Şimdi Ara

NİHAT HATİPOĞLU İLE İFTAR VE SAHUR PROGRAMI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nihat Hocanın programı her salı günü Star Tv de devam ediyor arkadaşlar.İzlemek isteyenler ,Salı günü Sanırım akşam 10 dan sonra yayınlanıyor,kaçırmasınlar
  • islamı cok güzel bi şekilde bozmadan insanlara yumusak bir dille anlatmayı beceren iyi bir din adamı
  • Dosta Doğru Her salı saat 00:00 da devam ediyor Star Tv'de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Nihat Hocanın programı her salı günü Star Tv de devam ediyor arkadaşlar.İzlemek isteyenler ,Salı günü Sanırım akşam 10 dan sonra yayınlanıyor,kaçırmasınlar

sahur programlarını özledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: AhMeT.

quote:

Nihat Hocanın programı her salı günü Star Tv de devam ediyor arkadaşlar.İzlemek isteyenler ,Salı günü Sanırım akşam 10 dan sonra yayınlanıyor,kaçırmasınlar

dunkunu izledin mi hemso?

• quote:

Orjinalden alıntı: SheHiT

quote:

Orjinalden alıntı: AhMeT.

quote:

dunkunu izledin mi hemso?

yok hemso.dün varmıydı?

• Bazı hocalar insana görevlerini yapmadığında çekeceği cezayı anlatır. Nihat Hoca görevlerini yapan insanların nasıl ödüllendireceğini anlatmaya çalışıyor. Normalde TRT' deki sahur ve iftar programlarını izleriz. Bu sene sadece Ankara ezanını dinlemek için TRT' ye baktık. Onun dışında Nihat Hoca' ya baktık. Yorumum diğer mesajlardan pek farklı değil.

Önümüz kurban. Kurbana özel bir program yapılacak mı acaba?
  • çok kaliteli program sunuyu insan ın izleyesi gelio anlatım tarzı harika bence
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.