Şimdi Ara

nick yok ...enteresan ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecenlerde bi server a girdim arkadaşlar oyuncunu niki yoktu ...Skora baktığımda benim nikimin altı boşluktu sadece o youncunu kaç kişi öldürdüğü ve öldüğü vardı yani niki yoktu sizce bu nasıl oluyor yani nasıl yapmış olabilir çok dikkatimi çekti paylaşmak istedim....bilen arkadaşlarımız varsa yorumlarını bekliyorum ....thenks.....

• all seeing eye da ayarlardan adını silmiştir uygulaya basmıştır
  • senin dediğini yaptım ama öle olmadi ....heralde başka bi yolu var bu nik meselesinin .....ilginç ...
  • bu dediğin yeni bişi değil ki cod1 den beri var olan bişi bi tuş kombinasyonu vardı onun bende yapmıştım bi ara unuttum hatırlayan varsa çıkar...
  • Yani senin de nikin gözükmüyordu ölemi ...valla bütün rekleri denedim ama beceremedim bikere bulucam valla kafaya koydum hehehehe
  • bunun renkle alakası yok ki...bi tuş kombinasyonu vardı ctrl+.. yada alt+.. falan dı ama gerisini unuttum...
  • ^9^3^2^5^1^6
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • " ^^99 " bunu oyun içinde name kısmına yazarsan nick in gozükmez.
  • o yazdığın ^^09 deil miydi yaw ben oyle yaptığımı hatıırlıyom
  • ^^99 yaptım halan gözüküyor farklı bir yol u yokmudur denemek istiyorumdaa....
  • sanirim bu ; ^0
  • sadece bu diye biliyorum ^
  • ASE 'de isim kısmına sadece ALT+255 basarak boş nick kullanabilirsiniz. Bunu bilgisayarda her zaman kullanabilirsiniz dosya klasör isimlerinde vs ..
  • Adam kumandan kardeşim.Noktayı koydu her zamanki gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior5

Adam kumandan kardeşim.Noktayı koydu her zamanki gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: x-man_61

o yazdığın ^^09 deil miydi yaw ben oyle yaptığımı hatıırlıyom

Dediğin doğru olabilir karıştırmışım
  • Kumandan senin dediğini yaptım sadece . (nokta) işareti çıktı ..yani ALT TUSUNA BAIP 255 YAPTIM sadece . işareti çıktı .... hııı buarada çok ta iyi oyun oynuyorsun harikasın yani ....oyundaa ..
    başka fikri olan varmıydı ...bu nik konusuyla alakalı....
  • Sadece belirli bi renk koy space bas

^1
  • ^1 yaptığımda olucakmı sence dostum ben kumandanın dediğini yaptım ama olmadı yani ALT+255 YAPTIM
    ama gene olmadı sadece . (nokta ) çıktı nik olarak benim demek istediğim hiç nikin olmaması ....
  • Boşluk bırakmayı dene.

alt+255 boşluk demek çünkü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.