Şimdi Ara

NİCKLER NEDEN HEP İNGİLİZCE ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
3
Favori
3.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiGaHaGi

Hagi nin türkçesi ne ki?

Hacı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedektif V. mi yapayım bunu mu istiyon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...............................................................................................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oida -- 21 Ocak 2015; 15:17:56 >
  • ABD sinema ile tüm dünyada kendini pek bi janjanlı gösterdi. Bizdeki özenti ergenlerde zaten bişeylere özenmeli; Traji komiktir özene özene kendilerini zerre sevmeyen ecnebilere özendi.
  • benim İtalyanca dostum
  • Moda ile alakalı, iki sene öncesine kadar genelde sevilen dizi,karakter buna benzer takma adlar alınırdı üye olunurken birkaç senedir " karıncaya kafa tutan adam", " kendi ipini kesmiş dekilanlı" türünde takma adlar yani nam-ı diğer nickler moda oldu
  • Yabancı isim kullanan Türk değildir

PİMİ ÇEKTİM

• None of your business bro.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Forumdaki en karizmatik kullanıcı adına sahibim ve %100 Türkçe. Hatta açtığım konularda hep Türkçe oluyor senin gibi kullanıcı adı yerine "nick" yazmıyorum, bağırırmış gibi büyük harf kilidi tuşuna tecavüz etmiyorum.

Güncelleme: Ek olarakta şunları söylemek isterim.
    Soru işaretinden önce boşluk bırakılmaz ve İngilizce'de büyük "İ" harfi bulunmaz. Bunlar sadece birkaç hatan. Hem Türkçe'yi hem İngilizce'yi katlettin.

Kendince laf soktugunu zannettin degil mi boyle yazinca? Bir de yirmi kusur oy almissin. Madem boyle bir mesaj atiyorsun, önce bir bak acaba mesajimda hata var mi yok mu diye.

"Turkce'yi ve Ingilizce'de" diye bir kullanim yoktur. Yapim ekinden sonra gelen cekim ekleri kesme isareti ile ayrilmaz. Bu durumda Turkceyi katleden sen oldun

"da" ayri olacak bu arada onu da yanlis yazmissin.

Benden once duzeltenler olmus ama yine de yazayim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 21 Ocak 2015; 16:16:59 >

• Bencede Türkçe olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Forumdaki en karizmatik kullanıcı adına sahibim ve %100 Türkçe. Hatta açtığım konularda hep Türkçe oluyor senin gibi kullanıcı adı yerine "nick" yazmıyorum, bağırırmış gibi büyük harf kilidi tuşuna tecavüz etmiyorum.

Güncelleme: Ek olarakta şunları söylemek isterim.
    Soru işaretinden önce boşluk bırakılmaz ve İngilizce'de büyük "İ" harfi bulunmaz. Bunlar sadece birkaç hatan. Hem Türkçe'yi hem İngilizce'yi katlettin.

Kendince laf soktugunu zannettin degil mi boyle yazinca? Bir de yirmi kusur oy almissin. Madem boyle bir mesaj atiyorsun, önce bir bak acaba mesajimda hata var mi yok mu diye.

"Turkce'yi ve Ingilizce'de" diye bir kullanim yoktur. Yapim ekinden sonra gelen cekim ekleri kesme isareti ile ayrilmaz. Bu durumda Turkceyi katleden sen oldun

"da" ayri olacak bu arada onu da yanlis yazmissin.

Benden once duzeltenler olmus ama yine de yazayim dedim.

dedigim gibi anarsist ruhluyum, kurallar bana sokmez.

• Neden kullanıcı adı yerine nick yaziyorsun?

• özcan35 kullanıcısına yanıt
    benimki latince
    üstteki mesajda da Neden kullanıcı adı yerine nick yaziyorsun ? diye sormuş adam nick yazınca daha mı karizmatik oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 21 Ocak 2015; 17:40:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Forumdaki nicklere bakıyorum da, çoğu kişinin nickleri yabancı. Adamın imzasında Ne Mutlu Türk'üm Diyene yazıyor, Türkçüler grubunun imzası var, nickine bakıyorum yabancı.

Türkçe karizmatik bir dil değil mi veya İngilizce yazınca daha karizma mı duruyor ? Türkçe nick alınca kendinizi ezik mi hissediyorsunuz ?
    Amaç nedir ?

Bebim kullanici adim adim ve soyadim :) Caner ÇAMBEL ismim ve soyismim kullanici ismim canercambel :) ben turkum turkcemle gurur duyan bir insanim

• Benim nickim senin nickini döveeerrrrr
  • özcan35 kullanıcısına yanıt
    İsveççe bir nick de görmüştüm, gayet doğal. Niye dert ettiniz anlayamadım?
  • Benimki Almanca:)
  • nick im rusya sibirya da bir şehir. ulan-ude. ortasında ki 64 te yaşadığım şehrin plaka kodu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.