Şimdi Ara

NİHAT HATİPOĞLU İLE İFTAR VE SAHUR PROGRAMI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir konuyu bu hale getiren herkese sevgilerimi sunuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

Arkadaşlar ben sadece fikrimi belirtmek için araya giriyorum yukarda olan tartışmaya kulak misafiri oldum;

İnsanları eleştirmek insanların mesleğine,statüsüne,kimliğine,ailesine,soyadına hakaret yada terbiyesizlik etmeyi gerektirmez ama düzgün yapılan bir eleştiriyde vay efenim siz bu adama nasıl böyle dersinizde denmez bu o kişiyi nesneyi yada durumu putlaştırır...

Sanırım ŞakaAltıGerçek arkadaşımız istemiyerek hakaret etti onun sarfettiği sözler biraz alaycı yine benim kanımca söyleniş tarzı hiç hoş olmasada alkol alıp çıkmaktan kastı Nihat Hoca'nın kişiliğinden kaynaklanan ağır ve düşünerek konuşmanın verdiği herkesin sabredemediği gibi konuşmasından kaynaklanmaktadır.

Bence burda insanları eleştirirken kelimeleri biraz daha özenli seçersek birbirimizi yanlış anlamaz ve konudan uzaklaşmadan amacımaza doğru yol almaya devam ederiz...

Değerli arkadaşım sende durumu anlamışsın zaten anlaşılmayacakta bir şey yok.Ama ŞakaAltıGerçek anlamak istemiyor.Buda yetmiyor terbiyesizliğe devam ediyor.Artık buraya yazma diyoruz yine yazıyor.Git başka konulara takıl başka yerlerde yaz burası alaycı yorum yapılacak bir yer değil anla artık.

• quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Böyle bir konuyu bu hale getiren herkese sevgilerimi sunuyorum

+111...
  • ben de çok severek dinlerim nihat hocayı. hele öyle bir sohbeti var ki hergün dinliyorum yine de bıkmıyorum. alın siz de bi dinleyin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

ben de çok severek dinlerim nihat hocayı. hele öyle bir sohbeti var ki hergün dinliyorum yine de bıkmıyorum. alın siz de bi dinleyin...

Gerçekten harika çok etkileyici.Paylaştığın için teşekkürler arkadaşım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Tom amca

quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

ben de çok severek dinlerim nihat hocayı. hele öyle bir sohbeti var ki hergün dinliyorum yine de bıkmıyorum. alın siz de bi dinleyin...

Gerçekten harika çok etkileyici.Paylaştığın için teşekkürler arkadaşım.

rica ederim arkadaşım...

• quote:

+101..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sauron86

quote:

+101..

Konuyla ilgili gereken yapıldı arkadaşlar.Yorumlarımıza kaldığı yerden devam edebiliriz
  • Reytinglere görede en çok izlenen iftar ve sahur programı geçen seneki gibi Nihat hocanın programı.Geçen sene rtük anketindede bir sürü ankettede birinci olmuştu.Arkadaşlar bu programın dışında bu program kadar kaliteli takip ettiğiniz veya tavsiye edeceğiniz başka bir iftar ve sahur programı varmı?Mesela ben geçen senelerde tv8 de yayınlanan Erkan Tan'la Sultan Ahmet'ten programınıda çok beğenirdim.Güzel bir iftar programıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.BULUT -- 16 Eylül 2007; 17:52:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: M.BULUT

Reytinglere görede en çok izlenen iftar ve sahur programı geçen seneki gibi Nihat hocanın programı.Geçen sene rtük anketindede bir sürü ankettede birinci olmuştu.Arkadaşlar bu programın dışında bu program kadar kaliteli takip ettiğiniz veya tavsiye edeceğiniz başka bir iftar ve sahur programı varmı?Mesela ben geçen senelerde tv8 de yayınlanan Erkan Tan'la Sultan Ahmet'ten programınıda çok beğenirdim.Güzel bir iftar programıydı.

Evet bende Erkan Tan'la Sultan Ahmet'ten iftar programını seyrederdim.Malesef o program artık yok.Güzel bir programdı.Nihat hocanın iftar ve sahur programının en çok izlenen program olmasına hiç şaşırmıyorum.Geçen seneden belli çok istikrarlı güzel bir çizgisi var.Çok kaliteli bir program.Nihat hocanın mükemmel anlatımı yetiyor.Her yerde herkes bu programı konuşuyor.İftar saatine doğru bakıyorsun çoğu dükkanda ve evde bu program izleniyor.Güzel şeyler yapan her zaman beğenilir.

• ben aslında pek fazla namaz kılan yada oruç tutan bi insan değilim.ama ramazandan önce haftalık programı vardı dosta doğru diye.orda gerçekten çok güzel konuşuyodu.insana huzur veriyodu.tv den gördüğüm kadarı ile çok iyi bi adam.ama tabi gerçekte nasıl onu bilemem...ama günümüz dünyasında tv de şiddetten,magazin saçmalıklarından,bin bir türlü değişik yarışmalardan sıkılanlara tavisye edilir...
  • Arkadaşlar bugün mübarek Kadir gecesi.Bu önemli gecede Nihat Hatipoğlu hocamız bugüne özel olarak iftar ve sahur programının dışında "Dosta doğru kandil özel" programı ile saat:22.00 da star tv ekranlarında çok güzel bir programla ekranlarda yerini alıyor.Herkese bu önemli geceyi bu güzel programla değerlendirmesini tavsiye ederim.Ayrıca bu önemli gecede edeceğimiz duaların önemi çok büyük.Özellikle doğuda vatanımızı koruyan askerlerimize ve vatanımızı korurken şehit olan askerlerimizede dua etmeyi unutmayalım.Hepimizin ve bütün İslam aleminin Kadir gecesi mübarek olsun.

Doç.Dr.Nihat Hatipoğlu ile star tv de bugün yayınlanacak olan programlar şöyle:

İftar programı olan iftara doğru saat:17.30 da başlıyor

Kadir gecesi programı olan dosta doğru kandil özel saat:22.00 da başlıyor

Sahur programı olan Nihat Hatipoğlu ile sahur saat:03.00 da başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.BULUT -- 8 Ekim 2007; 15:42:02 >

• Nihat Hoca bir numara.Peygamber ve onemli kisilerden birseyler anlatırken resmen insanın içine isliyor gozlerim doluyor valla.Ülkemiz için çok büyük bir deger insallah herzaman programı devam eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Nihat Hoca bir numara.Peygamber ve onemli kisilerden birseyler anlatırken resmen insanın içine isliyor gozlerim doluyor valla.Ülkemiz için çok büyük bir deger insallah herzaman programı devam eder

Aynen katılıyorum ayrıca herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun, nice kutsal gecelere...
  • Annem her gün kaçırmadan izliyor. Arada bende denk geldiğimde gerçekten iyi anlatıyor dini... Ancak sürekli annemin gel izle bak ne güzel anlatıyor demesinden bıktım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kktn1925

Annem her gün kaçırmadan izliyor. Arada bende denk geldiğimde gerçekten iyi anlatıyor dini... Ancak sürekli annemin gel izle bak ne güzel anlatıyor demesinden bıktım.

Git izle o zaman. Sen de kurtul, annen de kurtulsun.
  • her konuda olduğu gibi bunda bile tartışma çıkmış. valla polemik konusunda dhnin üstüne yok
  • Geçen sene ve önceki seneler (radyolardanda) çok dinlerdim. Kendisi çok iyi bi insan. Zekeriya beyaz veya benzeri gibi değil.... Ancak bu sene Kanal 7de çıkan Ömer..... (soyadı aklıma gelmedi) onu izliyorum. O daha çok hoşuma gdiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Birol_12

Bende çok Beğenerek dinliyorum.Değindiği konular cidden herkes için faydalı konular.

+1
  • kardeşler ben bu hocayı bir cd sayesinde tanıdım adam o kadar etkileyici anlatıyorduki sormayınn konu ise rüyasında cehennemi gören bir kul ve bitmeyen rüyası çok etkileyici ben tavsiye ederim ... HOCADAN ALLAH RAZI OLSUN ....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.