Şimdi Ara

Night Watch, Day Watch, Dusk Watch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3. Filmle ilgili bir bilgisi olan var mı arkadaşlar?
    2. filmden sonra 3 de çekilecek denilmişti ama hiç haber çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netell -- 9 Kasım 2010; 17:08:38 >

• en son "twilight watch" denilmiş adı ama bulamadım film çekilmiş mi acaba bir bilgisi olan arkadaş var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netell -- 3 Eylül 2011; 21:17:43 >
  • 2009 dan beri söyleniyor , yok "twilight watch" da aynı film ... entersan filmlerdir bunlar tavsiye ederim , efekleri falan baya iyi underwold matrix karışımı vede rus
  • Zamanında Night Watch'ı izledim, hiçbir şey anlamamıştım. Şimdi bu filmlerin sırası nedir kaç film var? Hd indirip hepsini izlemek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyasyo_N -- 3 Eylül 2011; 21:38:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Zamanında Night Watch'ı izledim, hiçbir şey anlamamıştım. Şimdi bu filmlerin sırası nedir kaç film var? Hd indirip hepsini izlemek istiyorum.

Şu an mevcutta 2 film var. İlki Night Watch, ikincisi Day Watch. Zamanında bende izleyip 3. sünü beklemiştim ama nedense çekilmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sethlans

quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Zamanında Night Watch'ı izledim, hiçbir şey anlamamıştım. Şimdi bu filmlerin sırası nedir kaç film var? Hd indirip hepsini izlemek istiyorum.

Şu an mevcutta 2 film var. İlki Night Watch, ikincisi Day Watch. Zamanında bende izleyip 3. sünü beklemiştim ama nedense çekilmedi.

Teşekkürler
  • Nochnoy dozor (Night Watch) (2004)

Dnevnoy dozor (Day Watch) (2006)

720p-Sinners olarak indirmiştim zamanında ve baya karışık konusu vardı... yer yer güzel görsel efektler bulunmakta... ilk 2 film yeterli gişe yapmadığından 3. filmi çekmemiş olabilirler ama tam bilgim yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.