Şimdi Ara

Nihat Sırdar 'eYleMce'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Nihat Sırdar benzin fiyatlarından yüksek vergi alınmasını kutluyor Her akşam saat 19.00'da (gündüzde var ama saatini bilmiyorum) 5 dakika boyunca 4'lü yakma eylemcesi yapıyor . Kocaeli'de çok fazla katılım görmesemde videolara baktım diğer şehirlerden çok yüksek katılım var.

Nihat Sırdar şuan yayında ve 19.00'da eylem başlıyor.

Alem FM canlı web radyo

Radyo Frekansı:89.2

• Kormayan tek adam şu ülkede. Tv'ye radyoya çıkan, program sunan Sağcısı solcusu zırtı pırtı hiçbirisi hiçbir zaman toplumsal meselelerin üstüne bu kadar gitmedi. Gerçekten adam.
    "Kafam cam kırıklarıyla dolu doktor. Bu nedenle beynimin her hareketinde düşüncelerim acıyor anlıyor musun? Bütün hayatım boyunca bu cam kırıklarını beyin zarımın üzerinde taşımak ve onları oynatmadan son derece hesaplı düşünmek zorundayım..."
    "Kelimeler, albayım... Bazı anlamlara gelmiyor!" (Tehlikeli Oyunlar~Oğuz ATAY)

• Sabah 8 Akşam 19 da Alem Fm' de Nihat Sırdar' ın çaldığı damat havası eşliğinde arabadaysak dörtlülerimizi yakarak, evde veya işyerinde ışıklarımızı açıp kapatarak , oynayarak eylemce gerçekleştiriliyor. Duyarlı herkesi eylemceye davet ediyoruz.

Nihat Sırdar 'eYleMce'

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.