Gecenlerde bi server a girdim arkadaşlar oyuncunu niki yoktu ...Skora baktığımda benim nikimin altı boşluktu sadece o youncunu kaç kişi öldürdüğü ve öldüğü vardı yani niki yoktu sizce bu nasıl oluyor yani nasıl yapmış olabilir çok dikkatimi çekti paylaşmak istedim....bilen arkadaşlarımız varsa yorumlarını bekliyorum ....thenks.....
all seeing eye da ayarlardan adını silmiştir uygulaya basmıştır
senin dediğini yaptım ama öle olmadi ....heralde başka bi yolu var bu nik meselesinin .....ilginç ...
bu dediğin yeni bişi değil ki cod1 den beri var olan bişi bi tuş kombinasyonu vardı onun bende yapmıştım bi ara unuttum hatırlayan varsa çıkar...
Yani senin de nikin gözükmüyordu ölemi ...valla bütün rekleri denedim ama beceremedim bikere bulucam valla kafaya koydum hehehehe
bunun renkle alakası yok ki...bi tuş kombinasyonu vardı ctrl+.. yada alt+.. falan dı ama gerisini unuttum...
" ^^99 " bunu oyun içinde name kısmına yazarsan nick in gozükmez.
o yazdığın ^^09 deil miydi yaw ben oyle yaptığımı hatıırlıyom
^^99 yaptım halan gözüküyor farklı bir yol u yokmudur denemek istiyorumdaa....
sanirim bu ; ^0
sadece bu diye biliyorum ^
ASE 'de isim kısmına sadece ALT+255 basarak boş nick kullanabilirsiniz. Bunu bilgisayarda her zaman kullanabilirsiniz dosya klasör isimlerinde vs ..
Adam kumandan kardeşim.Noktayı koydu her zamanki gibi.
quote:
Orjinalden alıntı: warrior5
Adam kumandan kardeşim.Noktayı koydu her zamanki gibi.
quote:
Orjinalden alıntı: x-man_61
o yazdığın ^^09 deil miydi yaw ben oyle yaptığımı hatıırlıyom
Dediğin doğru olabilir karıştırmışım
Kumandan senin dediğini yaptım sadece . (nokta) işareti çıktı ..yani ALT TUSUNA BAIP 255 YAPTIM sadece . işareti çıktı .... hııı buarada çok ta iyi oyun oynuyorsun harikasın yani ....oyundaa .. başka fikri olan varmıydı ...bu nik konusuyla alakalı....
Sadece belirli bi renk koy space bas
^1
^1 yaptığımda olucakmı sence dostum ben kumandanın dediğini yaptım ama olmadı yani ALT+255 YAPTIM ama gene olmadı sadece . (nokta ) çıktı nik olarak benim demek istediğim hiç nikin olmaması ....