Şimdi Ara

NİCKLER NEDEN HEP İNGİLİZCE ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
3
Favori
3.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • rumuzum elfçe ve uydurma bir dil çok takma hocam bunları daha mühim konulara yönel
  • Yes. English nicks are cool because English isn't our native language.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim italyanca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana bak ve ibret al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Bana bak ve ibret al.

Bu bir film miydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Moda ile alakalı, iki sene öncesine kadar genelde sevilen dizi,karakter buna benzer takma adlar alınırdı üye olunurken birkaç senedir " karıncaya kafa tutan adam", " kendi ipini kesmiş dekilanlı" türünde takma adlar yani nam-ı diğer nickler moda oldu

Birkaç sene değil birkaç ay hocam. Önceden sayılıydı. Yeni yeni çoğalmaya başladı.

Sevdiğim bir anime karakteri.

• :)

• Benim Türkçe.
  • nickler hep ingilizce olamaz ki bir tane nicki bir kisi aliyor ingilizce nicki olan bir kisi vardir

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Bana bak ve ibret al.

Bu bir film miydi?

Aynen öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Malatyalı.

• benim kullanıcı adım nece bi bakın...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_14888057/f_//tm.htm#msglink_16157062

Yukarıdaki konuda 8 yıl önce yazdığım bir ileti var. 25 yaşındayım. Foruma üye olalı on yıla yakın olmuştur. İlk kullanıcı adım yabancı kökenliydi. Yazı dilim kötüydü. Noktalama işaretlerine dikkat etmezdim. Zaman içinde okumaya, araştırmaya, öğrenmeye başladıkça bilinçlendim. Bilinçlendikçe kendimi düzelttim, Türkçe aşığı biri oldum ve aynı kötü tabloyu gördüklerime de durumu anlatıp onları da bilinçlendirmeye (en azından çalışmaya) başladım. Forumun yaş ortalamasının düşüklüğünü düşünürsek henüz kişiliğini oturtmamış veya oturtma aşamasında olanlar epey çok. Kimse alınıp gücenmesin. Çünkü bu doğal bir süreç. Hepimiz bu süreçten geçtik veya geçeceğiz. Bu kişilik oluşum sürecini geçirenler kendilerine bir yol çizmeye başlarlar. Bu, forumdaki yazış üslubuna dahi yansır. Kimisinin Türkçe umrunda olmaz, kimisi dikkat eder. Tabi ki kişisel düşüncem dikkat edenlerin çok olmasından yana. Bunun için dediğim gibi gözüme çarpanlara naçizane konunun önemini anlatmaya çalışıyorum. Etkisinin görüldüğü az veya çok birileri vardır diye düşünüyorum. Çünkü (adlarına dikkat etmiyorum) yabancı kökenli kullanıcı adlarını Türkçe kullanıcı adlarıyla değiştiren arkadaşlar görüyorum.

Biraz hortlattık konuyu ama olsun, iyi oldu.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.