonlarda versen karşindaki senden daha iyi ise iyidir. Yani istediği kadar savaşsin karşindaki takim iyise iyidir... ha siz oyunculara fazladan motivasyon sağlarda diyebilirsiniz...
varsayalimki bu doğru... bursaspor futbola yakişiksiz birşey yapmiştir vede beşiktaş bunu kabul etmeyerek doğru olani yapmiştir.. fakat her ne hikmeyse ayni sene beşiktaşta 2 farkli kulübe teşvik yollamiştir. kime niye göndermiştir?
ama dediğim gibi bu durumda bana garip geliyor. Kaldiki olaylar doğru olsa bile beşiktaş bunu kabul etmeyerek dorğuyu yapmiştir vede kanunlar neticesinde bursaspor buradan azda olsa ceza alabilir.
kisaca açiklamak istedim.
Alıntıları Göster
herkes işine geleni görmek istiyor. ben herşeyi göstermek için konuyu açtim.
Ama siz samanliktaki iğneyi bulup sunuyorsunuz. Yukaridaki açiklamami okursaniz demeye çaliştiğimi anlarsiniz sevgili fanatik beşiktaşlilar..
quote:
Orijinalden alıntı: desiya
herkes işine geleni görmek istiyor. ben herşeyi göstermek için konuyu açtim.
Ama siz samanliktaki iğneyi bulup sunuyorsunuz. Yukaridaki açiklamami okursaniz demeye çaliştiğimi anlarsiniz sevgili fanatik beşiktaşlilar..
Alıntıları Göster
Siz once su attiginiz baslik ile ve koydugunu video ile ne demek istediginizi bir aciklar misiniz? Ben sizin yazdiklarinizdan hic birsey anlamiyorum, Bursa mi suclu diyorsunuz, Besiktas mi suclu diyorsunuz, tane tane anlatirsaniz belki anlasiriz?
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
quote:
Eskiden şike serbest miydi, bunu mu demeye getiriyorsun?
quote:
quote:
quote:
Anlayabilene
Sen git bilmem kac hafta kaybet sonrada besiktasi sucla . Ne saflar var ya.
quote:
Orijinalden alıntı: WITCHER
quote:
quote:
quote:
Anlayabilene
Alıntıları Göster
Sike her zaman yasaktir, ceza kanununda bu sekilde bir suc yoktu eklendi, bundan oncesinde TFF yonetmeliklerinde olan ama ceza kanununda olmayan bir sey oldugu icin polis ve benzeri birimlerin delil toplamasini saglamaya federasyonun gucu yetmezdi. 14 Nisan'dan once olan hersey icin TFF bazinda herhangi bir sey yapamazsiniz, daha sonrasi icin ise zaten suc durumunda, bu sebepten kimse oncesi ile ugrasmiyor, TFF'nin yonetmeligi acik, sike sucu sabit ise yoneticileri sikeye karisan takimlar kume dusurulur. Sike sucunun sabit olmasi demek yeni yasaya gore en az bir yoneticinin bu suctan hukum giymesi demektir...
quote:
Sike her zaman yasaktir, ceza kanununda bu sekilde bir suc yoktu eklendi, bundan oncesinde TFF yonetmeliklerinde olan ama ceza kanununda olmayan bir sey oldugu icin polis ve benzeri birimlerin delil toplamasini saglamaya federasyonun gucu yetmezdi. 14 Nisan'dan once olan hersey icin TFF bazinda herhangi bir sey yapamazsiniz, daha sonrasi icin ise zaten suc durumunda, bu sebepten kimse oncesi ile ugrasmiyor, TFF'nin yonetmeligi acik, sike sucu sabit ise yoneticileri sikeye karisan takimlar kume dusurulur. Sike sucunun sabit olmasi demek yeni yasaya gore en az bir yoneticinin bu suctan hukum giymesi demektir...
Alıntıları Göster
bu şike soruşturması yeni çıkan spor yasasına göre yapılıyor ve nisan ayından sonraki olaylar "şike" kapsamına giriyor. nisan ayından önceki şike olayları "dolandırıcılık" kapsamında değerlendirilecek, onun için nisan ayından önceki olaylarda şike ispatlsansa bile küme düşme hapis vs. olmayacak.
quote:
Orijinalden alıntı: soho
bu şike soruşturması yeni çıkan spor yasasına göre yapılıyor ve nisan ayından sonraki olaylar "şike" kapsamına giriyor. nisan ayından önceki şike olayları "dolandırıcılık" kapsamında değerlendirilecek, onun için nisan ayından önceki olaylarda şike ispatlsansa bile küme düşme hapis vs. olmayacak.
Alıntıları Göster
3. kez aynı şeyi yazıyorsunuz da ben de şike yaptığınız kanıtlanırsa düşmüşsün, düşmemişsin ne farkeder diyorum. (Yaptınız, yapmadınız bilemem.)