Şimdi Ara

Nidalee Rehberi - Renkli resimli canlı detaylı ;);) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
25.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kısacası , w ye bir tane verdikten sonra q fulluyorsun.Tabi değişik stil oynayanlarda var w maxleyip her yere w koyup last hit atmayı zorlaştıranlar vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batudodo

Anlasaydım,bilseydim bu konuya bakmazdım zaten.
    Ama bilmiyorum.

O yüzden bu sadece hatanızı -belkide hata değildir gözünüzden kaçmıştır- düzeltmenizi istedim. Yoksa anlattıklarınızın hepsi çok gerekli bilgiler ama neden böyle kızarmışçasına cevap yazdığınızıda anlamadım.

R, E, Q, W. (Level 6'dan önce QWE en az birer puan olsun ki cougar skill'lerini kullanabilelim..) yazıyo resmin üstünde. Resimden haberim olmasa fantezisine yazmazdım onu dimi? Okumadan gelip yorum yazıyosun. Ehe Hata buldum diye de, o yüzden cevap verdim. Okumaya üşendiysen yorum yapmaya da üşen bence.
  • Hacı Aslında Çok Uzun Süredir DonanımHaberi Kullanıyorum Ama Pek Yorum İhtiyacı Duymadığımdan Üyelik Almamıştım Bu Vesileyle Üyelik Aldım.Konu Güzel Tüm Yorumları Okudumda Arkadaşın Yanlıştan Bahsettiği Resimde 15. Sütunu Yok Sanırım Ondan Bahsediyor.

Konuyu Başlatan Ve Yorum Yapan Herkesin Eline Koluna Sağlık...

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır..
  • almayı düşünüyordum rehber için saol.
  • İyi hort.
  • bu rehber çağ dışı kaldı artık :D
  • Hayatımda gördüğüm en iyi rehber teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

ufak hata olmuş eray ondan sonra baktın mı sen XD

@Masteries, Voidstaff alırsın, ben def itemlarını bi kenarı atmayı tercih ediyorum oyun iyi gidiyosa şahsen. Void staff öne çekiyorum yani. Onun dışında Early/mid için zaten cogu champ direk MR almaz, (Herkes tank deil sonucta) ve senin dmg'in early mid de cougardan geldiği için ve cougar formundaki Q phys dmg attığı için çok dert olmaz. Tabi bide lichbane proc var.

XD
  • item build hakında az daha bilgi verebilirdin ama yinede güzel bir rehber olmuş
  • Bence ap bir tek aramda iyi onun dışında off tank nidalee der geçer giderim.
  • İlk olarak Q yu FULLlemen gerek. Çünkü hem insanda hemde pumada en iyi skill Q da. Ve kesinlikle Nidalee yi önermem. 30 canla adam kaçırdığımı hatırlıyorum. Q sunu full yapınca 1k giriyor fakat nafile. Adam 30 canla bile olsa kaçıyor. Ama alanlar ve oynamak isteyenlere bazı önerilerim var. Mesela biryere hızlı gitmek için pumaya dönüşüp W skilli ile atlaya atlaya gidebilirsiniz. Birde adam eğer bitkilerin arasına girdiyse oraya doğru dönüp w basarsanız hem adam oradaysa vurmuş olursunuz hemde eğer adam oradaysa öldürme şansınız olur. Eğer adam oradaysa Q atarsanız sonrasında E sonrasında eğer kaçarsa İnsana dönüşüp bir Q ile işlem tamamdır. Şahsen Darius'U böle alıyorum(OFFTANK).
  • quote:

Orijinalden alıntı: flycamper

İlk olarak Q yu FULLlemen gerek. Çünkü hem insanda hemde pumada en iyi skill Q da. Ve kesinlikle Nidalee yi önermem. 30 canla adam kaçırdığımı hatırlıyorum. Q sunu full yapınca 1k giriyor fakat nafile. Adam 30 canla bile olsa kaçıyor. Ama alanlar ve oynamak isteyenlere bazı önerilerim var. Mesela biryere hızlı gitmek için pumaya dönüşüp W skilli ile atlaya atlaya gidebilirsiniz. Birde adam eğer bitkilerin arasına girdiyse oraya doğru dönüp w basarsanız hem adam oradaysa vurmuş olursunuz hemde eğer adam oradaysa öldürme şansınız olur. Eğer adam oradaysa Q atarsanız sonrasında E sonrasında eğer kaçarsa İnsana dönüşüp bir Q ile işlem tamamdır. Şahsen Darius'U böle alıyorum(OFFTANK).

Tarih baktın mı? Nidalee'nin heal'ı mana olarak yarısı, efekt olarak 2 katıydı bu zamanlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 20 Mayıs 2013; 7:02:04 >
  • gözünüz cosplay görsün

Nidalee Rehberi - Renkli resimli canlı detaylı ;);)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

gözünüz cosplay görsün

Bunun neresine basınca jaguar oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Demonel

quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

gözünüz cosplay görsün

Bunun neresine basınca jaguar oluyor

onu da mı biz söyleyelim
  • nidalee oyundaki en boş herolardan biri sup desen zaten useless mid desen 6ya kadar işkence ganktan kaçamaz top desen ad off tank oynanıyor genelde ki o da boş. sonuç olarak nidalee oyundaki gereksiz herolardan biridir boş boş rehberlere gerek yok .
  • Niye upliyonuz kardas.Ayrica ust yorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: OTTOKOTTO

nidalee oyundaki en boş herolardan biri sup desen zaten useless mid desen 6ya kadar işkence ganktan kaçamaz top desen ad off tank oynanıyor genelde ki o da boş. sonuç olarak nidalee oyundaki gereksiz herolardan biridir boş boş rehberlere gerek yok .

Yav he he . Adamın daha ilk mesajı boş bundan adam olmaz 1 - 2 haftaya çizilir üstü .
  • Töbe yarabbi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolikantos

Töbe yarabbi

Yatağında yatarken niye konu upluyorsun liseli. Temple Run filan oyna.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.