Bildirim
Nier automata Türkçe yama (İSTEK) (7. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Eyvallah hocam.quote:
Orijinalden alıntı: FORZAFATHER
Benim bildiğim evo_4 achievement satın almaz, en zorlarını açar hatta üstüne para ister.
Xbox platformunu bırakalı çok oldu ama tam gaz kupalarla devam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Ne zaman çıkacak bu yama acaba yeni bir bilgi var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Selim gibi, günlük tutmaya başlayalım bakalım. Sonumuz hayırlı değil herhalde onun gibi. Bu defteri bugün satın aldım. Artık Sevin olmadığına göre ve başka kimseyle konuşmak istemediğime göre, bu defter kaydetsin beni; dert ortağım olsun. "Kimseye söyleyemeden, içimde kaldı, kayboldu," dediğim düşüncelerin, duyguların aynası olsun. Kimse dinlemiyorsa beni -ya da istediğim gibi dinlemiyorsa- günlük tutmaktan başka çare kalmıyor. Canım İnsanlar! Sonunda, bana, bunu da yaptınız. -
BU yamayı sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım en kısa zamanda çıkarabilirsin. Teşekkür ederim emeklerin için _____________________________ -
kaç aydır v1 sürümünde yayınlamadılar nedense _____________________________ -
Yama biteli 1 sene oldu. Murat bey söylemişti. Fakat paketlemede sorun yaşıyorlar. Sanıyorum ki gerekli programın çıkmasını bekliyorlar. Yada kendileri yapmaya uğraşıyorda olabilirler.quote:
Orijinalden alıntı: encuni
kaç aydır v1 sürümünde yayınlamadılar nedense
Yilbasinda cikacakti en son bu senede cikmaz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ne zamandır bekliyorum, yılan hikayesine döndü. Son durum nedir aciklasalar bari
Edit: Facebook sayfalarına baktım geçen hafta açıklama yapmışlar. Bu ay içinde kesin gelecekmiş yama ve Türkçe karakter destekleyecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 6 Mart 2020; 1:24:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Steam ID: kvothe34 -
Bu oyunun Türkçe yaması da yılan hikayesine döndü. Yıllardır bekliyorum, müziklerinin tamamını ezberledim artık dinleye dinleye. Yama gelse de oyuna dalsak artık!
_____________________________ -
geliyo sanırım bu ay ucrew duyurdu cok cok yakında demıs _____________________________ -
Yarin cikabilir diye dusunuyorum haftasonu cikabilir diye kendi sitelerinden cevap vermisler
Büyük ihtimalle. Yama ücreti 25 TL imiş
_____________________________ Steam ID: kvothe34 -
Ucretinde bence proplem yok normal bir ucretlendirme Nier gibi bir oyun için
-
-
Bence 35-50 lira arası olur.quote:
Orijinalden alıntı: Peaky
Büyük ihtimalle. Yama ücreti 25 TL imiş
Yama çıkmış. 25 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Steam ID: kvothe34 -
çıkmış sonunda vay a... hemen alıp oynamak lazım da orjinal oynamak istiyorum steamdan indirim beklicez yine _____________________________ -
u-crew in yaptığı yamayı aldım oynadım çok beğendim. başarılarının devamını dilerim. sırada ff 15 var inş
_____________________________ - "eşekten şeker esirgenmez ama eşek yaratılışı bakımından otu beğenir." mevlana
- -____-____-______-______-____-__________-_______-_______-____-__
- _____-_______-___-________-_______-________-________-_____-___
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı